Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Zinzino Director Trip Balille jää nyt väliin


Zinzino Director tripKun aloitin Zinzino liiketoiminnan oli yksi suuri inspiraation lähde vuosittaiset Director Tripit. Ne ovat viiden tähden matkoja innostavan koulutuksen kera, jonne pääsee yrityksen menestyneimmät partnerit. Suomesta meitä on ollut mukana noin kolmisenkymmentä ja osalla on ollut mukana puolisot sekä lapset.

2017 Hard Rock Hotel Punta Cana

Pätevöidyin tälle upealle palkinto- ja koulutusmatkalle ensimmäistä kertaa vuonna 2017 Karibialle Punta Canaan. Keskimmäinen lapsemme oli silloin 1,5 vuotta ja imetin häntä vielä öisin. Reissu oli aika raskas aikaeroineen. Hotelli oli upea ja matkasta jäi hyvät muistot. Vietimme yhden viikon perheen kanssa toisessa hotellissa ennen Director Trippiä. Tässä Punta Cana kokemuksia Delux-Retkiperhe matkablogissani.

heidi ekholm-talas rannalla


dreams

hard rock hotel huone

hard rock hotel punta cana

hard rock hotel

punta cana beach

punta cana ranta

team zinzino finland punta cana
Team Zinzino Finland teemabileissä

2018 Ritz Carlton Abama Teneriffa

Toisen kerran "Dirikka tripille" lähdettiin 2018 Teneriffan Ritz Carlton Abamaan. Olin silloin raskaana ja pahoinvointi oli onnekseni juuri vähentynyt, mutta olin aika väsynyt. Ennen matkaa mietin, että jos pahoinvointi jatkuu on pakko perua matka. Onneksi päästiin mukaan. Hotelli oli jälleen upea ja vietimme ihanaa aikaa perheen kanssa Teneriffalla ennen ja jälkeen Director Tripin. Tässä Teneriffa kokemuksia Delux-Retkiperhe matkablogissani.

teneriffa
Teresa on tiimiläiseni ja tyttäreni kummi

ritz carlton abama
Ritz Carlton Abama

team zinzino finland director trip 2018

team zinzino finland teneriffa
Zinzinon Suomen johtoryhmä


zinzino director trip 2018

delux-retkiperhe

2019 Intercontinental Bali - Lähteäkkö vai ei?

Nyt edessä olisi kolmas matka ja jälleen imetysten eli pätkäunien kera. Olen vatvonut koko syksyn lähteäkkö vai eikö. Vauva on silloin 6kk. Jos lähtisin hänen kanssa kahden, en juurikaan pystyisi osallistumaan ohjelmaan. Mitä järkeä siis lähteä toiselle puolelle maapalloa? Joku voisi ajatella sitä rentona aurinkolomana, mutta en halua olla erossa muusta perheestä. Jos taas lähtisimme koko perhe olisi lentomatkat pitkät lapsille ja aikaero taatusti sekoittaisi poikien kellon. Hintaa reissulle tulisi myös aika paljon, vaikka minun matkani olisikin ilmainen.

Oma fysiikkani on kovilla vauvan kantamisesta ja imetyksestä. Pelkästään Dubain 6 tunnin lennon jälkeen vauva sylissä oli kroppa aivan jumissa. Kroppa on itse asiassa jumissa koko ajan hieronnoista huolimatta. Näin ollen 15 tuntia lentokoneessa välilaskulla olisi aika heviä hommaa ja Bisnesluokka olisi ollut ainoa järkevä tapa roudata tämä rykmentti noin kauas. Qatar Airwaysilla lennot olisivat maksaneet noin 11 000€ koko porukalta. Aika suolainen hinta, mutta toisaalta olisi kiva kokea maailman parhaaksi äänestetty bisnesluokka. Olimme jo varaamassa Dubaista käsin näitä lentoja, mutta Supersaverin sivuilla oli joku bugi, eikä varaus mennyt läpi. Koitimme tätä useaan kertaan ja veloituskin meni kerran luottokortilta, mutta palautui heti takaisin. Pidin tätä merkkinä universumilta, joka vahvisti päätöstä jäädä tällä kertaa kotiin.

