Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Jos joku lupaa sinulle helppoa rahaa verkostomarkkinoinnissa älä usko


Olen pahoillani niiden puolesta, joille esitellään verkostomarkkinointiliiketoimintaa epärealistisin odotuksin. Jos sinulle luvataan isoja tuloja lähes tekemättä mitään älä usko. Totuus on, että menestys vaatii kovaa työtä tässäkin liiketoiminnassa. 

Olen itse tehnyt Zinzinossa suoramyynti/verkostomarkkinointiliiketoimintaa vajaa kaksi vuotta. Oma ja tiimini menestys perustuu realistisiin lupauksiin ja tyytyväisiin asiakkaisiin, sillä tulot perustuvat tuotteiden myyntiin, ei rekrytointiin. Menestys perustuu oman tiimin auttamiseen. Tässä hommassa ei menesty jos yrittää vain hyötyä muista. Yliampuvat lupaukset eivät toimi, sillä niillä menettää uskottavuuden, kuten on käynyt joidenkin kohdalla. Totta on se, että on mahdollista päästä merkittävämpiin tuloihin, kuin palkkatyössä, mutta se vaatii ajallista panostamista kuten missä tahansa yritystoiminnassa. Sen sijaan pakollisia rahallisia investointeja ei meidän liiketoiminnassa käytännössä ole.

Omassa tiimissäni on ihmisiä, jotka elättävät itsensä liiketoiminnalla oltuaan alle vuoden mukana Zinzinossa, mutta se ei tule tekemättä mitään. Olen onnellinen niistä ystävistä, jotka ovat voineet luopua palkkatöistä verkostomarkkinoinnin johdosta ja ovat nyt lähettämässä lapsensa kouluun ja vastaanottamassa lapsensa koulusta. How cool is that?

Meitä on monia, jotka haluavat elättää perheensä toimimalla eettisesti verkostomarkkinoinnin parissa. On ikävää, että yksittäisten henkilöiden ylilyönnit leimaavat myös rehellisiä yrittäjiä. Tämä työ mahdollistaa tilanteen, jossa voi viettää aikaa enemmän perheensä kanssa ja nykyisessä hektisessä maailmankuvassa sen luulisi olevan hieno arvo ja tavoite.

Asennetta tämä työ kyllä vaatii, mutta onneksi sitä pystyy imemään kollegoistaan ja opiskelemalla. Henkinen kasvu on yksi hienoimpia juttuja, mitä tämä työ mukanaan. Tässä oppii itsestään ja muista enemmän, kuin olisin ikinä voinut kuvitella. Positiivisuus luo hyvää oloa, negatiivisuus pahaa oloa. Kumpaa oloa sinä kaipaat elämääsi?

Olen aiemmin kirjoittanut verkostomarkkinoinnista ja tässä blogissa pääsee syvemmälle edustamani yhtiön asioihin. Siellä on linkkejä esimerkiksi vuosikertomukseen ja Asiakkuusmarkkinointiliiton sivuille. Siellä kerrotaan kuvaavasti mistä erottaa laillisen liiketoiminnan pyramidihuijauksista. Olen huomannut, että moni ei osaa kertoa mitä pyramidihuijaus todellisuudessa tarkoittaa vaikka käyttää itse termiä. Onneksi oikeaa tietoa on saatavilla.

Tässä Suoramyynnistä valtavirtaa kirjassa yhden kollegani ajatuksia siitä, mitä verkostomarkkinointi/suoramyynti on ollut ja mitä sen hänen mukaansa tulisi olla.

Lue myös Uuden ajan yrittäjä - Kiinteät kulut eivät kuormita

Tässä hyvä blogi Onko suoramyynti todellista menestystä vai liioteltuja lupauksia?

Blogini suosituimpia postauksia: Toimisto missä vaan - Kotona tehtävä työ ja passiiviset tulot vetävät puoleensa

Ei kommentteja