Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Väsymys lapsiarjessa - Mistä saan voimaa jaksamiseen?väsymysTämä artikkeli sisältää tuotesuosituksia, joista olen itse saanut apua väsymykseen ja terveyteeni.

Unenpuute lienee tuttua lähes kaikille pienten lasten vanhemmille. Osa kärsii siitä pitkiä ajanjaksoja ja osa hetkittäin. Unenpuute aiheuttaa tutkitusti useita ongelmia ja vaatii tsemppaamista. Kolmen lapsen äitinä pitkät imetykset ovat vaikuttaneet unenlaatuun ja olen selvinnyt toistaiseksi melko hyvin. Olen kuitenkin yrittäjänä joutunut miettimään yrittäjyyteen liittyviä asioita lapsiarjen ohessa koko ajan. Muutaman kerran on tullut vähän syvempi väsymys, joka tarkoittaa etten ole jaksanut miettiä firman asioita muutamaan päivään. Minulla unenpuute näkyy lähinnä pinnan kiristymisenä ja kaikkia asioita ei muista aina niin yksityiskohtaisesti. Kaksi alle kouluikäistä villiä poikaa ja vastasyntynyt tyttö pitävät minut "hereillä". Keskimmäinen toimii herätyskellona ja tänäänkin hän pakotti minut ylös klo 5.30. Yön aikana imetyskertoja oli ainakin kolme. Ei siis ihme, jos vähän väsyttää.

Mitä unenpuute aiheuttaa?

1. Aivoista tulee tehottomammat
2. Lähimuisti lyhenee
3. Pitkäkestoinen muisti heikkenee
4. Keskittymiskyky heikkenee
5. Päätöksentekokyky heikkenee
6. Huonot unitottumukset jäävät päälle
7. Aiheutamme vaaratilanteita itsellemme ja muille
8. Aivosolut kuolevat
9. Houretiloja ja hallusinaatioita
10. Tapaturmia
11. Riski elintapasairauksiin kasvaa
12. Sokeriaineenvaihdunnan häiriöitä
13. Immuniteetti heikkenee
14. Mielialamuutoksia ja masennusta

Ravinnon merkitys jaksamisessa

Terveyteen vaikuttaa toki moni muukin asia ja yksi tärkeä seikka on ravinto. Ravinnon merkitys jaksamiseen on tärkeässä roolissa. Ikävä kyllä väsynyt ei yleensä jaksa panostaa ravinnon laatuun ja se pahentaa entisestään olotilaa. Nykyruokavaliosta ei myöskään saa kovin helposti tarvittavia vitamiini- ja hivenaineita. Itse havahduin omaan tilanteeseen vuonna 2014, kun olin todella uupunut kaksivuotiaan esikoisen kanssa valvottuani. Silloin minulle esiteltiin Zinzinon lisäravinteet ja niiden vaikutus yllätti positiivisesti. Olin käyttänyt monivitamiinia ja Omega-3 tuotetta vuosia jo ennen tätä, mutta ilman huomattavia vaikutuksia.


ruokavalio
Aamiainen Dubaissa

Minun terveyteni turvaksi

Olen käyttänyt nyt neljä vuotta seuraavia lisäravinteita, joilla on iso vaikutus omaan jaksamiseeni. Olen myös mittauttanut säännöllisesti vitamiinitasojani, jotta näen niiden toimivuuden myös verikokeista. Sairastin aiemmin 3-4 antibiottia vaativaa keuhkoputkentulehdusta vuodessa. Neljän vuoden aikana olen tarvinnut antibiottia vain kerran ja kovat flunssatkin ovat jääneet historiaan. Mielialani on tasaisempi ja ulkoisista seikoista ihon sekä hiusten kunto on erinomainen. Hyvinvointi lähtee sisältä ja oikeilla rasvoilla sekä vitamiineilla on vaikutusta myös ulkoiseen olemukseen.

