Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Vauvavuosi loppusuoralla - Töitä ja lapsentahtista imetystä


Aika kuluu niin vauhdilla. Rakas kuopuksemme täyttää pian vuoden ja esikoinen neljä. Pohdin 8kk iässä yöimetysten lopettamista, mutta edelleen vuoden kohdalla imetän pojan halujen mukaan myös öisin. Aamuöisin roikutaan enemmän tissillä. Esikoisen kohdalla olin samaan aikaan aika uupunut, mutta nyt jaksan paljon paremmin. Vaikka olen jo yli nelikymppinen olo on kyllä, kuin kolmekymppisellä. En tarvitse päiväuniakaan. Suuri syy on varmasti käyttämilläni ja edustamillani lisäravinteilla Balance öljyllä, Xtender vitamiinilla ja LeanShake ateriankorvikkeella. Tajusin juuri etten ole syönyt ainoatakaan antibiottikuuria aloitettuani tuotteiden käytön kohta kaksi vuotta sitten. Sitä ennen sairastin monta kertaa vuodessa keuhkoputkentulehduksia. Fiilikseen vaikuttaa myös intohimo tekemääni suoramyyntityötä kohtaan ja positiivinen tiimi sen parissa. On niin ihanaa tehdä töitä tässä porukassa ja läheisten ystävien kanssa. Auttamisen kulttuuri on voimakas.

Vauhtia ja kovaa tahtoa

Poitsu lähti kävelemään 11 kuukauden iässä ja vauhti on vähintään yhtä kova, kuin esikoisella samaan aikaan. Esikoinen tosin liikkui karhunkävelyllä saman ikäisenä. Meillä on kaksi aktiivista ja erittäin kovatahtoista poitsua. Kehen lie tulleet... Vaikka sanoja ei vielä tule kuopus osaa ilmaista vahvasti mitä haluaa. Hän seisoo tomerana vasen sormi pystyssä ja mölisee tehostaen viestin perille menoa pullistellen ylävartaloa. Selkeä suurten lavojen mies. Esikoisella on ollut voimakas uhmakausi, joka on koetellut hermoja. Nämä herrat eivät ainakaan jää mielipiteineen taustalle ja se on minusta hyvä.

Kaksi leijonaa :)

Kokenut matkamies vuoden iässä

Vuoden aikana on matkusteltu paljon. Kuopus on ollut kuudessa eri maassa sekä Lapissa ennen 1-vuotispäivää. Pyhätunturi, Ibiza, Tukholma, Thaimaa, Cannes, Kreeta ja Oslo on nähty. Matkailu osiosta voi kurkkia meidän reissuja.

Kuopus on nauravainen persoona.

Töitä vauva kainalossa

Olen kasvattanut samaan aikaan Zinzinon suoramyyntibisnestä ja tiimiäni on kohta jo 10:ssä maassa. Oikeastaan tämä homma ei edes tunnu työltä. Se on lifestyle, jota rakastan. Tiimipaltsuja voidaan viettää vaikkapa aurinkoisella rannalla harrastaen samalla hauskoja juttuja. Tavataan kivoja ihmisiä ja autetaan ihmisiä voimaan paremmin terveyden osalta sekä taloudellisesti. Jos joku luulee, että kiintymysvanhemmuutta harjoittavat eivät muuta tee, kuin hoida lapsia tässä yksi toisenlainen esimerkki. Olen samaan aikaan hoitanut myös luottamustehtäviäni Työväenopistossa, LähiTapiolassa, Työeläkeyhtiö Elossa ja Isolta Oy:ssä. Tietysti seuraan tarkasti myös tapahtumatoimistomme Eventgardenin asioita ja Kipasun sisustussuunnitteluprojekteja olen ottanut vastaan pari. Äitini hoitaa yritystemme hallinnon, joten paperihommia en joudu tekemään. Äitini on suuri apu lasten kanssa myös. Mieheni on ollut taustatukena eventeillä, jotka ovat siis isoja koulutustapahtumia. Kuopus on päässyt aina maitobaariin halutessaan kesken koulutusten. Tämä kaikki mahdollistaa monipuolisen tekemisen ja äitiyden yhteensovittamisen. Tulisin hulluksi jos minun pitäisi olla vain kotiäitinä. Olen parempi äiti, kun saan tuottaa taloudellista toimeliaisuutta samaan aikaan. Onnelliset vanhemmat = onnelliset lapset.

Saan tehdä töitä ja matkustella rakkaiden ystävien kanssa. Tässä ollaan Oslossa.

Ihana kesäpäivä tiimin kanssa meren rannalla.


1 kommentti