Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Nettisivut yritykselle - Helpot Kotisivut kokemuksia


Tämä Nettisivut yritykselle -artikkeli on tehty yhteistyössä Helpot Kotisivut -palvelun kanssa. Artikkelin lopussa on lukijoilleni tarjottava etu. Kun tilaat Helpot Kotisivut palvelun kautta yrityksen nettisivut saat veloituksetta logon tai käyntikorttien suunnittelun.

nettisivut yritykselleMinulla on vuosien varrella ollut useat nettisivut eri tarkoituksiin. Nettisivut yritykselle, politiikalle, äitiysjutuille ja jopa koirille. Olen käyttänyt monia eri palveluita ja sivupohjaa. Oma domain www.heidiekholmtalas.fi on alunperin perustettu politiikkajuttuja varten vuonna 2008. Nykyisin politiikka on väistynyt elämästäni ja ainoa poliittinen luottamustehtävä on Seniorisäätiön hallituksen puheenjohtajuus. Sivusto piti siirtää uudelle alustalle ja samalla päätin muokata sen sisällön. Domainin alla on nyt vain yksi pääsivu, josta ohjataan eri blogeihini ja sosiaalisen median kanaviin. Halusin helpon WordPress pohjaisen alustan ja vastaan tuli Helpot Kotisivut palvelu. Tässä artikkelissa analysoin Helpot Kotisivut kokemuksia.

Olen huomannut, että monet yrittäjät kyselevät koko ajan Facebook -ryhmissä "mistä nettisivut yritykselle?". Suurimmalla osalla kriteereinä ovat hinta, helppous päivittää sivuja itse ja tyylikäs yritykselle sopiva ilme. Näihin Helpot Kotisivut tarjoaa ratkaisun kustannustehokkaasti.

Valmis pohja vai uniikki sivusto?

Kokeneena sivujen ylläpitäjänä itselleni sopi tässä tapauksessa valmis pohja. Sain Divi Theme -linkin, josta selailin eri malleja. Ideoita voi etsiä valmiista pohjista ja pyytää niihin sitten jotain omaa uniikkia yksityiskohtaa.

Varmin tapa päästä hyvään lopputulokseen on itse keskittyä sivujen sisältöön ja antaa ammattilaisten hoitaa suunnittelu. Esimerkkejä Helppojen Kotisivujen suunnittelemista sivuista voit katsoa tästä

nettisivut yritykselle

Selkeä hinnoittelu

Helpot Kotisivut tarjoaa kolmea eri laajuista pakettia. 1-2 sisältösivun Mini-paketin saa hintaan 399€. 3-6 sisältösivun Reilu-paketin maksaa 499€. Yli 7 sisältösivun Laaja-paketin hinta on alkaen 799€ ja siitä kannattaa pyytää tarjous erikseen sopivilla ominaisuuksilla. Paketteihin voit tutustua tarkemmin tästä linkistä.

Lisäpalveluihin kuuluvat mm. logon suunnittelu, ajanvarauskalenteri, verkkokauppa, Google AdWords mainonta ja ammattivalokuvaajan palvelut.

Rakenne ja navigointi

Rakenne ja navigointi ovat mielestäni yksi nettisivujen tärkeimpiä juttuja. Jos lukija ei löydä etsimäänsä helposti, saattaa sivuilla vierailu loppua lyhyeen. Sanotaan, että kaiken pitää olla kolmen klikkauksen päässä. Klikkausten määrää oleellisempaa on navigoinnin helppous. Jos tarjoat käyttäjälle hyödyllistä tietoa, eivät ylimääräiset klikkaukset haittaa.

nettisivut yritykselle

Tukipalvelut

Helpot Kotisivut palvelun kautta saat ammattitaitoiset ja laajat tukipalvelut mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Oli ongelma sitten sähköpostiasetusten määrittämisessä tai WordPressin lisäosiin liittyvissä päivityksissä, pienyrittäjälle on tärkeää, että tuttu apu löytyy helposti läheltä. Tukipalveluiden hinta on vain 4,99€/kk.