1. Vahva kalaoliiviöljy BalanceOil, joka sisältää D-vitamiinia / 29€ pullo

BalanceOil kokemuksia ja opas Omega-3 tuotteiden vertailuun
Onko kalaöljy- ja Omega-3 valmisteista mitään hyötyä?
Zinzino test kertoo rasvahappotasapainon - Minun testituloksia
BalanceOil aloituspaketti kahdella testillä + 6kk jatkotilaus

balanceoil

2. Xtend monivitamiini-fytoravinne, joka sisältää 23 vitamiinia ja hivenainetta mm. immuniteettia buustaavaa beetaglukaania / 21€ pkt


xtend

3. ZinoBiotic prebiottinen kuituseos suoliston hyvinvointiin

4. Viva sahramituote mielialaan ja unenlaatuun


viva

Mitä edustamani tuotteet maksavat?

Kauttani saa tilattua näitä tuotteita joko verkkokauppalinkin kautta tai sitten rekisteröin tilauksen puolestasi. Neuvon mielelläni minkälainen kokonaisuus kannattaa tilata, jotta tuotteet saa mahdollisimman edullisesti. Säännöllinen käyttö tuo tuloksia ja onkin hyvä käyttää tuotteita vähintään 6kk, jonka jälkeen voi vetää johtopäätöksiä vaikutuksista. BalanceOil+Xtend maksaa keskimäärin 1,5€/pv riippuen käyttäjän painosta. Öljy otetaan painon mukaan. Puolitoista euroa menee helposti turhempaankin, kuin omaan terveyteen. On parempi hoitaa terveyttä, kuin sairautta.

Kun asiakkaalla on yksi 6kk jatkotilaus saa hän ostaa muita tuotteita Premium-hintaan yksittäin. Kaikista tuotteista voi tehdä myös jatkotilauksen. Kaikki neljä tuotetta maksaa kuukaudessa seuraavasti:
- BalanceOil 29€ / pullo (65-70 kiloiselle kuukaudeksi)
- Xtend monivitamiini 21€ / pkt / 60 tablettia
- ZinoBiotic kuituseos 22€ / purkki
- Viva 19€ / pkt / 60 tablettia
Yhteensä 91€ + 6€ postikulut kuukaudessa

Noiden neljän tuotteen lisäksi käytän ajoittain lisänä maitohappobakteereita, D-vitamiinia 100µg, Magnesiumia, rautaa, kalkkia ja C-vitamiinia. D-vitamiinitasoni ovat juuri viitearvoissa näillä komboilla.

Jatkotilaus vai kertaostos?

Jos vierastaa jatkotilauksia voi BalanceOilia tilata myös kertaostoksena seuraavasti: 2 rasvahappotestiä, 8 isoa pulloa, 2 pikkupulloa ja 1 Xtend monivitamiini hintaan 299€+12€postikulut tai ilman testejä 249€+12€. Suosittelen kyllä lämpimästi testejä, jotta näkee lähtötilanteen ja miten BalanceOil imeytyy. Luulon sijaan kannattaa luottaa tietoon. On myös hyvä nähdä miten aiemmin käyttämä Omega-3 tuote on toiminut tai jos kuvittelee kalan syönnin pari kertaa viikossa riittävän kannattaa ehdottomasti todeta oma Epa- ja Dha-taso. Kasvatettu kala ei ole kovin Omega-3 pitoista, joten kannattaa syödä villikalaa.

Lapsille terveyttä

Lapsille annan BalanceOilia, ZinoBioticcia, Protectia (beetaglukaania), Minisun monivitamiinia sekä maitohappobakteereita. He ovat olleet poikkeuksellisen terveitä päiväkodeissa jylläävistä viruksista huolimatta. Yleensä flunssista on selvitty hieman vuotavalla nenällä. Lue tästä jutusta miten tärkeää Omega-3 on raskauden, imetyksen ja lapsen kehityksen kannalta.

Jos haluat kysyä jotain ota ihmeessä yhteyttä vaikka Facebookin mesessä tai sähköpostilla heidi@heidiekholmtalas.fi

Lue myös Ferritiini eli varastoraudat oli finaalissa raskauden aikana. Sisältää yhteistyössä Puhti-palvelun kanssa edun 18,70€ ferritiinin mittauksen ja ilmaisen kalsiumin ja fosfaatin mittauksen testipakettien yhteydessä.

Ei kommentteja