Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Karibian risteilylle valitsin Seppälän vaatteita


Seppälä on tuttu nimi varmasti suurimmalle osaa suomalaisista. Itse olen toiminut lapsena heidän mallina. Silloin tällöin olen ostanut sieltä jotain. Muutamaan vuoteen en ole vieraillut Seppälän liikkeessä. Vierailin Karibian risteilyn alla Rianno Communicationsin mediapäivillä ja tutustuin Seppälän mallistoon. Tapahtumassa heräsi ajatus, että testaisin Seppälän vaatteita reissulla. Olen koostanut tähän matkakuvia asuista, jotka valitsin Seppälän mallistosta.

Tästä raitatopista tuli suosikkini

Toppi toimi myös imetyksessä

Vaatteita minun makuun

Yllätyin todella positiivisesti Seppälän mallistosta. Tällainen hippityyliä rakastava löysi ihania kuoseja tyylikkäästi toteutettuna. Vaatteet sopivat hyvin Royal Caribbeanin Oasis Of The Seas laivan miljööseen. Tulen tekemään oman postauksen itse risteilystä. Se oli kertakaikkiaan ihana kokemus koko perheelle. Seuraava on jo haaveissa.

Central Park laivassa oli suosikkipaikkani

Suomalaista suunnittelua

Seppälä on suomalainen muotiketju, jolla on yli 100 myymälää Suomessa ja Virossa. Seppälän mallistojen takana on oma suomalainen kahdentoista hengen suunnittelutiimi, joka luo muotia naisille, miehille ja lapsille. Pakko muuten mainita, että Oasis Of The Seas laiva on rakennettu Suomessa. Ylpeänä kerroin aiheesta muutamille risteilyvieraille, joiden kanssa puhuimme laivasta. Kyllä Suomessa osataan tehdä sekä vaatteita, että laivoja.Tämä mekko sopii juhlaan ja arkeen

Suomalainen perheyritys

Seppälä on perheyritys ja omistajat Eveliina Melentjeff (toimitusjohtaja) ja Timo Melentjeff (talousjohtaja) ovat aktiivisesti mukana liiketoiminnassa. Seppälä työllistää yhteensä yli 500 ihmistä Suomessa ja n. 100 Virossa. Itseäni viehättää ajatus tukea yrittäjävetoista liiketoimintaa. Seppälä on toiminut vuodesta 1930 ja matkalle on mahtunut monenlaista.

Lue myös Rakastuin Karibian risteilyihin ja kurkkaa lasten tunnelmia reissulta

Pysähdyimme neljässä satamassa

Leikkipaikka oli jokapäiväinen vierailukohde


Tämä valkoinen paita on ihana

1 kommentti

  1. No ainakin sinua nämä vaatteet pukivat hyvin <3. Wau, millä matkalla olet ollut <3, ihan mahtavaa, voin vain arvailla mitä kaikkea olette kokeneet ja nahneet. Mukavaa joulun odotusta :)

    VastaaPoista