Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Tulan kantokiertue alkaa Pyhätunturilta


Äiti Yrittää blogi sai kunnian aloittaa Ipanaisen Tula Kantokiertueen 2014. Tämä on jo neljäs kiertue, jossa Tula kantoreppu seikkailee eri blogeissa. Meitä on ihan huippujoukko blogeja mukana tälläkin kiertueella. Nyt kannetaan pääasiassa taaperoita. Kiertueen lopuksi Ipanainen järjestää äänestyksen ikimuistoisimmasta kiertueblogista ja palkintona on ihana Tula kantorepu.

Kiertueen FB-ryhmästä voit seurailla repun matkaa

Olen kantamisessa täysi ummikko tai en nyt ihan ummikko. Mutta aika amatööri kuitenkin. En ollut kuullutkaan, että kantovälineisiin saa myös ohjausta ennenkuin Kantaen yrityksen Anu laittoi viestiä kinnostuksestaan tulla mukaan Hippulaan. Hankimme kyllä jo odotusaikana Stokken kantorepun sekä jonkun liinan. Tämä joku liina jäi kaappiin. Yritimme youtube-videoiden avulla sitoa sitä ja pari kertaa saimme vauvan ahdettua sisään. Se ei tuntunut kuitenkaan luontevalta. Stokke toimi ihan kivasti ja Pyhän ruskalomalla 5-viikkoinen vauva meni hienosti isin rintarepussa patikkalenkeillä. Vuoden ikäisenä pidin vauvaa kasvot eteenpäin lyhyillä koirien ulkoilutuslenkeillä. Ilmeisesti sitä ei suositella, mutta poika viihtyi hyvin. Selässäkin hän oli vuosi sitten ruskalomalla. Sen jälkeen ei tätä juoksevaa villikkoa ollakkaan kannettu. Olisi ehkä pitänyt, niin olisi saatu hieman enemmän materiaalia kiertueesta. Sylissä hän kyllä viihtyy ja välillä selkä vääränä ollaan kannettu häntä paikasta toiseen. Nyt mietin, että miksi en ole törmännyt Tulaan aiemmin? Olen kuitenkin someaktiivi, mutta silmiini ei ole tullut sen enempää kantovälinejuttuja, kuin Tulaakaan.

Kantokiertueen Tulan SikSak-kuosi sopi täydellisesti Pyhätunturin maisemiin ja turkoosi on lempivärini!


Olen ihastellut Hippulassa Tulan ihania kuoseja, mutta ensimmäisen kerran kokeilin sitä täällä kantokiertueella. Alku ei ollut kovin lupaava. Kesken hippaleikin kaapattu 2-vuotias taapero ei ollut kovin iloinen joutuessaan kantoreppuun. Ajattelin, että tästäpä tuleekin hieno kiertuepostaus, jos herra huutaa kurkku suorana joka kerta.

Kälyni Henna auttoi laittamaan huutavan taaperon reppuun. Kesken leikkien ei kannata yrittää.

Seuraavana päivänä kokeilimme uudestaan päiväunien aikaan ja nyt Hippu-herra tulikin oikein mielellään reppuun etupuolelle ja nukahti siihen melkein heti. Tuntui aivan ihanalta kantaa häntä etupuolella. Tuntui, että en ole pitkään aikaan saanut häntä niin lähelle, vaikka nukummekin kainalokkain.

Tässä kannamme melkein samanikäisiä lapsiamme kälyni Hennan kanssa.

Pirteänä ollessaan poikamme haluaa mieluiten temmeltää itse, mutta väsyneenä kantoreppu kelpaa. Luulen, että jos olisimme kantaneet säännöllisesti alusta asti, hän viihtyisi paremmin repussa. Metsälenkeillä olisi matka taittunut joutuisammin, jos lapsi olisi ollut enemmän kantorepussa. Kantaminen tuntui äidistä kyllä tosi kivalta ja suosittelen lämpimästi kaikille kantamista helpottamaan arkea ja tuomaan läheisyyttä lapsen kanssa. Tula tuntui samaan aikaan tosi pehmeältä ja tukevalta. Se oli helppo pukea ja ihania kuoseja löytyy valtava määrä.

Rakas lapsi lähellä sydäntä, kantamista parhaimmillaan.

Pitkospuita pitkin kantaen rakasta aarretta. Taustalla mystinen Pyhätunturi.

2-vuotias todella vilkas taapero haluaa mieluiten liikkua itsenäisesti ja tutkailla maailmaa.
Color Kids fleecepuku toimi hyvin sekä kantaessa, että itsenäisesti temmeltäen.


Tässä Kantokiertueen huippuhetkiä, väsyneenä poika viihtyi repussa. Maisemat olivat kohdillaan.
Tula kantoreppu on ergonominen ja pehmeä kantoreppu, jonka suunnittelussa on otettu huomioon lapsen ja kantajan ergonomisuus, turvallisuus sekä mukavuus. Repun säädöt ovat yksinkertaiset ja reppu on siten erittäin helppo käyttää ja säätää kantajalle sopivaksi.

Tula kantorepun paneeli muotoutuu lapsen selän mukaisesti tukien lasta olemaan luonnollisessa asennossa. Repun paneeli on alhaalta leveä, jotta lapsi on ergonomisesti hyvässä sammakkoasennossa ja reppu tukee lasta polvitaipeesta polvitaipeeseen. Paneelin reunoissa on pehmusteet, jotta reppu ei paina lapsen jalkoja. Olkaimet ja lantiovyö ovat myös erittäin muhkeat, näin isommankin lapsen kantaminen on mahdollisimman mukavaa myös aikuiselle. Materiaali on 100% sertifioitua puuvillaa. Valittavana on useita erilaisia kuoseja ja yksivärisiä malleja. Tutustu kuoseihin tästä.

Tässä Tula kantoreppu on kahvitauolla Pyhätunturin upeissa maisemissa yhdessä Marimekko termospullon kanssa.

Tässä Kantokiertueen aikataulu ja blogit. Tervetuloa mukaan!Ruskaloma Holiday Clubin Pyhänhovissa
Lappia lapsille
Mustikkamättäällä
Pyhä, Pyhä, Pyhä!

Ei kommentteja