Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Lomaosake Holiday Clubin Pyhä Holysuitesta on meidän


"Loma-asunto tunturissa, aivan lomakeskuksen sydämessä! Holiday Club Pyhä HolySuites -loma-asunnot Pyhän hiihtokeskuksen parhaalla paikalla kutsuvat lomailemaan. Laadukkaat ja erittäin tilavat lomahuoneistot sijaitsevat rinteiden ja hotelli Pyhätunturin vieressä. Pyhä HolySuites -lomahuoneistossa ei suurempikaan seurue voisi viettää lomaa helpommin. 


Pyhä
tunturi sijaitsee Pyhä-Luoston kansallispuiston alueella. Lomahuoneistostasi avautuu henkeäsalpaava näköala luontoon, ladut ja polut ovat lähellä. Täällä rentoudut ja nautit, loma-asunnon rauhasta on lyhyt matka Pyhän sykkeeseen."

Olemme olleet Holiday Clubin osakkaita pian 16 vuotta. Aikoinaan 2000-luvun alussa olimme harvinaisuus, alle kolmekymppinen lapseton pari, joka osti lomaosakkeen. Ostimme Airistolta viikon 18. Ajatuksena tehdä vaihtoja eri kohteisiin. Maksoimme siitä 3500€. Pian oli mahdollisuus päästä mukaan RCI-pistejärjestelmään ja tehdä lomavaihtoja ympäri maailman. Hankimme toisen osakkeen Sallasta heinäkuulta ja saimme pisteitä kasaan vähän yli 100 000. Olemme käyttäneet pisteitä mm. Miamiin, Dominikaaniseen tasavaltaan, Ibizalle, Rukalle, Saarijärvelle, Sallaan ja suosikkikohteeseemme Pyhätunturille. Sittemmin olemme luopuneet RCI-jäsenyydestä, koska käytämme oman viikon tai vuokraamme sen eteenpäin.

Loma-osakkeiden omistaminen jakaa mielipiteitä. On hyvä ymmärtää, ettei se sijoituskohteena ole kovin järkevä ja jälleenmyynti voi olla hankalaa riippuen kohteesta ja ajankohdasta. Sen sijaan omaan lomailuun se sopii mielestäni erityisesti silloin, jos haluaa käydä samassa kohteessa tiettynä ajanjaksona.Pyhällä olemme itseasiassa käyneet lähes vuosittain ruskalomalla. Joskus olemme majoittuneet anopin omistamaan lomaosakekohteeseen Pyhänhoviin ja välillä tehneet pistevaihdon. Tästä vuodesta alkaen meillä on oma viikko Pyhätunturin Holysuites asunnosta. Kävimme vuosi sitten muutaman yön tutustumistarjouksella Saimaan kylpylässä ja sillä reissulla teimme vaihdon vanhoista osakkeista Pyhän kohteeseen, jossa muutenkin kävisimme. Pakko muuten kehua Holiday Club Saimaan lasten clubia, jossa esikoisemme viihtyi osakastapaamisen ajan, joka venyi kolmeen tuntiin hieroessamme kauppoja. Myyjänämme toiminut Kati oli todella mukava persoona ja muukin myyntiryhmä oikein lupsakkaa. Asiat hoituivat mutkattomasti. Lasten kanssa lomailu Holiday Clubin kohteissa on yksinkertaisesti helppoa. Esikoisemme on aivan innoissaan näillä reissuilla. Blogin lopussa on linkkejä Pyhätunturin muihin postauksiin. Luonto on maagisen kaunista Pyhällä. Lämmin suositus kaikille iästä riippumatta. Kurkatkaa alla olevista kuvista, minkälainen kohde Pyhä Holysuites on.

Asunto on yläkerrassa.

Meidän aarteet hempeinä.

Makuuhuoneita asunnossa on kolme. 
Näkymät olohuoneesta. Muita postauksia Pyhältä
Hei me retkeillään Pyhätunturilla kunnon varusteilla 2015
Tulan kantokiertue alkaa Pyhätunturilta 2014
Ruskaloma Holiday Club Pyhähovissa 2014
Mustikkamättäällä 2014
Pyhä, Pyhä, Pyhä! 2014
Lappia lapsille 2014
Lasten kuravaatteet olivat hyödyllisiä Pyhätunturilla 2017

Ei kommentteja