Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Haluatko auttaa eläimiä ja luontoa - ryhdy WWF:n kummiksiOnko sinulle luonto ja eläimet lähellä sydäntä? Minulle on. Olen tukenut eri eläinsuojelu- ja luonnonsuojelujärjestöjä jo pitkään. Sydäntä riipaisee somessa eteen tulevat julmuudet niin eläimiä, kuin luontoa kohtaan. Uskon, että tulevat sukupolvet ovat valveutuneempia näille asioille sosiaalisen median ansiosta. Nyt sinulla on mahdollisuus edistää luonnon ja eläinten suojelua WWF:n kummina.

WWF-kummina autat uhanalaista saimaannorppaa.

Mitä WWF tekee?
WWF tekee työtä luonnon monimuotoisuuden suojelun puolesta ja ihmiskunnan ekologisen jalanjäljen pienentämiseksi. Tavoitteena on tulevaisuus, jossa ihminen ja luonto elävät tasapainossa. Tukemalla WWF:n työtä autat suojelemaan uhanalaisia lajeja, Itämerta sekä metsiä Suomessa ja ulkomailla.

Voit ryhtyä kummiksi ja valita haluamasi kuukausilahjoituksen. Minimisumma on kahdeksan euroa kuussa. Kummina voit auttaa esimerkiksi uhanalaista saimaannorppaa tai tukea tiiikerien ja sarvikuonojen salametsästyksen ehkäisyä. Sarvikuonojen salametsästykseen olen perehtynyt valokuvaaja Jere Hietalan kautta, joka on aktiivisesti jakanut tietoutta tästä asiasta. WWF järjestää kouluissa ympäristökasvatusta, joka on mahdollista kummien ansiosta.

Kummina saat WWF-tukijalehden neljä kertaa vuodessa, Panda-pinssin, infokirjeen, kutsuja tukijatapahtumiin ja muita etuja, kuukausittaisen sähköisen uutiskirjeen sekä paljon hyvää mieltä.

Ei kommentteja