Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Kamala stressi - Viva lievittää henkistä uupumusta


stressiSuuri osa meistä kärsii ajoittain unettomuudesta, stressistä tai mielialavaihteluista. Olin viikonloppuna Oslossa, jossa lanseerattiin Viva-tuote, josta olen aivan innoissani. Olen saanut testata sitä itse jo pidemmän tovin, kuten myös muutamat tuttavani. Vaikutukset ovat huikeita. Kerrankin luonnonmukainen tuote, jonka vaikutus on välitön. Stressi on asia, joka pitkäkestoisena voi kaataa sängyn pohjalle ja aiheuttaa vakavia terveyshaittoja.

VIVAN TÄRKEIMMÄT HYÖDYT:

UNI - Viva lievittää henkistä uupumusta ja väsymystä sekä parantaa unen laatua
RENTOUTUMINEN - Viva auttaa lievittämään tavallista stressiä
HYVÄNTUULISUUS - Viva auttaa lisäämään myönteistä mielialaa

Mitä Viva sisältää?

Viva on luonnollinen ravintolisä, joka voi parantaa mielialaa ja yleistä hyvinvointia monella tavalla. Viva auttaa lievittämään tavallista stressiä ja lisää myönteistä mielialaa tukemalla hermoston ja aivojen terveellistä toimintaa sekä normaalia psyykkistä ja henkistä toimintaa.

Se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Useat viimeaikaiset kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet Vivan tehokkuuden, joka vaihtelee pienistä parannuksista elämää mullistaviin muutoksiin.

Viva on yhdistelmä viittä B-vitamiinia, jodia ja C-vitamiinia sekä affron®-uutetta, joka on vakioitu ja patentoitu uute puhtaista ja ensiluokkaisista espanjalaisen maustesahramin (Crocus sativus L) luoteista.
stressi


Viva kokemuksia

Itse olen huomannut Vivan rauhoittavan vaikutuksen lähinnä lasten kanssa. Kun kaksi villiä poikaa riehuu, niin hermoja kiristää aika usein. Vivan avulla pinna on hieman pidempi. Eräs vartijaystäväni kutsui Vivaa “luonnonmukaiseksi Diapamiksi”. Fysioterapeuttiystäväni sanoi melkein nukahtaneensa lounaalle otettuaan Vivaa.

“Yleensä heräilen hotellissa öisin, pahimmillaan tunnin välein, nyt nukuin hyvät yöunet. Vaikka viikonloppuna ei paljon nukuttu niin oli ihan virkeä olo.”
Sirpa 56 v.

Miten nopeasti huomaa vaikutuksia?

Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja jo ensimmäisellä käyttökerralla voit huomata vaikutuksia. Vivaa voi käyttää eri syistä, ja ihmiset reagoivat siihen eri tavoin. Jotkut huomaavat merkittäviä muutoksia muutamassa päivässä, toisilla siihen menee 3–4 viikkoa. Siksi tuote onkin niin huikea, että kokeilemalla yhden paketin näet nopeasti miten se vaikuttaa juuri sinulla.

stressi


Tuotteen turvallisuus

Sahramiuutteen myrkyllisyys on testattu in vivo- ja in vitro -kokeilla (Abdullaev et al., 2002). Tutkijat tulivat siihen tulokseen, että sahramiuutteen turvallinen päiväkohtainen annosmäärä on enintään 1,0 grammaa (= 70 Viva-tablettia). 5 grammaa sahramiuutetta (= 350 Viva-tablettia) pidetään myrkyllisenä. Viva-tablettien B- ja C-vitamiinit sekä jodi tukevat monipuolisesti henkistä toimintaa ja sopivat siksi täydellisesti yhteen affron®-uutteen kanssa.

Kokeile Vivaa verkkokauppalinkkini kautta helposti

Voit tilata tästä yhden paketin eli 60 tablettia hintaan 29€ + postikulut 12€
https://www.zinzino.com/3784537601/FI/fi-FI/products/Immune/300800

Puolen vuoden jatkotilauksen avulla saat tuotteen edullisemmin
https://www.zinzino.com/3784537601/FI/fi-FI/products/Immune/910277

Viva - Start kit (3 pakettia)
57,00 € Pakettisi hinta (säästät 34 %) + postikulut 12€
87,00 € Retail-myyntihinta
6 kuukauden Jatkotilaus :
Viva 60 tabl./month
kuukausimaksu : 19,00 € + postikulut 6€
Tilauskauden kokonaiskustannukset* : 171,00 € + postikulut

* * Tilaus sisältää 6 jatkotilausmaksua aloitustilauksen lisäksi. Huomaathan, että kuukausitilausmaksu veloitetaan kuukausittain, mutta tuotteet toimitetaan kahden kuukauden erissä kahden kuukauden välein.

Katso Vivan esittelyvideo

stressi


Tutkimuksia Sahramista


A Safer Alternative for Managing Depression

Saffron for Emotional Health

Saffron (Crocus sativus L.) and major depressive disorder: a meta-analysis of randomized clinical trials

Saffron vs. Prozac for Depression

Saffron Powerfully Modulates Anxiety and Depression

2 Natural Antidepressants Found to Be as Effective as Prozac

Ei kommentteja