Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Äidinmaitokoru on ihana muisto imetyksestä


Törmäsin Facebookin imetysryhmässä äidinmaitokoruihin ja päätin ostaa pojilleni muistoksi sellaiset. Heille jäisi joku konkreettinen muisto äidistä loppuelämäksi. Imetys on ollut molemmille pojille tärkeää ja olen onnellinen taaperoimettäjä jo toista kertaa. Esikoista imetin vuoden ja 8kk. Kuopuksen osalta täyttyy pian vuosi ja 5kk vieläpä lapsentahtisesti öisinkin. Nyt olemme alkaneet lopettaa yöimetyksiä, sillä näin pitkä pätkäunijakso alkaa käydä voimille. On ollut ihanaa voida ruokkia lapsiaan äidinmaidolla. Rakastan imetystä, vaikka se vaatii paljon energiaa. Kannustan kaikkia äitejä tsemppaamaan ja hakemaan myös vertaistukea. Facebookin Imetyksen Tuki Ry ryhmä on ihan mahtava foorumi.

Lue tästä Tiheän imun kausi - Näillä ohjeilla selviät imetysmaratonista

ÄM Koru by Jasmin Design

Suomessa äidinmaitokoruja valmistaa yksi taho. Jasmin Design kehitti menetelmän, jolla äidinmaito säilötään koruhartsiin ja näin saadaan aikaan yksilöllinen maidonvalkea koru. Mallistosta löytyy monia kivoja malleja, mutta voit tilata myös uniikin korun. Valitsin pojille mustaan nahkaremmiin maitopurkin ja jalanjäljen valmiista mallistosta.

Täältä löytyy kiinnostavia Lastentarvikkeita
Arvonta

Saan arpoa lukijoiden kesken Jasmin Designin kauniit korvakorut. Jos haluat voittaa hopeakorvikset sateenkaaren värisillä Swarovskin sydämillä (Arvo 29€) kerro blogiin imetysvinkki, mistä voi olla apua muille äideille. Arvonta aika loppuu 5.1.2017. Laita mukaan toimiva sähköpostiosoite.


9 kommenttia

 1. Tärkeintä on olla ottamatta paineita imetyksestä ja nauttia hetkistä.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Nuo äidinmaitokorut ovat ihanat. Niistä on ollut paljon juttua netissä mutta ensimmäistä kertaa törmäsin siihen, että joku on teettänyt äidinmaitokorun lapsille.

  VastaaPoista
 3. Itsellä paras vinkki oli varmasti juoda vettä paljon ja syödä usein, sekä pyrkiä olemaan stressaamatta imetyksestä. Onneksi molemmilla kerroilla sujuikin ongelmitta! henttuhalttunen(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Eiköhän ole parasta juoda ja syödä tarpeeksi ja myös terveellisesti, jotta maidon koostumus olisi mahdollisimman hyvä. Tosin itse pidän huolta terveellisen ravinnon lisäksi myös riittävästä herkuttelusta :) Meilläkin vielä yöimetetään, sillä kuopus (nyt 1v ja 5 kk) meni jo vuoden ikäisenä päiväkotiin enkä henno olla olematta lapsentahtinen. Imetys on niin ihania hetkiä molemmille. Harmikseni vain molemmat poikani ovat tykänneet syödä rauhassa ilman silittelyjä, mutta tähän on tyydyttävä ja välillä sentään on hauska samalla jutustella, hassutella ja naureskella :)vive.laisi@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Itse olen aina syönyt ja juonut ensin, sitten imettänyt.
  Alussa täysin lapsen tahtisesti, myöhemmin sitten vasta rytmejä.
  Öisin mennään lapsen tahdilla pidempään.
  hiisukas(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut, onnetar suosi sinua 😊 Laitan meiliä tulemaan.

   Poista
 6. Veden juonti on mun vinkkini.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kyllä minun mielestä sujuu hyvin kun ei ota turhaa stressiä ja ei hätäile. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista