Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Zinzino Recruiter Of The Year tunnustus ja Mecco-iltapukuni


Zinzino recruiterSain kokea yhden elämäni jännittävimmistä viikonlopuista lokakuussa 2017 Tukholmassa Globenissa. Koulutin 3000 ihmistä englanniksi, voitin miehelleni Director Trip matkan Teneriffan Ritz Carltoniin ja tulin valituksi koko yrityksen Recruiter Of The Year tunnustuksen saajaksi 34 maan partnereiden joukosta. En voi oikein uskoa itsekkään tätä kaikkea. Juhlahumussa minut vaatetti yhteistyökumppanini Mecco.

Epämukavuusalueelle menoa

Olin nyt neljättä kertaa Zinzinon Annual Eventillä. Vuonna 2014 olin juuri aloittanut liiketoiminnan Zinzinon parissa ja olin päättänyt, että tulen rakentamaan ison liiketoiminnan. Samalla olin sitä mieltä, että en tule koskaan puhumaan julkisesti englanniksi. Eventeillä aina yrityksen menestyneimmät partnerit pääsevät kouluttamaan ja inspiroimaan ihmisiä. Tämä liiketoiminta on kuitenkin siitä mahtavaa, että koulutusssysteemimme parissa pääsee oppimaan paljon muitakin taitoja. Kesällä Oslo Leader Schoolissa olin mukana paneelikeskustelussa ja tiesin, että joku päivä tulen vielä olemaan lavalla kouluttamassa yksin englanniksi. Tämä tapahtui kuitenkin nopeammin, kuin olin ajatellut.

Zinzino recruiter
Valovoimainen Hilde Globenin backstagella

Olimme syyskuussa Ibizalla, kun sain toiselta Zinzinon perustajalta Hilde Rismyhr Saelelta viestin. Hän kysyi voisinko pitää puheenvuoron Globenissa sosiaalisen median hyödyntämisestä liiketoiminnassamme. Kyllä siinä vähän alkoi sydän hakkaamaan, mutta eihän tuosta kunniasta kieltäydytä. Haasteisiin tartutaan ja epämukavuusalueelle mennään, jos halutaan menestyä.

Uusi iltapuku iltagaalaan

Olin juuri pätevöitynyt yrityksen Top Recruiter kampanjaan ja tehnyt rekrytoinnit sometyökaluja hyödyntäen. Arvelin, että todennäköisesti saatan olla ehdolla koko yrityksen Recruiter Of The Year tunnustuksen saamiseksi, koska minua pyydettiin kouluttamaan aiheesta. Iltagaalaan halusin uuden iltapuvun ja mieleen tuli yksi ainoa liike. Olen vuosia ostanut iltapukuni Mecco-liikkeestä ja suunnistin Mannerheimintie 40 osoitteeseen. Ensinnäkin palvelu siellä on ensiluokkaista. Mallisto on todella laaja ja pystyt tilaamaan itseäsi miellyttävän mallin toivomallasi värillä. Uskallan väittää, että sieltä löytyy jokaiselle sopiva puku. Jos on kiire saada asu, löytyy hyllystä paljon vaihtoehtoja. Jos kuitenkin on ajoissa liikkeellä saa tilattua juuri itselle räätälöidyn puvun ja toimitus on 21 päivässä.

Zinzino recruiter

Vedenvihreää kiitos

Turkoosi ja vihreä ovat lempivärejäni. Olen ostanut kaksi iltapukua aiemmin Mecco-liikkeestä, turkoosin ja vedenvihreän. Niissä molemmissa on aika isot alaosat ja nyt oli tarve saada puku, joka mahtuu käsimatkatavaroihin. Katse osui heti tähän ihanaan vedenvihreään kauniisti laskeutuvaan malliin. Ihastuin myös yläosan kivikoristeisiin. Koska se oli heti sopivan pituinenkin valinta oli helppo.

Meccon ideologia

Mervi Kitusuo perusti Mecco-liikkeen vuonna 2008. Meccon ideologiaan kuuluu, että jokaisella on mahdollisuus näyttää parhaimmaltaan tärkeänä juhlapäivänä, siksi hinnat ovat niin edullisia. Korkealuokkaisia juhlapukuja löytyy kaikille sopivaan budjettiin. Edulliset hinnat mahdollistaa se, että Mecco valmistaa kaikki puvut itse ja välikädet on karsittu minimiin. Meccosta löytyy upeimmat hääpuvut, kaasojen puvut, juhlamekot, iltapuvut sekä vanhojentanssimekot.

