Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Punaherukka kalaöljy smoothie - onpas hyvää!


Smoothie, jossa on kalaöljyä. Kuulostaako oudolta yhdistelmältä? Niin voisi luulla, mutta eipä vaan ole. Itseasiassa kalaöljy ei maistu pätkääkään. Tosin tämä BalanceOil AquaX ei maistu yksistäänkään muuta kuin sitruunanmakuiselta oliiviöljyltä. Smoothiessa maku ei tule ollenkaan läpi. 

BalanceOil AquaX on ensimmäinen kalaoliiviöljyvalmiste, joka sekoittuu nesteeseen. Omega-3 on meille elintärkeä rasvahappo. Moni meistä käyttääkin jotain Omega-3 valmistetta tutkimatta sen sisältöä tarkemmin. Muutamalla seikalla voi helposti tarkistaa oman tuotteensa tehon. Mikä Epa ja Dha määrä tuotteessa on ja sisältääkö se antioksidanttisuojaa, joka estää kalaöljyn härskiintymisen? Minäkin olen pistellyt poskeeni aiemmin kapseleita, joiden teho on mitätön, suositusannos aivan liian pieni ja todennäköisesti ne ovat härskiintyneet kehossani ennenkuin, ne ovat imeytyneet. Olen käyttänyt pian kaksi vuotta BalanceOilia ja huomaan tehon voinnissani monelta osin. Olen myös testannut oman rasvahappotasapainoni ja ilokseni huomasin, että rasvahappoja voi nykyisin testata useammassa paikassa. Näinollen oman Omega-3 tuotteen tehon voi testata.

80 kiloisen päiväannos 12ml BalanceOilia sisältää:

Kalaöljyt 7320mg
Omega-3-rasvahappoja 2478 mg 
joista C20:5 (EPA) 1283 mg  
joista C22:6 (DHA) 683 mg 
Oleiinihapon (Omega-9-rasvahappoja) 3069 mg 
D3-vitamiini (200 % GDA) 10 ugTestasin seuraavaa reseptiä nyt, kun marjapensaat pursuavat punaherukoita. Tuli tosi raikas ja hyvä smoothie. Tämä on maidoton ja sokeriton. Lapset tykkäsivät myös.

Punaherukka kalaöljy smoothie

Punaherukoita kipollinen
Avokado
Banaani
Luomuhunajaa
Kookosöljyä
Mantelimaitoa
Balance AquaX öljyä painon mukaan 0,15ml painokiloa kohti

BalanceOil tuotteen jakelukanavana on suoramyynti ja itsenäisiä Zinzino jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen. Itse olen toiminut jälleenmyyjänä pian 2 vuotta. Vuonna 2005 perustettu Nasdaq Firsth North listattu yritys toimii 33 maassa ja tuotteet toimitetaan suoraan yrityksen toimesta postiin ja laskutus tapahtuu myös suoraan yrityksen kautta. Tuotteita voi ostaa yksittäin, mutta suurin osa asiakkaista tekee puolen vuoden tai vuoden jatkotilauksen, koska tuotteet ovat huomattavasti edullisempia jatkotilauksella. Verkkokauppaan voit tutustua tästä. Henkilökohtainen jälleenmyyjäsi tekee sinulle tilauksen rekisteröinnin halutessasi puolestasi ja kertoo tarkemmin tuotteesta sekä palvelusta. Tuotteiden esitteet löytyvät täältä. BalanceOililla on useita EFSA:n (European Food Safety Authority, Euroopan elintarviketuvallisuusviranomainen) hyväksymiä terveysväittämiä.

Ei kommentteja