Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Tehtiin leivästä satuhahmo FlowssaMikä ihana sunnuntai! Olimme Flow Festivaaleilla Indiedaysin, Blogiringin ja Vaasanin kutsumana. Flow on suosikkitapahtumani ja mielelläni tutustutan lapsenikin tähän urbaaniin kaupunkikulttuuriin pienestä pitäen. Kuopus oli siellä ensimmäisen kerran pariviikkoisena viime vuonna. Kohokohta tällä kertaa oli, kun lapset pääsivät tekemään itse omat leivät Vaasan välipalapajassa.

Flown ruokatarjonta on huikea

Minulle yksi Flown tärkeimpiä vetonauloja on yleisen tunnelman, tuttujen tapaamisen ja House-musiikin lisäksi ruokatarjonta. Mukana on kaupungin parhaat ravintolat ja jokaisessa pisteessä on huomoitu kasvissyöjät ennennäkemättömällä tavalla. Vaasan leipien välipalapaja sopi tapahtumaan täydellisesti ja oli lapsille kiva kokemus. Olimme liikenteessä nelivuotiaan esikoisen, hänen kummitätinsä sekä hänen lapsensa kanssa. Pojat kyselivät jo portilla, että missä pääsee tekemään niitä leipiä. Esikoisen lempileipiä on Vaasan Taika paahtoleivät, Vaasan Ruisnacho siemenillä sekä Voimallus, jolle olemme keksineet oman nimen "pelailuleipä". Nyt pääsimme testaamaan syksyn uutuustuotteita Mini Hot Dogia ja Vaasan Ruispalat ohut herkkua. Tutustu ihmeessä Vaasanin sivuilla heidän laajaan valikoimaan.


Vaasan välipalapaja innosti lapsia

Molemmat pojat tarttuivat innokkaana toimeen ja keräsivät eväsbokseihin kasviksia. Välipalajapaja oli suosittu ja lapsia oli paljon paikalla taiteilemassa leipiä. Siinä touhun keskellä kävi pieni vahinko ja boksi putosi maahan sekä osa kasviksista lensi pitkin poikin. Pienen harmituksen jälkeen jatkettiin hommia. Pojilla oli kova nälkä ja ensimmäiset leivät katosivat suuhun ennen kuin ehdittiin hahmoja tekemään. Kummitädin avustuksella tehtiin sitten hahmot. Leivät olivat poikien mielestä tosi hyviä.


Eväsboksiin jäi vähän ylimääräisiä kasviksia ja olin illalla positiivisesti yllättynyt, kun poika halusi laittaa ruohosipulit, salaatit ja yrtit leivän päälle. Pyrin kannustamaan poikia syömään runsaasti kasviksia ja oli Vaasanilta hyvä veto laittaa tarjolle monipuolisesti vähän erikoisempiakin kasviksia.

Kurkkaa minun Vaasan suosikkileipäni tästä postauksesta

Yhteistyössä Blogirinki ja Vaasan

Tässä tunnelmia Flown perhepäivästä. Päivällä satoi kaatamalla ja varustaduimme sen mukaisesti. Mutta eihän Flown sää tänäkään vuonna pettänyt, vaikka säätiedotus muuta lupaili. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja me painoimme menemään kumppareissa :)Ei kommentteja