Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Vaippajuttuja ja Ruotsin risteilyä - voita Libero vaippoja

Meillä se vaippaelämä jatkuu viidettä vuotta. Kun esikoinen pääsi vaipoista oli meillä jo toinen poitsu syntynyt. Kuopus täyttää pian 1,5 vuotta ja vauhtia ei tältäkään hepulta puutu. Hän syö edelleen öisin tissiä lapsentahtisesti eli käytännössä melkein koko ajan ja vaipat ovat likomärkiä aamuisin. Vaippojen pitää siis olla todella imukykyisiä. Pääsimme jälleen mukaan Liberon kampanjaan ja kertomaan miten voit osallistua vaippatestiin. Arvon lukijoiden kesken vaippoja postauksen lopussa.

Libero Touch sopii vauhdikkaille lapsille

Olen vaihdellut Liberon eri mallien kanssa ja esimerkiksi päiväkodissa pitää olla tarravaipat. Oli kiva saada käyttöön Libero Touch housuvaipat ja todeta jälleen niiden toimivuus. Lähdimme Ruotsin risteilylle samana päivänä, kun sain testivaipat. Minulla oli kyseessä työmatka Zinzino Annual Eventtiin Globeniin ja mies touhusi lasten kanssa minun ollessa koulutuksissa. Laivalla puuhailtiin yhdessä ja aikahan kului tietysti pääasiassa Silja Landissa eli leikkimaailmassa. Vauhti oli molemmilla pojilla kova. Nykyajan vaipat ovat kyllä siitä hauskoja, että niitä ei oikeastaan huomaa vaatteiden alta. Muutama tuttu onkin kysynyt ihmetellen, onko noissa housuissa muka vaippa. Libero Touch on mukautunut meidän vauhtiveikkojen touhuihin hyvin.
Osallistu vaippatestiin

Olemme testanneet vuosien varrella monia merkkejä, mutta olemme fanaattisia Liberon käyttäjiä. Onkin siis mahtavaa olla mukana tässä kampanjassa, koska nyt teillä lukijoillakin on mahdollisuus päästä testaamaan Libero Touch vaippoja. Ne ovat parhaista parhain Liberon vaippa. Ainakin minusta. Testata voi kaupasta ostetuilla kotoa löytyvillä vaipoilla. Vaippatestiin osallistuva voi voittaa kolmen kuukauden vaipat. Kannattaa siis osallistua.

Arvonta

Saan arpoa blogiin kommentoineiden kesken vaippoja. Kerro miksi juuri sinun pitäisi päästä testaamaan Libero-vaippoja. Kaikkien postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan tuotepaketti, joka sisältää Libero Touch 5 –vaippoja ja pehmeän viltin. Arvonta on voimassa 30.10-30.11.2016. Arvonnan säännöt.


Yhteistyössä Libero

8 kommenttia

 1. Meille syntymässä toinen lapsi alkuvuodesta ja edellisestä pienenpienestä vaippapepusta on aikaa 4 vuotta. Olisi kiva päästä testaamaan, onko vaipoissa tapahtunut muutosta muutamien vuosien aikana.

  VastaaPoista
 2. Meillä käytetään juuri vitoskoon vaippoja! Mukana siis arvonnassa. :)
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. Me emme ole vielä kokeilleet noita vaippoja, vaikka paljon hyvää olen niistä kuullutkin ja koko olisi juuri oikea!
  hiisukas(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Vauva syntyy tammikuussa, joten vaippatestailua on luvassa. Tuo koko 5 ei sano mulle mitään, mutta vaippoja tarvitaan myös veljenpojalle, joka huomennakin tulee yökylään. Hän on 2 ja vaikka potalle on jo opeteltu, niin vaippoja edelleen tarvitaan. =)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Moikka!
  Meillä poika täyttää huomenna puoli vuotta ja vitoskoko vaipoissa lähestyy! Olis huippu päästä kokeilemaan liberoita koska meillä on yleensä aina ollut pampersseja, eikä liberoista ole niin kokemusta:) huippu arvonta siis, innolla mukana!:))

  VastaaPoista
 6. Koko viisi on meillä seuraavana vuorossa :) Täytyy sanoa, että olemme enimmäkseen käyttäneet pamperseja, ja ihan vain sen takia että se on pinttynyt tapa. Olisiko aika kokeilla jotain uutta? :D
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnetar suosi sinua arvonnassa. Laitan sinulle meiliä :)

   Poista
 7. Vaippoja ei voi koskaan olla liikaa! Varsinkin kun taloudessa on yhdenmoinen kakkahousu!
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista