Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Blogiyhteistyö

Kuva. Niina Stolt, Studio Onni
Kiinnostaako organisaatiotasi sisältömarkkinointi Äiti Yrittää blogin kanssa? Teen mielelläni kaupallista yhteistyötä tuotteiden ja palveluiden kanssa, jotka koen hyväksi. Minulla on yli 20 vuoden työkokemus markkinointiviestinnän parista. Olen työskennellyt mainostoimistossa graafisena suunnittelijana ja AD:na.
15 vuotta pyöritin Eventgarden tapahtumatoimistoa, joka toteutti myös sosiaalisen median markkinointia. Yritykseni on osakas Lapsiarkea - Lapsennimi.com Mediassa, joka tavoittaa yli 100 000 uniikkia lukijaa kuukaudessa. Sosiaalinen media on intohimoni myös yksityishenkilönä ja käytänkin eri kanavia ahkerasti sekä minulla on laajat verkostot.

YHTEISTYÖ KANSSANI
Lähtökohtana yhteistyölle on asiakkaan tavoitteet. Kampanja voi olla yksittäinen postaus, sarja tai vuositasolla jatkuva yhteistyö. Blogiyhteistyöhön voidaan sisällyttää arvontoja sekä alekoodeja lukijoilleni. Toteutan myös videoblogeja. Olen tehnyt blogiyhteistyötä mm. Polarn O. Pyretin, Philipsin, Silja Linen, Big Small Companyn, Lumenen, Honeyhillin, Ella&Ebba verkkokaupan, Why Not Pr Oy:n, Mamidean sekä yksittäisten yrittäjien ja ravintoloiden kanssa. Voit katsoa yhteistyöpostauksia avainsanalla Blogiyhteistyö.

SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAT
Käytän blogiyhteistyössä mm. seuraavia kanavia blogien levittämiseen: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google +, Youtube ja Linked In.

YHTEYSTIEDOT
Heidi Ekholm-Talas
heidi@heidiekholmtalas.fi
Puhelin 050 439 1075

Ei kommentteja