Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Minä meikillä ja ilman - voita Lumene meikkejä


Viihdyn nykyisin aika naturellina. Kahden pienen lapsen kanssa ei ole aikaa monimutkaisiin ihonhoitokuvioihin tai tunnin meikkaukseen. Haluan kuitenkin olla siistin ja edustavan näköinen. Olen aina ollut nopea meikkaamaan. Tähän meikkiin käytin poikkeuksellisen kauan aikaa. Noin puoli tuntia. Tosin 11-kuukautinen vauva roikkui lahkeessa ja hidasti hommaa. Menin näissä meikeissä suoramyyntitiimin koulutustilaisuuteen ja useampi tiimiläinen tuli sanomaan, että oletpa panostanut meikkiin tänään. Ilmeisesti lisäämällä normaalia enemmän luomiväriä saa aikaan suuren vaikutuksen. Pienillä asioilla on merkitystä kokonaisilmeen osalta.

Löysin muutaman ihanan lehtitarjouksen, joiden kautta saa Lumenen meikkisetit ilmaiseksi.

Me Naiset on odotettu vieras joka torstai. Saat 12 numeroa hintaan 24,90 eur ja kaupan päälle tilaajalahjana Lumenen meikkisetti.

Aloita uusi, liikunnallisempi elämä ja tilaa uudistunut FIT!
6 kk lehdet + Face Stockholm tai Lumene -meikit vain 21,90.Kävin 16-vuotiaana maskeerauskoulun ja meikkaustapani taitaa olla siltä aikakaudelta. Viihdyn kuitenkin itse näin. Tärkeintä meikissä minulle on tasainen pohja ja pehmeiltä tuntuvat huulet. Pääsin tutustumaan Lumenen uusiin tuotteisiin ja valitsin itseäni miellyttävän kokonaisuuden. Postauksen lopussa on ohjeet, joilla voit voittaa omaksesi nämä kaikki samat meikit, jotka ovat tässä kuvassa.Tältä näyttää siis 41-vuotias nainen naururyppyineen ja onnellisena. Ihoni voi kosmetologin mukaan erittäin hyvin ja ei ole edes pintakuiva. Siihen suurin syy taitaa löytyä sisäisesti nautitusta Balance öljystä. Vartaloakaan ei tarvitse rasvailla kuivuuden takia juuri koskaan.


Kasvoiltani löytyy seuraavat Lumenen tuotteet
CC Blur pohjustusvoide
CC Color Correcting meikkivoide medium
CC Color Correcting puuteri light/medium
Poskipuna Touch of radiance 30 lumous
Luomiväri: Blueberry Duet sateen saapuessa
Sensitive Touch silmämeikkikynä dark brown
Mascara: Sensitive Touch
Huulten rajauskynä Wild rose 8 natural breeze
Huulipuna Wild rose 91 vuodenajat
Huulikiilto Arctic Glow 01 Säihke

ARVONTA
Saan arpoa nämä ihanat meikit nyt teidän lukijoiden kesken. Kisa käydään Instagramissa. Käy haastamassa kuvassa ystäväsi mukaan kisaan ja tykkää täällä blogin puolella tästä postauksesta.
Instakanavani on @heidiekholmtalas ja kuvassa on arvottavat meikit. Kilpailu on käynnissä 9-24.6.2016

Lumenea on saatavilla nyt tilaajalahjoina Me Naiset ja Fit lehden kautta.

5 kommenttia

  1. PItääpäs käydä osallistumassa! ITse otin ripsenpidennykset, kun kolmen pienen lapsen kanssa ei ehdi meikata :D Mut tyhmä kysymys, miten tykkään blogin puolella tästä postauksesta??

    VastaaPoista
  2. Tykätty instassa ja kaverille vinkattu. Ilmeisesti postauksen tykkääminen tarkoitti fb-linkistä klikkaamista? :) Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  3. Pikkuserkku, oot niin kaunis ettet meikkiä edes tarvitse. <3 Muiskuja <3

    VastaaPoista