Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Minne lapsiperheen matkat suuntautuvat?


lapsiperheen matkatTäällä Äiti Yrittää -blogissa on tänä vuonna ollut vähemmän matkailuun liittyviä blogipostauksia, sillä teen artikkelit nykyisin www.lapsennimi.com mediaan. Koska matkapostauksia on kyselty, ajattelin tehdä tällaisen koosteen linkkeineen ja kertoa minne tämän lapsiperheen matkat suuntautuvat. Lapsennimen sivustolta löytyy myös muiden sisällöntuottajien matkakertomuksia ja artikkeleiden määrä kasvaakin koko ajan, koska matkailu lapsiperheen osalta kiinnostaa lukijoita.

Disney World kokemuksia perheen kanssa

Matkustimme marraskuussa 2016 Orlandoon ja vierailimme Disney Worldissa. Kurkkaa minkälaista oli Disney World Hollywood -studioilla, kun Star Wars ukkelit marssivat vieressä. Disney Springs alueelle pääsee ihan ilmaiseksi aistimaan Disney-tunnelmaa.

lapsiperheen matkat
Orlandon reissun yhteydessä teimme unohtumattoman risteilyn Karibian merellä Oasis Of The Seas laivalla. Ihanin reissu ikinä ja taisimme jäädä risteilykoukkuun. Seuraava reissu luvassa ihan pian MSC Cruisesin upouudella Seaside laivalla yhteistyössä Risteilykeskuksen kanssa.

lapsiperheen matkat
Kotimaanmatkailua suosittelemme vahvasti. Kävimme ihmettelemässä lunta tammikuussa 2017. Revontulet jäivät näkemättä, mutta Suomen pisin pulkkamäki oli mahtava. Marko Haajasen isännöimä Cafe Porotupa on Saariselän sympaattisin kahvila.

lapsiperheen matkat

Maaliskuussa 2017 vietimme kaksi viikkoa Punta Canassa Dominikaanisessa Tasavallassa. Kurkkaa minkälaista oli viiden tähden Hard Rock hotellissa. Auringonnousu Punta Canan rannoilla oli maagisen kaunis.

lapsiperheen matkat


Minkälaista on ajaa kahden pienen lapsen kanssa Ruotsin ja Tanskan läpi Legolandiin? Oksennustautikin yllätti, mutta matka sujui yllättävän hyvin. Radisson Blu Helsingborg oli mahtava ja Silja Linen risteily tietysti ihanaa lasten kanssa.

lapsiperheen matkat

Pääsiäisenä suuntasimme Tanskan Billundin Legolandiin. Vaikka keli oli hiukan hyytävä oli lapset innoissaan etenkin Ninjago mökistä ja Star Wars legoista.

lapsiperheen matkat

Heinäkuussa käytiin Muumimaailmassa ja se oli lapsista aivan mahtavaa. Kaunis paikka saaristossa ja Mörkö tietysti kiinnosti eniten.

lapsiperheen matkat


Ostimme loppukesästä veneen ja tulemme vuonna 2018 tekemään artikkelisarjan veneilystä perheen kanssa Turun Saaristossa. Tässä ihania tunnelmakuvia Naantalin vierasvenesatamasta. Veneily on ihana tapa viedä lapset luontoon ja viettää aikaa perheen kanssa.

lapsiperheen matkat


Lisään tänne jatkossakin juttuja ja kerron mihin tämän lapsiperheen matkat suuntautuvat. Luvassa mm. Rodos lasten kanssa, Kennedy Space Center avaruuskeskus, Pyhätunturi, Autolla Lappiin lasten kanssa, Ibizan hippisaari, Dubai ja tietysti Miami ja Karibian risteily MSC Cruisesin laivalla yhteistyössä Risteilykeskuksen kanssa.

Ei kommentteja