Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Uusi Skovby-ruokapöytä ja raitamattoa modernisti


Mieheni on toivonut jonkun aikaa uutta ruokapöytää. Vanha musta pöytä oli neliönmallinen ja ajatuksissa oli suorakaiteen mallinen jatkettava pöytä. Tarve ei kuitenkaan ollut akuutti. Tein asiakkaalle sisustussuunnittelua ja eteeni tuli Vepsäläisen valikoimasta Skovby #11 -ruokapöytä. Valitsin asiakkaalle myös Woodnotesin raidallisen paperinarusta ja puuvillasta valmistetun Avenue-maton keltaisella raidalla. Asiakas oli tyytyväinen valintoihin ja meitäkin alkoi kutkuttelemaan ajatus samasta ruokapöydästä ja matosta.

Jatkettava pöytä muuntuu moneen

Skovby #11 jatkettavassa ruokapöydässä on moderni suorakaiteen mallinen kansi, johon on yhdistetty klassiset pukkijalat. Kaksi jatkopalaa nousevat kätevästi pöydän alta keskelle muuttaen kuuden hengen pöydän tarvittaessa kahdentoista hengen pöydäksi. Kuvassa oleva pöytä wenge petsattu tammiviilu / valkoinen korkeapainelaminaatti. Pöytä on saatavana myös muilla väreillä ja massiivipuu -tai viilukannella. Pöytä on juuri nyt alennuksessa Vepsäläisellä hintaan 1195€.


Matolla on iso vaikutus tilan ilmeeseen

Matot tuntuvat usein kalliilta investoinnilta. Meilläkin oli aiemmin huomattavasti edullisemmat matot. Ruokapöydän alla oli musta matto ja muistaakseni sekin maksoi kyllä useamman satasen. Päätimme panostaa nyt kahteen Woodnotesin mattoon. Uskomatonta mikä vaikutus matolla on koko tilan ilmeeseen. Tämä matto maksaa 170x240cm koossa 991€ ja kokoja voi tilata oman toiveen mukaan. Meidän matto on 250x250cm. Meidän keskikerros on ilmeeltään moderni ja värimaailma on valkoista, harmaata ja mustaa. Matto sopi siis täydellisesti ilmeeseen.Modernia ilmettä lämpimällä otteella

Keskikerroksemme on kokonaan avointa tilaa keittiön, ruokailutilan, olohuoneen ja takkahuoneen osalta. Se on sisustettu modernilla otteella. Muut kerrokset ovat täysin erilaisia fiilikseltään. Vaikka värimaailma on mustaa, valkoista ja harmaata on tunnelma kotoinen. Kaanin Jazz tuolit ruokapöydän ympärillä ovat pehmeät ja mukavat istua. Bling bling fiilistä tuo kristallikruunun näköinen liesituuletin. Tilassa on paljon viherkasveja luomassa tunnelmaa ja puhdistamassa ilmaa. Muutama väripilkku löytyy esimerkiksi keittiöstä punaisen maton muodossa.


Ei kommentteja