Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Miksi maksaa täysi hinta, kun voi maksaa vain murto-osan Offerilla ansiosta?


Rakastan ravintoloissa syömistä. Syömme monta kertaa viikossa ulkona. Nyt kysynkin itseltäni miksi ihmeessä maksamme yleensä täyden hinnan, kun voisi maksaa 50% tai joskus jopa vähemmän ovh-hinnasta? 

Ystäväni ja kollegani Mimmu
Pääsin testaamaan Offerilla palvelua ja valitsin kohteeksi intialaisen Maharaja ravintolan Töölöstä. Pidämme intialaisesta, nepalilaisesta ja thaimaalaisesta ruoasta. Etuja näytti löytyvän kaikkiin noihin genreihin. Töölöllä on itselleni tärkeä merkitys, koska asuin siellä ensimmäiset 13 vuotta. Töölö on suosikkikaupunginosiani Helsingissä. Bloggasinkin aiemmin mitä kaikkea kivaa voi lasten kanssa tehdä Töölössä. Päätin siis viedä seurueemme Töölöseen illalliselle. Mukaan syömään kanssamme kutsuin ystävät sekä kollegat Mimmun ja Miikan Zinzino suoramyyntitiimistä. Lapset otettiin myös mukaan. Tällöin oli muuten kuopuksemme yksivuotispäivä.

Tilaa kaupungin parhaat diilit jopa -90% sähköpostiisi.

Illallinen kympillä

Offerilla oli etu, jolla sai Keittiömestarin suositus -menun neljälle 40€:lla (arvo 100€). Vuodesta 1993 toiminut Ravintola Maharaja sijaitsee Mannerheimintiellä, Töölössä ja on usein kuultu tituleerattavan Helsingin parhaaksi intialaiseksi ravintolaksi. Intialaiseen tyyliin Maharajan annoksissa käytetään mausteita reilusti ja annoksissa pääset maistamaan perinteisesti käytettyjä chiliä, kuminaa, inkivääriä, korianteria ja masalaa. Ravintolassa on yli sata asiakaspaikkaa ja se sopii erillisen kabinettinsa vuoksi hyvin myös yksityistilaisuuksiin.


Millä ehdoilla voi lunastaa tämän edun

Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä eteenpäin
Käytettävissä ma-pe klo 15-22, lukuunottamatta pyhäpäiviä ja Olympiastadionin tapahtumapäiviä
Pöytä varattava etukäteen puh: 09 444 436 tai sähköpostitse info@maharaja.fi
Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä
Voit ostaa 1 lahjakortin itsellesi ja 3 lahjaksi
Ei take away -mahdollisuutta

Mitä söimme?

Pääruoka koostuu kahdesta eri annoksesta:
– Palak Paneer eli pinaattimuhennosta juuston ja kotijuuston kera, inkivääriä, valkosipulia, tomaatti- ja sipulikastiketta, tuoretta korianteria sekä
– Butter Chicken eli kanaa tomaattikastikkeella kerman, voin ja mantelijauheen kera. Menun lihavaihtoehdon voi vaihtaa kokonaan kasvismenuksi, johon voit kysyä tarjoilijalta suosituksen. Pääruokien lisukkeina riisiä, raitaa sekä naan-leipää.
– Jälkiruoka: Maharajan Buqlava

Säästä jopa 90% kauneushoitoloista, ravintoloista ja kahviloista HelsingissäOfferilla palvelu on kätevä, koska saat edun samantien sähköpostiisi. Eduista löytyy mm. ruokaa, hammaskivenpoistoa, joogaa, hemmotteluhoitoja, melontaa, hierontaa, auton katsastusta, energeettistä etähoitoa, kampaamopalveluita, stand uppia, psykoterapiaa, veitsen teroitusta, kartingia, astioita ja vaikka mitä.

Nyt todellakin kannattaa tilata Offerilla uutiskirje sähköpostiin ja saat tietoa uusista eduista.

Mikä Offerilla?

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Palvelun kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueiden palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarvitsemiin palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi myydään myös elämää piristäviä tuotteita ja matkoja. Alennusprosentti on keskimäärin noin 50%.
Ei kommentteja