Zinzino recruiter

Recruiter Of The Year tunnustus

Iltagaalassa istuin tiimini kanssa Globenin takaosassa. Kun ehdokkaat kuulutettiin lavalle oli fiilis huikea kävellessäni kohti isoa lavaa. Pelkästään ehdokkuus on suuri kunnia ja muut ehdokkaat todella kovia. Olin aivan varma, että vieressäni seissyt Norjan Nicolai Rud tulee valituksi. En itse kuullut perusteluja voittajalle juurikaan, kun päässä vaan humisi. Kesken tuon esittelyn suomalaiset huutelivat nimeäni ja itsellenikin alkoi valjeta kuvauksen sopivan minuun. Olen todella otettu ja kiitollinen tästä huomion osoituksesta. Ilman aiempaa kokemusta suoramyyntialalta voi edetä nopeasti menestykseen auttamalla muita menestymään. Omat sponsorini Miia Roihas ja Miikka Peuravirta valittiin koko yrityksen vuoden partnereiksi, joka on arvostetuin tunnustus Zinzinossa. He tekevät upeaa työtä nykyisin Munchenistä käsin ja auttavat tiimiään menestymään kansainvälisesti.

Zinzino recruiter

Zinzino recruiter

Zinzino recruiter
Rakasta tiimiäni

Director Trip kilpailussa Suomi putsasi pöydän

Lauantain voitokkaan gaalan jälkeen oli mahtavaa suunnata fokus sunnuntaihin. Minä ja kolme muuta suomalaista Petri Kiuru, Kati Kinnunen sekä Jaakko ja Elina Ojaniemi olimme pätevöityneet Top Recruiter kampanjassa ja pääsimme kisaamaan 10:sta Director Trip matkasta Teneriffan Ritz Carltoniin maaliskuussa. Kisaajia oli 20 ja tietokilpailussa yksi kysymys kerrallaan pudotettiin porukkaa pois. Itse olin jo pätevöitynyt aiemmin kyseiselle matkalle ja nyt kisasin matkasta miehelleni. Suomalaiset vetivät potin kotiin ja me kaikki neljä voitimme nämä halutut matkat.

Zinzino recruiter
Kuva: Zinzino

Zinzino recruiter

Zinzino recruiter

Zinzino recruiter

Sunnuntain puheenvuoro kolmelle tuhannelle

Koko viikonlopun jännittävin hetki oli tietysti oma koulutukseni kolmelle tuhannelle partnerille englanniksi. Aamulla meditoin ja kuuntelin voimabiisiäni. Olin keskittynyt ja homma meni hyvin. En tosin muista itse puheenvuorosta juuri mitään. Kuvasin videon Instagramiin puhujan perspektiivistä tulessani lavalle Party Rock Anthem biisin soidessa. Tarkoitus oli myös kuvata klippi Instaan kesken esityksen, mutta sähläsin videonauhoituksen kanssa ja laitoinkin nauhoituksen vahingossa pois. Paras kiitos esityksestä oli saamani viestit jälkikäteen eri maiden partnereilta. Jos joku puheenvuoroni ansiosta sai uudelleen intoa lähteä rakentamaan liiketoimintaa oli puhe onnistunut. Muiden inspiroiminen on palkitsevaa. Tämän turkoosin mekon olen ostanut vuosia sitten Mecco-liikkeestä. Ajattomat mallit palvelevat pitkään.

Zinzino recruiter

Zinzino recruiter
Kuva: Zinzino

Zinzino recruiter
Kuva: ZinzinoOmaa yrittäjätarinaani: Miksi verkostomarkkinointi tuli tapahtumamarkkinoinnin tilalle?
Zinzinon partnerit kertovat mitä Zinzino on heille antanut: Zinzino huijaus - Kolikon toinen puoli
Blogini suosituimpia postauksia: Toimisto missä vaan - Kotona tehtävä työ ja passiiviset tulot vetävät puoleensa 

Seuraa minua Instagramissa

Zinzino recruiter

Ei kommentteja