Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Aku Ankka ja Rukka sadepäivän pelastajat


Kesäkuu on alkanut epävakaisissa merkeissä. Mökillä on yleensä kiva viettää aikaa ulkona. Meidän esikoinen on ainakin sen verran energiaa täynnä, että joka päivä on päästävä ulos touhuamaan. Muuten hypitään seinille. Herra on innokas työmies ja auttaa mielellään pihahommissa sekä kukkien hoidossa.

Kivaa vastapainoa ulkoilulle on sarjakuvien lukeminen. Erityisesti Aku Ankka on suosittu. Pyrimme lukemaan päivittäin lapsille, jotta digitaalisen maailman rinnalla he tutustuvat myös perinteiseen lukemiseen.

Täältä löytyy kiinnostavaa tietoa lasten vaatteista
Nyt viikonloppuna oli sateista, mutta onneksi meillä oli mukana Rukka sadevaatteet. Valitsin meille molemmille pirteän keltaiset asut. Pikkuherra erottuu näissä hyvin myös päiväkodin lasten joukosta. Yllättävän monilla on tummat sadevaatteet. Itse suosin kirkkaita värejä ylipäätään pukeutumisessa.

Tykkään tehdä puutarhassa hommia ja tajusin juuri, että nämä sadehousut ovat loistava suoja punkkeja vastaan. Perenna on täynnä heiniä ja rikkaruohoja. Ei ole tehnyt mieli kyykkiä pusikossa punkkien takia.Miksi Rukka on hyvä?
Laadukkaasta Elastoplast -materiaalista valmistettu sadetakki on käyttömukavuudeltaan ja joustavuudeltaan markkinoiden huippuluokkaa. Säänkestävän materiaalin pakkasenkesto on jopa -30 astetta, joten se sopii Suomen olosuhteissa ympärivuotiseen käyttöön. Tuote on täysin konepestävä.

1 kommentti