Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Hair Volume vähentää hiusten lähtöä


Nyt on luvassa Blogiringin ja New Nordicin kampanjan kolmas osio. Meillä oli mahdollisuus kokeilla Hair Volume, Melissa Dream ja Clear Brain luontaistuotteita. Ystäväni Susanna testasi myös Hair Volumen, joka on tämän blogin aiheena.

Uskon vahvasti luontaistuotteiden voimaan. Itseasiassa se ei ole edes uskon asia, sillä tosiasiat puhuvat puolestaan. Käytän päivittäin laadukkaita luontaistuotteita oman hyvinvointini ylläpitämiseen. On ilo kertoa toimivista tuotteista muillekin. New Nordicin tuotteet ovat laktoosittomia, sokerittomia, vehnättömiä, gluteiinittomia ja hiivattomia. Hair Volume sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille. Tärkeä juttu monille nykypäivänä.

Mihin Hair Volume auttaa?

Testihenkilö Susanna
Hair Volume™ tabletit tukevat normaalia hiustenkasvua ja lisäävät niiden tuuheutta sekä vähentävät hiustenlähtöä. Tablettien ainutlaatuinen bioaktiivinen ravinneyhdistelmä ravitsee ja aktivoi hiusta sisältäpäin. Hair Volume sisältää omenauutetta, jossa on luonnolista proantosyanidi B2 flavonoidia. Biotiini ja sinkki ylläpitävät hiusten hyvinvointia, kupari tukee hiuksen omaa luonnollista väritystä vähentäen hiusten ennenaikaista harmaantumista. Tuotetta voi käyttää pitkäänkin, mikäli tiedossa on esimerkiksi hiustenkasvatusprojekti.

Hiusten irtoaminen vähentyi radikaalisti

Susanna huomasi tuotteen vaikutukset jo parissa viikossa. “Parin viikon jälkeen tuntui siltä, että säärikarvat kasvoivat keskivertoa nopeammin. Hiuksia minulla on aina ollut paljon ja hiukset kasvavat nopeasti luonnostaan. Se mihin kiinnitin huomiota oli lähtevien hiusten määrän väheneminen. Yleensä minulta lähtee irtohiusta paljon, mutta nyt sitä on tuntunut tippuvan selkeästi vähemmän. Odotan vahvistusta kynsiin ja uskon vaikutuksen näkyvän muutaman kuukauden käytön jälkeen. Omat kynnet ovat aika heikot ja helposti liuskoittuvat nimittäin. Stressillä on selkeästi vaikutusta hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin.”


Ravinto, hormonit ja stressi

Hiustenlähtöön vaikuttavat lisäksi ravinto, hormonit ja stressi. Itse huomasin esikoisen imetyksen aikana huomattavaa hiusten lähtemistä tuppoina ja osittain siksi leikkasin lyhyet hiukset. Toisen lapsen kanssa hiukseni ovat paksummat kuin koskaan. Olenkin kiinnittänyt erityisesti ravintoon ja vitamiineihin huomiota sekä stressiä en koe juuri ollenkaan tällä hetkellä. Uskon erittäin paljon luontaistuotteiden voimaan hyvinvointimme osalta ja kannustan kaikkia etsimään itselle sopivat lisäravinteet. Niiden toimivuuden kyllä huomaa hyvinvoinnissa nopeasti.


Mitä kasveja Hair Volume sisältää?

Omena (Malus domestica, Borkh.)
Käyttämämme omenauute sisältää runsaasti luonnollista prosyaniidi B2 fytokemikaalia. Valitut omenat poimitaan, kuivataan ja uutetaan niin että kasvissa olevat luonnolliset yhdisteet saadaan hyvin talteen. Näin voimme taata korkealaatuisen standardoidun uutteen.

Hirssi (Panicum miliaceum L.)
Hirssi on gluteiiniton vilja, joka on alun perin kotoisin Kiinasta. Yksivuotinen kasvi voi kasvaa jopa 120 cm korkeaksi. Hirssiä käytetään kaikkialla ja se kasvaa ympäri maailman.

Peltokorte (Equisetum arvense L.)
Peltokorte sisältää kaikista kasveista eniten piitä. Peltokortetta kutsutaan myös eläväksi fossiiliksi koska se leviää itiöiden avulla eikä siemenistä. Kasvi selviää hyvin vaikeissa olosuhteissa pitkiä aikoja.

ARVONTA
Voita Hair Volume tuote kommentoimalla minkälaiset olisivat unelmahiuksesi. Arvonta-aika on 29.8-5.9.2016. Laita mukaan toimiva sähköpostiosoite.


Näitä tuotteita saa seuraavista paikoista:
• New Nordicin verkkokauppa
• luontaistuotekaupat
• LIFE-ketju
• Luontaistuntija-ketju
• Terveystieto-ketju
• Sokos

Katso muita kampanjapostauksia täältä

Äiti yrittää blogin New Nordic kampanjapostaukset:
Unettomuudesta kärsiville Melissa Dream
Onko aivot narikassa? Clear Brain auttaa

Yhteistyössä Blogirinki ja New Nordic

5 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen tuote, täytyypä laittaa muistiin ja kokeiluun! Osallistun kuitenkin arvontaan jos onni osuisi kohdalle. Unelmana tietysti olisi pitkät paksut hiukset, oi miten sellaisia olen aina ihaillut!
  matkatarmail@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oi, nää olis ihan mua varten <3 Koko ikäni olen kärsinyt ohuesta tukasta joka katkeaa ennenkuin ennättää kasvaa pitemmäksi. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan! Siru

  VastaaPoista
 3. Unelma hiukset olisivat paksut hiukset. Hiukseni aina olleet ohuet. Oispa ihana voittaa. texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Pitkät, tummat, paksut hiukset olisivat ihanat!

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista