Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Harmonisoi kotisi ja itsesi OrgoniiteillaTutustuin henkilökohtaisen valmentajani kautta pari viikkoa sitten Orgoniitteihin. Ajattelin, että näitä on saatava heti kotiin ja kävimmekin Myyrmäen Energia-Areenalla hyvinvointimessuilla Orgonisaation osastolla ostamassa Orgoniitteja. Orgoniittia voi käyttää ympäristön tai kodin ja minkä tahansa paikan tai ihmisen energiakentän ja luonnon yleisen energiaverkoston parantamiseen. Moni asiaan vihkiytynyt kantaa Orgoniitti-riipusta kaulassaan. Sellaiset löytyy nyt myös minulta ja mieheltäni. Erityisesti olen miettinyt kännykästä lähtevää säteilyä nykyisen someilun aikakautena. Siksi riipus on hyvä, koska se on koko ajan mukana. Lisäksi kotona on kauniit Orgoniitit makuuhuoneessa, työhuoneessa ja keittiössä. Keittiössä energisoimme vettä ja ruokaa sen avulla. Ne sisältävät myös kristallia ja aion tutkia kristallitiedettä tarkemmin. Yhdessä näistä useista Orgoniiteista rakentuu kenttä, joka harmonisoi kotia laajemmin. Usko tai älä, mutta näillä on ollut rauhoittava vaikutus sekä mielialaan, että uneen. Tiedän, että skeptikot siellä taas nostavat päätään ja ajattelevat tämän olevan hölynpölyä. Ihan sama mulle jos koen saavani näistä apua. Niin tuntuu moni muukin. Siispä kokeile ja totea itse. Voit testata toimivuutta vaikkapa idättämällä papuja. Laita toinen astia Orgoniitin päälle ja toinen viereen. Tulokset saattavat olla mielenkiintoisia.Orgon-generaattorit virrattavat kauttaan energiaa/orgoonia/chi´tä/pranaa ja muuntavat sitä harmoniseksi. Ne siis harmonisoivat ympäristönsä yleistä energiaverkostoa ja muuntavat mm. erilaisten säteilylähteiden (ydinvoimalat, gsm-mastot, langaton viestintä ja voimakkaat sähkölinjat) tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen harmoniseen muotoon ja näin siis tuottavat harmonista orgoonia/energiaa.

Orgonisaatio sivuilla kerrotaan mm. seuraavia käyttökokemuksia:

- Käytännön kokemuksia yksittäisten ihmisten orgon-generaattoreiden käytöstä joissain tapauksissa: mm. sähköallergisuuden oireiden lakkaaminen, nopea toipuminen ´burn-out` -tilasta ja yleisen terveyden parantuminen.
- yleinen ilmapiirin iloisuuden ja luovuuden lisääntyminen ja ihmissuhteisiin kasaantuneiden käsiteltävien asioiden purku ja harmonisoituminen.
- huonekasvien huomattavasti nopeutunut kasvu.
- jääkaappiin laitetun orgoniitin ansiosta ruokien pidentynyt säilyvyysaika.
- tietoisuuden `herääminen´ ja kasvu, arvojen parantuminen ja yleinen valveutuminen.
- sängyn vieressä tai alla orgoniittia pitäneiden ihmisten useat kertomukset todella syvistä ja elävistä unikokemuksista sekä paremmasta levosta.
- yleinen herkistyminen energian ja sen laatuisuuksien aistimiselle.

"Tieto on aktivoitumassa maailmassamme ja hommat hoitumassa oikeille raiteille. Jokainen orgon-generaattori on symboli sille että maailman tilanne on mikä on ja että parannustyötä täytyy tapahtua - ja joka ei sitä kokonaisuuden kannalta käsitä, tulee ennemmin tai myöhemmin pyyhkiytymään evoluutiosta pois ja jäämään taakse koska se missä ei ole järkeä ei säily - se missä on järkeä, säilyy, ainakin aina paremmin kuin järjetön."

Energisoimme vettä

Ei kommentteja