Tiedän, että tekee varmasti tiukkaa katsella Facebookista 300 kollegan päivityksiä matkalta. Samaan aikaan tiedostan, että matka olisi ollut raskas, enkä kolmen pienen lapsen kanssa olisi pystynyt täysipainoisesti osallistumaan ohjelmaan. Miehelleni olisi varmasti ollut aikamoinen homma koulutusten ja iltajuhlien aikana vahtia kahta villiä alle kouluikäistä poikaa, joista toinen ainakin säntäilee altaisiin uhkarohkeasti ja samalla huolehtia vauvasta. Yhtälö ei vaan tunnu järkevältä vaikka miten sitä päässäni pyöritän.

inspire change in life

Mitä ajatuksia Bali kohteena herättää?

Bali kohteena herättää minussa ristiriitaisia tunteita. En ole koskaan ajatellut matkustaa sinne omalle lomalle. Siellä asuu muutamia tuttavia ja he tuntuvat viihtyvän. Moni matkabloggaaja kehuu paikkaa ja onhan maisemat eksoottisia. Minua arveluttaa alueen seismisyys. Bali sijaitsee “Ring Of Fire” -alueella. Tyynenmeren tulirengas on Tyynellämerellä oleva vyöhyke, jossa esiintyy voimakasta tektonista ja vulkaanista toimintaa. Siellä sijaitsee valtaosa maailman tulivuorista ja 90% maanjäristyksistä tapahtuu tuolla alueella. Uutisten mukaan alueen seisminen aktiivisuus on kasvanut nyt syksyllä. Lapseni kummi oli vuosi sitten Balilla ja ekana yönä tuli Ulkoministeriöstä tekstarilla tsunamivaroitus. Kuinka moni ylipäänsä herää tekstarivaroitukseen? Ajatus, että olisin lasten kanssa tuolla ei tähän hetkeen nyt tunnu hyvältä. Mitä vaan voi tapahtua missä vaan tottakai, mutta jotkut kohteet resonoi enemmän, kuin toiset.

Päätös jättää Bali väliin ei ollut helppo

Päätös jättäytyä pois tältä matkalta ei ollut todellakaan helppo. Se oli itseasiassa yksi elämäni vaikeimpia, sillä yleensä teen päätökset nopeasti ja pysyn niissä. Tämän osalta muutin mieltäni useaan otteeseen ja lopullisen päätöksen tein päivää ennen viimeistä rekisteröitymispäivää. Intuitioni sanoo näin ja viestiteltyäni energiahoitajani kanssa päätös vahvistui. Seuraava Director Trip on vuonna 2020 Kanarialla upeassa Lopesan Costa Meloneraksessa. Samassa hotellissa vietin elämäni ensimmäisen 5-tähden loman vuonna 2004 äitini 50-kymppisten kunniaksi. Siirrän katseeni siis sinne, koska se on sopivan matkan päässä tälle pesueelle. Perhe on tärkein ja se edellä teen päätökset.

Me suunnataan ehkä Fugeen

Jotta niitä kollegoiden matkakuvia ei pännisi niin paljon katsella taidamme hilpaista johonkin lämpimään perhelomalle samaan aikaan. Moni matkabloggaaja on kirjoittanut talvehtimisestaan Aurinkorannikolla. Täällä Suomen kurakeleissä asia on alkanut meitäkin kiinnostelemaan. Fuengirolaan on perusteilla suomalainen koulu, mihin voi lyhimmillään mennä viikoksi. Pari kuukautta valossa keskellä synkintä talvea ei välttämättä ole huono idea. En ole aiemmin ollut Aurinkorannikolla, joten mennäänpä ehkä katsastamaan paikkoja.

Ainakin seuraavat bloggaajat talvehtivat parhaillaan Fugessa
Miika & Gia Matkakeeme.net
Puutalobaby

Ei kommentteja