Mikä on Divi teema?

Divi Theme on WordPressille suunniteltu suosittu kansainvälinen teema, jonka tarkoituksena on tehdä kotisivujen rakentamisesta yksinkertaista ja helppoa ilman erityistä koodausosaamista. Divin hallintapaneeli toimii yli 30 eri kielellä ja myös suomeksi. Täältä voit katsoa Helppojen kotisivujen tekemiä opastusvideoita Divi teeman käyttöön.

Diville löytyy myös paljon englanninkielisiä opastusvideoita YouTubesta.

Hakukoneoptimointiin kannattaa panostaa

Hakukoneoptimoinnista puhutaan paljon, mutta harva osaa sitä toteuttaa. Siksi kannattaakin kääntyä ammattilaisen puoleen ellei omat taidot riitä. Itse olen päässyt hakukoneoptimoinnin saloihin kiinni Lapsiarkea Median kautta, jossa olen osakkaana. Suurin osa sivustomme liikenteestä tulee Googlen kautta ja nykyisin en osaa oikein kirjoittaa artikkeleita ilman SEO näkökulmaa. Sivut kannattaa rakentaa alusta alkaen hakukoneystävällisiksi.

Responsiiviset kotisivut

Suuri osa selailee nettiä mobiililaitteella. Näin ollen on erityisen tärkeää, että nettisivut skaalautuvat mobiililaitteille. Edelleen näkee paljon sivustoja, jotka eivät skaalaudu puhelimeen. Sellaisia sivustoja ei jaksa selailla, joten kannattaa päivittää omat sivut käyttäjäystävällisiksi. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat ja muuttavat muotoaan käyttäjän näytön koon mukaan.

nettisivut yritykselle

Nettisivuissa tärkeintä on puhutella kohderyhmää

Mikä loppupeleissä on tärkeintä nettisivujen osalta? Puhutella kohderyhmää ja tarjota heille etsimänsä ja sitä kautta tuoda menestystä yrittäjän liiketoimintaan. Nettisivujen päivittämisen pitää olla helppoa ja nopeaa. Olen nähnyt monia yrittäjiä, jotka ovat tilanneet upeat nettisivut joltain ammattilaiselta, eivätkä pysty itse päivittämään sivuja. Jokainen päivitys tämän sivujen tekijän tekemänä luonnollisesti maksaa ja monesti pienyrittäjälle ei ole kannattavaa maksaa satoja tai jopa tuhansia euroja kuukaudessa nettisivujen päivittämisestä. Sen takia kannattaa hankkia sellaiset sivut, joita pystyt itse helposti ja nopeasti päivittämään.

Tämän takia nettisivut yritykselle kannattaa hankkia Helpoilta Kotisivuilta ja todeta omakohtaisesti, kuinka näppärästä palvelusta on kyse.

Voit myös ladata Helppojen Kotisivujen sivuilta ilmaisen Kotisivujen ostajan oppaan. Oppaassa käydään läpi 10 kriittistä osa-aluetta, joihin ostajan kannattaa kiinnittää huomiota hankkiessaan uudet nettisivut yritykselle.

Etu lukijoille logon tai käyntikorttien suunnittelu veloituksetta

Kun tilaat Helpoilta kotisivuilta kotisivupaketin, saat valita kaupan päälle jonkin seuraavista: vanhan logon päivitys, uuden logon suunnittelu tai käyntikorttien suunnittelu. Mainitse tilauksen yhteydessä koodi: Heidi. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue myös artikkeli kirjanpidosta

Jos olet yrittäjä tarvitset varmaankin myös kirjanpidon. Tutustu tähän edulliseen 80€/kk kiinteäsummaiseen Accountor Go -palveluun. Artikkeli sisältää edun 3kk 1kk hinnalla.

nettisivut yritykselle

nettisivut yritykselle

nettisivut yritykselle

Ei kommentteja