Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Rouhea, runsas ja yllätyksellinen - voileipiä taikomassa


Kutsuja erilaisiin blogitapahtumiin tulee paljon. Murto-osaan ehdin osallistua ja etenkin iltatapahtumat ovat haasteellisia nykyisessä elämäntilanteessa. Jos kutsu on tarpeeksi kiinnostava homma säädetään jollain tavalla onnistumaan.

Why Not Pr:n Nora lähetti kutsun Vaasan bloggaajatapahtumaan tutustumaan uuteen TAIKA paahtoleipään. Hanna Jensen alustajana kuulosti kiinnostavalta ja taitava Eero Kokko hoitaisi kuvien oton. Ihania kuvia sieltä tulikin! Kun Nora vielä soitti perään ja kutsui henkilökohtaisesti päätin mennä vauvan kanssa tapahtumaan. Olin koko päivän ollut vauvan kanssa tapaamisissa ja vähän mietitytti miten ilta sujuu. Sylejä oli tarjolla, kun äiti väänsi herkkuvoileipiä. Välillä imetin pikkuherraa. Oli myös kiva nähdä pikkuserkkuani Tiiaa, joka pitää Minäkö keski-ikäinen blogia. Tuunasimme ihania leipiä ja sen jälkeen stailasimme kuviin rekvisiittaa. Oma visiittini oli hieman pikainen, enkä jäänyt maistelemaan leipiä muiden kanssa. Tein vauhdilla omani ja söin sen samalla imettäen poitsua. Oli kuitenkin tosi kivaa ja sain paljon ideoita leipien täytteeksi jatkossa.

Tadaa, tällainen leipä!

Innostuin todenteolla Hannan alustuksen pohjalta rakentamaan herkkuvoileipää. Mitä enemmän täytteitä, sen parempi. Tein omani ehkä vähän varovaisesti. Pähkinää ja marjoja olisi voinut viskellä päälle ronskimmin. Tällainen rouhea leipä on mitä parhain tarjottava myös vieraille. Niistä saa tosi näyttäviä. Omani on maidoton vauvan allergiaoireiden takia. Majoneesi, lohi, avokado, rucola, pähkinät, mansikka ja vadelma sopivat täydellisesti yhteen. Ihastuin Tummaan täysjyvä Taikaan. Se on muuten ohuempi, kuin paahtoleivät normaalisti. Leivässä on täysjyvää 56% leivän viljasta ja 28% leivän painosta.

Perinteisesti Suomessa on voileipien päälle laitettu juustoa tai leikkelettä ja tomaattia tai kurkkua. Jos oikein rohkeaksi ryhtyy, niin kaikkia edellämainittuja. Nyt vähän mielikuvitusta peliin. Kokeile makean ja suolaisen sekoitusta sekä visuaalisesti näyttäviä kokonaisuuksia. Tee leivästäsi taideteos! Koristele leipä, kuin kakku. Lapsetkin saattavat innostua ja laittaa leivän päälle paljon terveellisiä ainesosia.

Bloggaajatapahtuman kuvat: Eero Kokko

Aluksi kuuntelimme Hanna Jensenin alustuksen.

Paikalla oli 6 bloggaajaa.

Harva tulee laittaneeksi marjoja leipiin, kannattaa kokeilla.

Yrtit tuovat kiinnostavia makuja leipään. 

Saimme valita täytteet leipiin monipuolisesta valikoimasta.
Joku keskittyy vauvaan, kun Minäkö Keski-ikäinen ja Kristallikimara bloggaajat kuuntelevat ohjeita.

Pikkuherra haluaisi tissille.

Hanna Jensen ja Nora Soini auttoivat vauvan viihdyttämisessä.

Tein oman leipäni vauhdilla, olisi ollut kyllä hauska tuunailla useampi versio.

Pikkuserkkuni Tiia aloitti bloggaamisen suht samoihin aikoihin kanssani vuosi sitten.

Avokado, lohi, majoneesi, pähkinät ja marjat sopivat täydellisesti yhteen.

Tiian leipäluomus.
Miehelle tuliainen eväsrasiassa.
Tämä leipä oli tosi kaunis, tekijää en tiedä. Ilmoittaudu jos luet tämän :)

Ei kommentteja