Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Onko aivot narikassa? Clear Brain auttaa


Nyt on vuorossa Blogiringin ja New Nordicin yhteistyön toinen osio. Pääsimme tutustumaan Clear Brain tuotteeseen, joka edistää mm. keskittymiskykyä ja muistia. Kuulostaa myös pienten lasten äitien ja isien tuotteelta.

New Nordic on vuodesta 1990 ajatellut uudella tavalla ja pyrkinyt luomaan ja kehittämään uusia yrttituotteita, jotka vahvistavat elinvoimaa ja auttavat taistelemaan iän tuomia terveysongelmia vastaan. Se on ollut edelläkävijä kehon pitkälle erikoistuneiden solujen prosessien aktivoimisessa kasvimolekyylien avulla.

Olen huomannut, että monissa pikkulapsiperheissä vanhemmat tuntevat ajoittain väsymystä. Ainakin pitkän imetyksen ja univajeen jälkeen äidit saattavat kärsiä muistiongelmista tai niin sanotusta aivosumusta. Joissain perheissä lapset nukkuvat levottomasti vuosia. Näinollen lisäravinteet tukemaan muistia ovat tarpeen. Aamulla oli vähän "aivosumua" havaittavissa, mutta lähdin ystäväni kanssa metsään kävelylenkille ja otin Clear Brainia kaksi tablettia. Olo on ollut virkeä ja hyvä koko päivän. Päätin, että rupean käymään metsässä viikottain, koska aivot tarvitsevat myös happea. 

Meillä oli elokuun alussa lastenhoitoapuna miehen veljen tytär, joka valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin. Annoin hänelle Clear Brainia lukulomaa varten. Tässä on kiinnostava artikkeli aiheeseen liittyen.Aivot ovat suurin ja tärkein hermostomme osa. Aivoissa on miljardeja neuroneja ja se toimii ajatustemme ja tunteidemme ytimenä. Aivot vastaanottavat ja lähettävät signaaleja kaikkialle kehossamme. Sen normaali toiminta on riippuvainen monista ravintoaineista. Clear Brainin™ voima perustuu luonnollisiin kasvi- ja yrttiuutteisiin sekä vitamiineihin ja kivennäisaineeseen. Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa kuten muistia ja keskittymiskykyä. Pantoteenihappo tukee aivojen normaalia suorituskykyä. B-vitamiinit vähentävät väsyneisyyden tunnetta ja tukevat hermoston normaalia toimintaa.

Clear Brain tuotteessa on muutama kiinnostava ainesosa. Granaattiomenauute sisältää runsaasti tanniineja, A-, C- ja E-vitamiineja sekä mineraaleja, ja sitä käytetään sen antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. Yksi granaattiomena sisältää kolme kertaa enemmän antioksidantteja kuin punaviini tai vihreä tee.

Suomessa tehtyjen analyysien mukaan suomalaisen männyn uute on jopa 100 kertaa E-vitamiinia voimakkaampaa. Se torjuu viruksia ja tulehdusta. Uutteen vaikuttavat aineet työskentelevät kehossa monin tavoin ihmisen terveyden hyväksi. Vihdoin on kemiallisestikin todistettu, että muinaisten suomalaisten terveyden takeet kasvoivat kankahilla: niitä ovat mänty ja puolukka.

Havupuu-uutteen ja metsämarjojen kansanlääkinnässä tunnettu arvo uskotaan nyky-Suomessa vasta sen jälkeen, kun 1990-luvulla löytyi useita suomalaisia tutkijoita, jotka alkoivat tutkia suomalaisen luonnon terveysvaikutteisia kasveja. Antioksidanteista ja flavonoideista löytyikin taikaa, joka on vitamiinejakin vahvempaa. (Lähde: Luontais TERVEYS -lehti 03/2008)ARVONTA

Voita Clear Brain tuote kommentoimalla omat vinkkisi skarpimpaan oloon. Arvonta-aika on 22.8-29.8.2016. Laita mukaan toimiva sähköpostiosoite.

Näitä tuotteita saa seuraavista paikoista:
New Nordicin verkkokauppa
• luontaistuotekaupat
• LIFE-ketju
• Luontaistuntija-ketju
• Terveystieto-ketju
• Sokos

Yhteistyössä Blogirinki ja New Nordic

4 kommenttia

 1. Riittävä vedenjuonti, lisäravinteet ja kunnon yöunet toimivat minulla :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mulle itselleni tulee skarppiolo hyvin nukutun yön jälkeen, ilman turhia hiilareita ja sopivasti liikkuen, ulkoilma on ihan must!

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnetar suosi sinua arvonnassa. Laitan meiliä sinulle :)

   Poista
 3. Kyllä riittävä uni ja liikunta ainakin auttaa. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista