Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Syyskuun kuulumisia ja kohti Pyhää


Elokuussa olikin aktiivinen postaustahti ja nyt hieman hiljenee, sillä lähdemme perinteiselle ruskalomallemme Pyhälle. Instassa ja Snapchatissa @Aiti-yrittaa on luvassa lomatunnelmia. Viime vuonna oli matkassa 6-viikkoinen vauva ja kolmevuotias taapero. Nyt vauhtia pitää yllä yksivuotias, joka juoksee holtittomasti ja neljävuotias erittäin vauhdikas ja kovatahtoinen isoveli. Tulee siis hieman erilainen loma, kuin viimeksi. Esikoinen on kovasti odottanut matkaa ja tämä on hänelle jo viides Pyhän reissu.

Loppuvuodesta on luvassa aika paljon reissupostauksia, kun lähdemme Silja Linen laivalla Tukholmaan. Tässä on puolentoistavuoden takainen Lapset rakastavat risteilyjä postaus. Kyseessä on minulle työmatka ja koulutusta Zinzinon Annual eventillä. Odotan myös pidempää reissua Orlandoon ja Karibian risteilylle, sielläkin on luvassa töitä ja koulutusta Mastermind eventillä. Postauksia on luvassa matkojen lisäksi esimerkiksi lasten välikausiasuista, äidinmaitokoruista ja ihonhoidosta sekä sisustuksesta. Ruokajuttuja teen Meidän perheen parhaaksi kirjasta. Tässä muuten huippuhyvät raakakeksit.

Minut asetettiin ehdolle seuraavissa kunnallisvaaleissa huhtikuussa 2017 Helsingin Kokoomuksen listoilta. Teemoinani ovat yllätys yllätys lapsiperheiden asiat ja yrittäjyys. Tulen bloggaamaan vaaleihin liittyen Uuden Suomen sivustolla. Tänne tulee vain muutamia aiheeseen liittyviä postauksia. Tervetuloa Facebook ryhmääni.

Nauttikaahan kauniista syksyisestä ilmasta ja palataan asiaan syyskuun lopussa :)

Ei kommentteja