Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Harri Hyllkeen luota kohti Karibian risteilyä vauvarokon kera


Jos lapsilta kysytään ei "Hajji Hyykeen" laivassa tarvita, kuin Silja Land leikkimaailma. Jos äidiltä kysytään tarvitaan hyvää ruokaa. Olimme viimeksi risteilyllä vuosi sitten ja syynä silloinkin työmatkani Zinzino Annual Eventille Globeniin. On ihanaa yhdistää työmatkoihin aikaa perheen kanssa. Miesväki vietti viikonlopun Tukholmassa keskenään, äidin käydessä välillä imettämässä esikoista ja nukkumassa lapsosten vieressä. Matka Tukholmaan taittui Silja Symphonylla.


Ruokailusta oli kiire leikkimään

Olimme varanneet buffan heti viideltä. Kuten arvata saattaa ei äiti ehtinyt kovin kauan nauttia ruokailusta, sillä lapsilla oli kiire Silja Land -leikkimaailmaan. Isä jäi rauhassa syömään, kun äiti ja esikoisen kummitäti tulivat mukaan leikkimaailmaan. Siellä se ilta sitten pääasiassa sujuikin. Esikoinen kokeili ekaa kertaa kiipeilyseinää ja se olikin tosi kiva kokemus. Pallomeri on molemmista pojista tosi hauska paikka. Esikoinen tykkäsi näprätä suosikkileuillaan eli Legoilla hetken. Kuopus tutkaili junarataa ja ihmetteli iloisena värikästä Silja Landia.
Mitä Silja Land tarjoaa?

Kannella 5 sijaitseva 290 m2 Silja Land -leikkimaailma on lasten valtakunta. Lasten huikeista ideoista yhdessä arkkitehdin kanssa on toteutettu mm. kiipeilypuu, Harri Hylkeen pesä, maalausseinä, Lego-työpaja, leikkitalo ja -alue perheen pienimmille – pallomerta unohtamatta! Silja Landissa on lisäksi oma PlayStation -pelialue ja tiloista löytyy myös Spice Ice -jäätelöbaari. Lasten leikkejä valvovat ammattitaitoiset aktivaattorit, vaikka toki lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Aktivaattorit järjestävät lapsille ja nuorille hauskaa ohjelmaa, kuten musavisoja, laivasuunnistusta sekä tietokilpailuja. Loma-aikoina (kesällä, koulujen syys- ja talvilomilla sekä pääsiäisenä) on paljon lisäohjelmaa kaikenikäisille lapsille kasvomaalauksesta laivasuunnistukseen ja yhteisiin leikkeihin. Edellinen postaukseni on tehty samalta reissulta ja voit voittaa Libero vaippoja.
Muumi Discossa oli kivaa äidilläkin

Olen aikoinaan tanssinut Step Up ryhmän kanssa tällä samaisella laivalla. Oli nostalgista seisoskella samalla lavalla, jolla tuli esiinnyttyä kerta jos toinenkin. Kuopus tykkäsi Muumista ja tanssahteli kanssani. Esikoinen tykkäsi lähinnä juosta ympäri yökerhoa. Discosta mentiinkin nukkumaan ysin maissa. Lapsille tärkeintä on kiva leikkimaailma ja on hienoa, että Silja Line on panostanut tähän puoleen.
Marraskuussa suuntaamme maailmalle

Marraskuu tulee olemaan blogin puolella hiljaista. Sen sijaan tulen jakamaan Facebook liveä ja Instagram kuvia reissustamme Floridaan ja Karibialle. Lähdemme risteilemään yhdellä maailman suurimmista risteilyaluksista Oasis Of The Seas risteilijällä. Tuntuu ihan uskomattomalta, että olemme lähdössä sinne. Lapsille riittää tekemistä ja kokemista laivalla pakahduttavan paljon. Eilen jo hetken luulimme, että emme pääse reissuun, sillä kuopukselle nousi 42 asteen korkea kuume ja vietimme yön Lastenklinikalla. Onneksi kyseessä on ilmeisesti vauvarokko eli niin kutsuttu kolmen päivän kuume. Saimme lähtöluvan lääkäreiltä.

Ohjelmassa on risteilyn lisäksi Floridassa Disney Worldia, Kennedy Space Centeriä ja minulla myös töitä. Osallistun Mastermind Eventille Orlandossa ja mukaan tulee myös suoramyyntitiimiäni. Tämä matka on täysin omakustanteinen eli kyseessä ei ole blogiyhteistyö. Eniten jännittää pitkät lennot tämän pienemmän kanssa, joka haluaa koko ajan juosta ympäriinsä. Onnea vaan heille, jotka pääsevät meidän viereen istumaan :D Koneessa on wifi eli Liveä luvassa Äiti yrittää Facebook sivuillani.

Kurkkaa vanha postaus Lapset rakastavat risteilyjä


Ei kommentteja