Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Hei me retkeillään Pyhätunturilla kunnon varusteilla


Vuosittainen ja odotettu Pyhätunturin ruskaloma on taas vietetty ja nyt nelihenkisenä perheenä. Vauva oli 6-viikkoinen lähtöpäivänä. Esikoinen oli 5-viikkoinen aikoinaan ekalla reissulla ja tämä oli hänelle jo neljäs Pyhän loma. Haluamme tutustuttaa lapset luontoon pienestä pitäen. Lapista löytyy rauhaa ja hiljaisuutta, mikä on hyväksi nykyisessä hektisessä elämänmenossa, johon kuuluu digitaalisuus. Padien vastapainoksi on kiva viettää lasten kanssa aikaa luonnossa patikoiden.Esikoinen on nyt kolmevuotias ja ajatuksena oli, että mieheni käy ulkoilemassa päivittäin pojan kanssa. Minä olin muutamina päivinä "mökillä" eli Holiday Clubin Holysuites asunnossa isin ja pojan retkeillessä. Muutamana päivänä olimme mukana patikoimassa ja vauva oli kantorepussa. Menimme retro-hisseillä Pyhän huipulle ja videolla on korkean paikan kammoisen höpötyksiä. Alaspäin kävely kantorepun kanssa neljän kuukauden sairausloman jälkeen oli jokseenkin raskasta. Kroppa oli ehtinyt menettää voimaa, koska olin käytännössä lepohoidossa. Chihumme Hans ja Jens olivat mukana matkalla tottakai ja seikkailevat videolla myös.

Esikoisen osalta saimme testiin Partioaitan Deuter lastenkantorinkan. Se on varustetasoltaan erinomainen ja poika viihtyi siinä hyvin. Hän jopa otti päiväunia isin patikoidessa. Lapsen paino voi olla jopa 22kg eli siinä voi kantaa monen ikäistä lasta. Videolta voitte katsoa miten kätevä tämä rinkka oli.
Vaatetus on myös tärkeää retkeillessä. Lapsilla on Polarn O. Pyretin Windfleecet. Vauvalla oli tämä suloinen valkoinen haalari. Esikoisella oli punainen takki. Nämä ovat tuulen ja veden pitäviä.
Ei kommentteja