Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Turvaa digitaaliselle vanhemmuudelle – F-Secure SAFE kokeile 4kk ilmaiseksi

Testaamme perheeni kanssa F-Securen SAFE tietoturvapalvelua Blogiringin, Indiedaysin ja F-Securen kampanjassa. Nyt te lukijat saatte testata samaa palvelua neljä kuukautta ilmaiseksi. Arvon myös yhdelle vuoden ilmaisen palvelun postauksen lopussa.

Me olemme aikamoinen digiperhe. Omppulaitteita taitaa olla pelkästään kotona 12. Digitaalisen elämän vastapainoksi pidämme huolen lasten ulkoilusta ja leikeistä. Mielestäni digitaalisuus on kiinteä osa nykyelämän menoa. Aiemmin luettiin tuntikaupalla lehtiä ja kirjoja. Nyt lehtiä luetaan netin kautta ja kirjoja e-kirjoina. Tosin lapsille luetaan meillä joka päivä myös perinteisiä kirjoja. Aiemmin mentiin matkatoimistoon ostamaan matkat nyt matkoihin valmistaudutaan lukemalla blogeja ja ostamalla matkat verkosta. Aiemmin katsottiin telkkua ja VHS-videoita, nyt katsotaan Youtubea ja Yle Areenan pikkukakkosta. Lasten kasvaessa tietoturvan merkitys netin käytössä lisääntyy. Siksi olinkin innoissani, kun meidät valittiin mukaan tähän kampanjaan. En ollut tullut ajatelleeksi, kuinka monipuolisesti tällä F-Secure SAFE palvelulla voidaan helpottaa digitaalista vanhemmuutta.


Olemmeko me turvassa netin syövereissä?

Tunnenko olevani turvassa tehdessäni ostoksia netissä? Pääsääntöisesti kyllä, luottokorteilla maksaminen on mielestäni turvallista. Mikäli joku varastaisi luottokorttitiedot tulisi siitä kyllä ylimääräistä vaivaa ja huolta. Jos sen voi estää loistavaa.

Tunnenko olevani turvassa kadottaessani puhelimen? Toistaiseksi en ole kadottanut puhelinta. Kop kop kop, mutta jos se katoasi olisin hermoraunio vaikka suojauskoodi onkin käytössä.

Tunnenko lasteni olevan turvassa surffaillessaan iPadilla ilman vanhempien valvontaa? En tunne. Tämä kolahti eniten näistä asioista, mihin tällä palvelulla voidaan vaikuttaa. Esikoinen on vasta neljä, mutta ei mene kauaakaan, kun hän surffailee itsenäisesti.

Mikä SAFE?

F-Secure SAFE –palvelulla suojaat helposti kaikki taloutesi laitteet kerralla ilman hankalia ohjeita tai asennuslevykkeitä. Todella kätevää, koska asennuslevykkeet ovat kivikautisia ja pitkiä ohjeita ei jaksa lukea. Kurkkaa videolta miten asennus tapahtuu.

F-Secure SAFE on luotu suojaamaan sinua netissä, jotta voit nauttia elämästäsi ilman turhia murheita. F-Secure SAFE varmistaa, että voit huoletta selata Internetiä, tehdä verkko-ostoksia, katsella videoita, kuunnella musiikkia ja pitää yhteyttä perheeseesi. Palkittu tietoturva pitää sinut ja läheisesi turvassa kaikilla laitteilla, missä ja milloin tahansa. F-Secure on suomalainen yhtiö, joka toimii Suomen lainsäädännön mukaan.


Haluatko suojata lapsesi netin vaaroilta?

Tässä muutama nosto F-Securen sivuilta. Kun näitä lukee ei varmaan kukaan vanhempi voi olla eri mieltä näiden seikkojen tärkeydestä. Jos ohjelma voi tehdä nämä asiat puolestamme onhan se nyt tosi kätevää. Vuosihinta kolmelle laitteelle 59,90€ on todella edullinen. Seitsemälle laitteelle hinta on 99,90€.

F-Secure SAFE pitää lapsesi Internetin turvallisilla alueilla. Verkkosivujen maine tarkastetaan huomaamatta taustalla, kun lapsesi siirtyy sivulta toiselle Internetissä. Pahamaineisten tai rajoitettujen sivustojen käyttö estetään automaattisesti. Oletusasetukset estävät haitallisiksi tiedettyjen, sekä aikuissisältöä tai väkivaltaa sisältävien sivustojen käytön. Voit muuttaa asetuksia omien näkemystesi ja suojaustarpeidesi mukaisiksi. Estetty sisältö suodatetaan pois myös hakutuloksista.

F-Secure SAFE tarjoaa keinot asettaa laitteiden käytölle aikarajat ja varmistaa näin, että lapsesi eivät unohdu digitaalisen median lumoihin koko päiväksi. 

SAFE tarkistaa, onko sovelluksissa haitallista koodia tai muuta epätoivottavaa sisältöä, kuten liiallista mainontaa.

Internet on luonnollisesti huolenaihe, mutta lastemme fyysinen turvallisuus aiheuttaa varmasti kaikkein eniten huolta. F-Secure SAFE voi lieventää tätä huolta hieman, sillä se tukee Android-laitteiden paikannuspalveluja. Kun otat toiminnon käyttöön, voit tarkastaa lapsesi sijainnin kartalta kirjautumalla My F‑Secure ‑portaaliin ja valitsemalla lapsesi laitteen.

KOKEILE 4KK ILMAISEKSI TÄSTÄ

Arvonta

Voittaja saa F-Secure SAFE:n vuodeksi veloituksetta kotiin. Kerro kommentteihin huolettaako sinua virukset ja kiristysohjelmat, ja onko sinulla ollut käytössäsi tietoturvaohjelma? Laita mukaan toimiva sähköpostiosoite. Kilpailuaika on 18.8-25.8.2016.
Yhteistyössä Blogirinki ja F-Secure

1 kommentti

  1. Kännykällä hankala kommentoida, mutta osuisiko oikeaan kohtaan eli arvontaan mukaan :) henttuhalttunen(a)hotmail.com

    VastaaPoista