Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Valera hiustenkuivan ja luomukosmetiikkaa


Valera hiustenkuivain ja luomukosmetiikkaa

Olen suuntautunut koko ajan enemmän luomukosmetiikan pariin. Olen siirtynyt kokonaan kasviväreihin ja luonnonkihara hius saa pääasiassa kuivua itsekseen. Silloin tällöin haluan kuitenkin kuivata hiukset hajottajalla ja testattavaksi saapui Valera hiustenkuivain.

Vanha föönini on varmaankin ollut käytössä jo 10 vuotta ja oli mukavaa saada tuliterä Valera hiustenkuivain käyttöön. Haluan saada hiukset nopeasti kuiviksi ja kärsivällisyyteni ei kestä pitkiä hiustenlaittosessioita. Tällä kuivaimella saan viidessä minuutissa hiukset kuiviksi kiharoita suojellen.

Toki hiukset näyttävät aina paremmilta kampaajan huolellisen kuivauksen jälkeen verrattuna omaan hutaisuun. Tällainen hippilook kuitenkin sopii minulle mainiosti.

Valera hiustenkuivain

Valera wiss Silent Jet 8500 Ionic

​Tasokas, hiljainen Valera hiustenkuivain on moottoriltaan kestävä 2000W. Väriä hoitava ja hellästi ionisoiva hiusten kuivatus nopeutuu 35%. Hiustenkuivaajan laadukas ionigeneraattori ja värinhoito suojaa värjättyjä hiuksia, ehkäisee värin haalistumista. Kaikki hiuslaadut saavat lisää kiiltoa ja parempaa kosteustasapainoa. Se vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä.

Valera hiustenkuivain

Ecolife Helsinki on käymisen arvoinen paikka

Sain testattavaksi samalla ihanasta Ecolife Helsinki liikkeestä luomukosmetiikkaa hiusten hoitoon. Sain Sóleyn shampoon ja hoitoaineen, joiden koostumuksesta pidän paljon. Shampoo vaahtoutuu kunnolla, mikä on harvinaista monen luomushampoon osalta. Vuonna 2007 perustettu Sóley Organicsin tarina on saanut alkunsa jo yli sata vuotta sitten. Näyttelijä Sóley Elíasdóttir on nainen Sóley Organics -ihonhoitotuotteiden takana. Sóley jätti näyttämöt jatkaakseen sukunsa perintöä vaalia islantilaista luonnonparantamisen taitoa. Sóleyn iso-iso-isoäiti, Thorunn, oli Sóleyn inspiraation lähde. Grasa-Thorunn (yrtti-Thorunn) oli tunnettu luonnonparantaja ja kätilö. Islannissa tarinoidaan siitä, kuinka käytännöllinen Grasa-Thorunn paransi ihmisiä hoitamalla heitä luonnonyrteistä valmistamillaan rohdoilla sekä salvoilla.

Ecolife Helsinki

Islannin sana lind tarkoittaa lähdettä. Tämä lähdeveden raikas, hiuksia suojaava ja kosteuttava shampoo sisältää villiyrttejä, jotka on käsin poimittu Laugarvatin alueelta Etelä-Islannista. Lind-shampoo sopii hyvin normaaleille ja hennoille hiuksille. Se vahvistaa hiuksia ja lisää niiden kammattavuutta. Vegaaninen tuote.

Ecolife HelsinkiEcolife Helsinki

Ei kommentteja