Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Atooppinen ihottuma - Zinzino Skin Serum testissä


atooppinen ihoAtooppinen ihottuma eli ekseema (eczema atopicum) on kutiseva, tulehduksellinen ihotauti, joka ilmaantuu tavallisesti vauvaiässä, rauhoittuu lapsuusvuosien kuluessa, mutta voi pahentua uudelleen aikuisiässä.

0-2 vuotiailla atooppista ihottumaa kutsutaan maitoruveksi ja leikki-ikäisillä taiveihottumaksi. Murrosiästä eteenpäin atooppinen ihottuma oireilee useimmin pään alueella ja ylävartalolla.

Vauvan atooppinen ihottuma

Meidän 4 kuukauden ikäisellä vauvalla on ollut atooppista ihottumaa poskissa, jaloissa sekä käsivarsissa. Olen yrittänyt hoitaa sitä virallisten ohjeistusten mukaan hyvällä perusrasvauksella sekä kortisonivoiteella. Kortisonilla sain hetkellisesti ihottuman rauhoittumaan, mutta sen käyttöä ei suositella pitkäjaksoisesti. Atooppinen ihottuma myös palasi nopeasti ärtyneeksi kortisonin lopetuksen jälkeen.

Zinzino Skin Serumia viikon ajan vauvalle

Ystäväni ehdotti, että kokeilisin itse käyttämääni ja edustamaani Zinzino Skin Serumia myös vauvalle. Päätin kokeilla viikon aamuin illoin Zinzino Skin Serumia vauvalle ja tulos on tässä. Rehellisesti sanottuna en uskonut, että se auttaisi näin hyvin vaikka tuote laadukas onkin. Itselläni ei ole juurikaan iho-ongelmia, joten omakohtaista kokemusta tällaisen ihottuman hoidosta ei ollut.

atooppinen ihottuma
Atooppinen ihottuma vauvalla

Cosmethics kertoo tuotteen turvallisuudesta

Kannattaa muuten tsekata käyttämänsä tuotteet Cosmethics aplikaatiossa, joka kertoo onko tuote turvallinen käyttää. Zinzino Skin Serum saa parhaan turvallisuusluokituksen aplikaatiossa.

Katso tästä video Skin Serumista

Miksi Zinzino Skin Serum on tehokas?

Zinzino Skin Serum on pitkälle kehitetty tuote, joka suojelee, korjaa ja uudistaa ihosi soluväliainetta (ECM (tiheät ihoa suojaavat molekyylit)) ja auttaa pitämään ihosi nuorekkaana 24 tuntia vuorokaudessa. Soluväliainetta on kaikkialla sekä orvaskedessä että verinahassa, ja se lisää ihon lujuutta ja kimmoisuutta. Zinzino Skin Serumin ainesosat vaikuttavat suoraan soluväliaineeseen.

Se on erittäin tehokas tuote, joka toimii sellaisenaan. Jos ravintosi on puutteellista, seerumi on vielä tehokkaampi, kun käytät sen kanssa BalanceOil-öljyä ja Xtendiä, jotka ravitsevat ihoa sisältäpäin.

zinzino skin serum
Zinzino Skin Serum

Suojaa: Vähentää soluväliaineen hajoamista

Auringonvalo ikäännyttää ihoa hajottamalla soluväliainetta. Zinzino Skin Serum sisältää neljää vaikuttavaa ainesosaa, jotka vähentävät tätä ikääntymisen keskeistä aiheuttajaa neljällä eri tasolla.
• skvaleenia
• beetaglukaanit 1–3, 1–6
• tokoferoleja ja tokotrienoleja
• oliivin polyfenoleja

Korjaa: Lisää soluväliaineen muodostumista

Fibroblasti-nimiset ihosolut korjaavat soluväliainetta muodostamalla uutta kollageenia, elastiinia ja muita molekyyleja. Zinzino Skin Serum sisältää kahta vaikuttavaa ainetta, jotka tehostavat fibroblastin toimintaa kahdella toisiaan täydentävällä tavalla.
• kupariheptapeptideja
• beetaglukaanit 1–3, 1–6

Soluväliaineen laatu paranee vähitellen, kun sen hajoaminen vähenee ja korjaantuminen tehostuu. Tämä tekee ihosta nuoremman näköisen.

Uudistaa: Parantaa soluväliaineen laatua

Soluväliaineen uudistuminen kosteuttaa ja tasoittaa ihoa parantaen sen kimmoisuutta ja lujuutta. Tämä vähentää juonteita ja ryppyjen ilmestymistä. Uudistaminen vie aikaa, joten prosessin nopeuttamiseksi seerumissa on kaksi nopeavaikutteista, välittömiä tuloksia antavaa ainesosaa.
• kehäkukkaa (tulehdusta estävä aine)
• hyaluronihappoa (kosteuttava aine)

Erilaisia tilausvaihtoehtoja - Edullisimmillaan vain 39€/purkki

Katso verkkokauppalinkistäni erilaisia paketteja. Jos sinulla on tuttu Zinzino-jälleenmyyjä hän auttaa sinua tilauksen tekemisessä. Jos haluat tilata tuotteita kauttani laita ihmeessä viestiä, niin voin tehdä tilauksen puolestasi.
• Voit tilata 30ml Skin Serumin yksittäin, jolloin hintaa tuotteella on 78€/kpl + postikulut 12€.
• 6kk jatkotilaajana tuotteen saa 39€/kpl + postikulut. 40ml purkki on vain 49€.

Skin Serum sopii vauvasta vaariin

Olen itse käyttänyt Zinzinon Skin Serumia jo useamman vuoden. Olen 44-vuotias ja ihoni on kosmetologien mukaan 30-kymppisen iho. Suuri vaikutus tähän lienee sisäisesti otettavilla lisäravinteilla geenien lisäksi. Käytän mm. BalanceOilia, Xtendiä, Vivaa ja Zinobioticcia eli prebiottista kuituseosta.

Lue tästä Zinzino BalanceOil kokemuksia.

skin serum
Hyvinvointi lähtee sisältä

Mittauta Omega-3 tasosi

Yleisesti tiedetään hyvien rasvojen vaikutus sisäisesti nautittuna ihon hyvinvointiin. Moni atoopikko on saanut apua Omega-3 tuotteista muiden hyvien terveysvaikutusten lisäksi. Tuotteen pitää olla riittävän vahvaa ja hyvin imeytyvää saadakseen vaikutuksia. Oman Omega-3 tason ja rasvahappotasapainon voi mittauttaa Zinzino testillä tai useissa yksityisissä laboratorioissa. Lue tästä mitä Zinzino test kertoo ja minkälaiset testitulokset minulla oli ennen BalanceOilin käyttöä ja sen jälkeen.

Tiedätkö kehosi vitamiiniarvot?

Vitamiinitasot kannattaa mittauttaa Puhti-palvelun kautta. Lue tästä ferritiini eli varastoraudat oli finaalissa raskauden aikana ja nappaa jutusta etukoodi laboratoriokokeisiin.

Ei kommentteja