Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Tietoja minusta

Olen helsinkiläinen 1975 syntynyt äiti, vaimo, yrittäjä, eläinsuojelija, järjestöaktiivi ja kunnallispoliitikko. Verkostoitumisen kuningattareksikin kutsuttu. Meillä on 2012 ja 2015 syntyneet pojat. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2002 saakka. Perheeseen kuuluu lisäksi kaksi chihuahuaa Hans ja Jens.

Blogin teemat
Äiti yrittää blogi kertoo perhe-elämän ja yrittäjyyden yhteensovittamisesta, hyvinvoinnista, matkailusta sekä kaikesta ihanasta mitä eteeni tupsahtaa. Markkinoinnin ammattilaisena tykkään suositella tuotteita, jotka olen hyviksi havainnut. Toivon voivani tarjota blogini kautta väriä ja inspiraatiota elämään.

Yrittäjäarkea
Pääliiketoimintaani on kansainvälinen liiketoiminta suoramyyntiyhtiö Zinzinon itsenäisenä partnerina terveystuotteiden parissa. Lisäksi vastaan Lapsiarkea Median toiminnasta.

Kuva. Niina Stolt, Studio Onni
Kiinnostaako organisaatiotasi sisältömarkkinointi Äiti Yrittää blogin kanssa? 
Teen mielelläni kaupallista yhteistyötä tuotteiden ja palveluiden kanssa, jotka koen hyväksi. Minulla on yli 20 vuoden työkokemus markkinointiviestinnän parista. Olen työskennellyt mainostoimistossa graafisena suunnittelijana ja AD:na.

15 vuotta pyöritin Eventgarden tapahtumatoimistoa, joka toteutti myös sosiaalisen median markkinointia. Yritykseni on osakas Lapsiarkea - Lapsennimi.com Mediassa, joka tavoittaa yli 100 000 uniikkia lukijaa kuukaudessa. Delux-Retkiperhe Matkablogini löytyy sivustolta. Sosiaalinen media on intohimoni myös yksityishenkilönä ja käytänkin eri kanavia ahkerasti sekä minulla on laajat verkostot.

YHTEISTYÖ KANSSANI
Lähtökohtana yhteistyölle on asiakkaan tavoitteet. Kampanja voi olla yksittäinen postaus, sarja tai vuositasolla jatkuva yhteistyö. Blogiyhteistyöhön voidaan sisällyttää arvontoja sekä alekoodeja lukijoilleni. Toteutan myös videoblogeja. Voit katsoa yhteistyöpostauksia avainsanalla Blogiyhteistyö.

SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAT
Käytän blogiyhteistyössä mm. seuraavia kanavia blogien levittämiseen: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google +, Youtube ja Linked In.

YHTEYSTIEDOT
Heidi Ekholm-Talas
heidi@heidiekholmtalas.fi
Puhelin 050 439 1075

Ei kommentteja