Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Accountor Go kokemuksia - Edullinen kirjanpitopalvelu


Tämä artikkeli on yhteistyöpostaus ja käsittelee Accountor Go kokemuksia. Kirjanpitopalvelun kiinteä kk-maksu on Tmi 80€/kk ja Oy 120€/kk. Palvelu on suunniteltu toiminimien ja pienten osakeyhtiöiden tarpeisiin.

accountor go kokemuksia
Kirjanpito on oleellinen osa yrittäjyyttä


Olen 15 vuoden yrittäjyyteni aikana käyttänyt kuutta eri kirjanpitäjää. Aluksi tein Toiminimen kautta sivutoimista liiketoimintaa pari vuotta. Hoidin palkanlaskennan ja laskutuksen tuolloin itse ja tilitoimisto teki tuloslaskelman kuukausittain. Yhtiöitimme yrityksen vuonna 2004 ja siirryin päätoimiseksi yrittäjäksi. Saimme edullista kirjanpitoa osakkuusyhtiömme kautta, kunnes vuonna 2011 siirsimme kirjanpidon suureen tilitoimistoon. Tuo oli yrityksemme kiireisin vuosi ja teimme liikevaihtoa tapahtumamarkkinoinnilla 1,7 miljoonaa euroa. Se tilitoimistoyhteistyö ei mennyt ihan putkeen ja onneksi olin palkannut äitini hoitamaan hallintoa ja hän saikin setviä tilitoimiston virheitä. Liikevaihtoon oli kirjattu summia, joita ei todellisuudessa ollut laskutettu asiakkaalta ja kaikkea muuta pientä epäselvyyttä. Luonnollisesti vaihdoimme tilitoimistoa.

Kirjanpitokustannuksissa on suuri eroja

Tämä uusi tilitoimistoyhteistyö kesti neljä vuotta. Sinä aikana liiketoimintamme supistui huomattavasti alle miljoonaan euroon, koska keskityin lasten kasvattamiseen myynnin sijaan. Tilitoimiston kuluissa se ei kuitenkaan näkynyt ja maksoimme parhaimmillaan 15 000 euroa + alv vuodessa tilitoimiston palveluista ja tilintarkastuksesta. Täysin kohtuuton summa huomioiden liiketoiminnan koon.

Kilpailutimme useamman isomman tilitoimiston ja kaikilla tarjous oli samaa hintaluokkaa. Löysimmekin pienen ja edullisen tilitoimiston suosituksen kautta ja homma toimi mainiosti. Saimme karsittua kirjanpitokulut muutamaan tonniin vuodessa. Vuonna 2017 luovuimme tapahtumaliiketoiminnasta ja nyt 2018 alkaen laskutan ainoastaan omasta työstäni, jotka ovat suoramyyntiä ja sisältömarkkinointia. Tämä on kaiken kaikkiaan uusi alku yrittäjyydelle, kun on saanut karsittua kiinteät kulut minimiin ja pääsee aloittamaan ikään kuin puhtaalta pöydältä vuonna 2018.
accountor go kokemuksia

Accountor Go herätti heti mielenkiinnon

Olen ollut Arkhimedes laskutuspalvelua tuottavan yhtiön Isolta Oy:n hallituksessa 10 vuotta. Heillä alkoi pilottihanke yhteistyössä Accountor Go -kirjanpitopalvelun kanssa ja kiinnostuin välittömästi siitä tutustuttuani konseptiin. Ajatus siitä, että saan kirjanpitokulut karsittua 80€ kuukausikuluksi todella houkutteli. Muutaman kuukauden kokemuksella olen todella tyytyväinen valittuani tämän palvelun. 2019 hinnat ovat Toiminimi 80€/kk, Osakeyhtiö 120€.


Vapauta aikaa itsellesi

80€/120€ kuukausihinnalla saa ammattikirjanpitäjän palvelut sekä kätevän ohjelmiston laskujen maksamiseen ja kuittien kuvaamiseen. Kun minulle tulee lasku, saan sähköpostiin ilmoituksen. Kirjaudun palveluun, tiliöin kulun ja hyväksyn laskun saamallani tekstarikoodilla. Aikaa tähän kaikkeen menee muutama minuutti. Voin myös pyytää kirjanpitäjää tarkistamaan kulun tiliöinnin, jos olen epävarma siitä ruksaamalla laskun hyväksymisen yhteydessä kohdan aiheeseen liittyen.

Kuitteja ei tarvitse lähetellä tilitoimistoon, vaan kaikki tapahtuu sähköisesti. Kuvaan kuitit matkapuhelimella ja liitän ne automaattisesti haettaviin tilitapahtumiin. Verkkolaskujen maksukin onnistuu helposti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Lue tästä Accountor Go hyödyistä

accountor go kokemuksia

Tilinpäätös, veroilmoitus ja neuvonta kuuluu hintaan

Erityisen hyvänä pidän palveluun kuuluvaa tilinpäätöksen laatimista ilman lisähintaa. Jos kirjanpitoon liittyviä kysymyksiä herää saa vastaukset nopeasti puhelimitse tai sähköpostilla. Olen itse todella innoissani tästä palvelusta ja haluan kertoa mahdollisimman monelle yrittäjälle tästä palvelusta, sillä erittäin moni maksaa moninkertaisia summia kirjanpidosta.

Laskutus helposti Isoltan Arkhimedeksellä

Itse käytän laskuttamiseen Isoltan Arkhimedes -palvelua. Sieltä saa helposti siirrettyä myyntitiedot Accountor Go -palveluun. Isoltalla on kolme erilaista palvelumallia. Suppea ilmainen laskutusohjelma, Pro 9,90€/kk, jossa on rajattomasti laskutusmahdollisuutta ja Premium 19,90€/kk, jossa on kattavat lisäpalvelut ja yhteys Accountor Go -palveluun. Suosittelen ehdottomasti Premium versiota. Premium-laajuus on käyttäjälle vaivattomin. Se sisältää kaikki ohjelman työkalut ilman rajoituksia. Laajuuteen voidaan liittää maksunvalvonta- ja perintäpalvelu sekä muita lisäpalveluita. (Hintatiedot 2018)

accountor go kokemuksia

Jos toiminta kasvaa mitä tapahtuu?

Jos liiketoiminta kasvaa Accountor Go suosittelee vaihtoehtoista palvelua. Palkanmaksu on maksullinen lisäpalvelu mikäli haluaa ulkoistaa palkanmaksun. Yhtenä rajauksena laajemman palvelun tarpeelle voidaan pitää jos tositemäärä ylittää 50 kuukaudessa ja työntekijöitä alkaa olemaan enemmän kuin kaksi. Tilannetta tarkastellaan tapauskohtaisesti ja etsitään asiakkaalle toimivin ratkaisu.

Alennus uudelle asiakkaalle - 3 kk yhden hinnalla

Saan tarjota lukijoilleni edun Accountor Go -palvelusta. Saat kolme kuukautta yhden kuukauden hinnalla. Kerro Accountorin myyntihenkilöstölle koodi ”Heidi”. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse go@accountor.fi tai sitten sopia online tapaamisen nettisivuilla olevan lomakkeen kautta ja ilmoittaa myyjälle tuon koodin tapaamisen yhteydessä.

Menestystä yrittäjyyteen ja kannattaa kerätä Accountor Go kokemuksia, koska se helpottaa yrittäjän paperityötä.


Ei kommentteja