Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Oslo Leader School Talkshowssa - WordDive kielikurssit netissä apuna
kielikurssit netissä

Kun Zinzinon toinen perustaja Hilde Rismyhr Saele kysyi minua Zinzinon Oslo Leader Schoolin Talkshowhun iski hetkeksi aikamoinen jännitys. Tiesin, että tämä olisi edessä joku päivä, koska olen menestynyt Zinzinon liiketoiminnassa hyvin ja kun menestyy pääsee kouluttamaan myös kansainvälisille eventeille. Kutsu tuli kuitenkin aiemmin, kuin olin varautunut ja siksi piti tehdä nopeita askeleita englannin kielen kehittämiseen. WordDive kielikurssit netissä löytyi googlaamalla.

Kielitaito kehittyy suoramyyntialalla

Kun aloitin vajaa kolme vuotta sitten Zinzinon liiketoiminnan parissa oli englannin kieleni aika heikkoa. Ensimmäisellä Annual Eventillä Globenissa otin tulkkauksen. Koin kuitenkin, että paras tapa oppia on vain alkaa kuuntelemaan koulutuksia englanniksi. Ymmärsin koko ajan enemmän ja enemmän. Eniten englantia olen oppinut kuuntelemalla suoramyyntialan gurun Randy Gagen ja Zinzinon perustajien Ørjanin ja Hilden koulutuksia Go Core CD:ltä. Ymmärrän jo valtaosan kuulemastani, mutta puhumista en ole kauheasti joutunut harjoittamaan.

kielikurssit netissä


Nyt oli vajaa kuukausi aikaa tähän hetkeen, että olen 2000 ihmisen edessä puhumassa englantia. Vain menemällä epämukavuusalueelle voi kasvaa ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun tämän liiketoiminnan parissa menen epämukavuusalueelle. On siis jo aikakin.

Moni tuttu suositteli WordDivea

Päätin kuunnella päivittäin Go Core koulutuksia ja katsoa motivaatiovideoita. Luin Go Pro kirjaa ja otin käyttöön WordDive kielikurssi aplikaation. Lausuin ääneen harjoitteita ja luin ääneen kirjaa. Suurin haasteeni on kielioppi ja sen vuoksi olen ollut arka puhumaan, etten puhuisi väärässä aikamuodossa. Sikäli pelko on turhaa, koska ihmiset ymmärtävät kyllä mitä tarkoitetaan vaikka aikamuodot olisivat vähän sinne päin.

Kokeile WordDivea ilmaiseksi 14 vuorokautta

kielikurssit netissä

kielikurssit netissä

Eräs kollegani Zinzinossa opetteli myös englannin kielen WordDiven avulla. Naapurini ja bisneskumppanini otti suositukseni kautta aplikaation käyttöön Viron kielen osalta ja kehui kovasti WordDivea. Perinteiset kielikurssit maistuvat puulta ja tuntuvat liian hidastempoiselta. WordDivessa kannustavat kommentit jo viiden minuutin opiskelun kohdalla auttavat jatkamaan. Käytin aplikaatiota noin vartin päivässä.

kielikurssit netissä

Tuloksia lyhyessä ajassa

WordDiven käyttäjät saavuttavat sujuvan kielitaidon yleensä 63 tunnin harjoittelulla. Uuden kielen voi oppia jo 3 kuukaudessa, jos harjoittelee 45 minuuttia viisi kertaa viikossa. Kielikurssit netissä sopii minulle, koska ajankäytöllisesti en pysty istumaan iltaisin kursseilla. Illat menee pitkälti lasten ehdoilla. Toki vaatii itsekuria, että tulee sitten säännöllisesti opiskeltua aplikaatiolla.

kielikurssit netissä

Miten Talkshow sitten sujui?

Ajattelin aluksi, että minua jännittää ennen lavalle menoa. Tein aamulla meditaatioharjoituksia ja energeettisen työskentelyn avulla olin täysin rauhallinen, kun Talkshow alkoi. Nautin joka hetkestä ja tottakai Zinzino perheen kannustava energia tuntui lavalle saakka. Sain paljon kehuja että puhun todella hyvää englantia. Sitä on itselleen ankarin arvostelija ja pitää vain alkaa puhumaan, jotta oma kielitaito kehittyy. Onneksi perinteisen kielen opiskelun rinnalle on kehitetty WordDiven kaltaisia aplikaatioita.Rekisteröityessä WordDiveen valitaan jokin seuraavista päämääristä: Matkailu, Työ, Maahanmuutto, Kielen alkeet tai Edistynyt kielitaito. Hauskoja hetkiä uuden oppimisen tai kertauksen parissa!

Kokeile WordDivea ilmaiseksi 14 vuorokautta

Lue miksi verkostomarkkinointi tuli tapahtumamarkkinoinnin tilalle


Ei kommentteja