Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

UV-suojavaate oli Kreetalla tärkein asuste - Voita Polarn O. Pyretin uikkarit


Vietimme viikon Kreetalla Plataniaksessa. Loma oli aivan ihana ja voit lukea Täydellisen perheloman reseptin Kreetalla ja katsoa videokoosteen reissusta. Ilmat olivat pääsääntöisesti aurinkoiset. Parina päivänä ilma vaihteli täysin pilvisestä aurinkoiseen nopeassakin tahdissa. Testasimme Polarn O. Pyretin UV-uimapukuja matkalla.

Esikoinen viiletti lähes koko viikon pitkissä UV-housuissa ja pitkähihaisessa UV-paidassa. UV-suojahattu eli "Ninjago-hattu" oli ihan ehdoton. Näillä asusteilla rasvailun tarve oli melko pieni. Jalkapöydät, kädet ja kasvot suojattiin päivittäin voiteella. Omassa lapsuudessa ei tällaisia suojavaatteita ollut ja muistan omalta Kreikan matkalta, että kovasta rasvailusta huolimatta ihoa kuumotti melkoisesti iltaisin. Nyt ei sellaista vaivaa ollut.


Merivesi oli yllättävän lämmintä toukokuussa.
Aamujumpat.

Nämä Popin shortsit laitettiin päälle usein pulikoinnin jälkeen.

Popin suositut UV-uimavaatteet (UPF50) suojaavat lapsen herkkää ihoa paahtavan auringon alla, sillä ne pysäyttävät 98 % auringon haitallisista säteistä. Osa UV-malliston tuotteista on tehty UV-kankaasta, joka on 78 % kierrätettyä polyamidia. Uima-asuja saa ostaa ympäri vuoden.

Kreeta on todella ystävällinen kohde ja fiilis oli korkealla :)

UV-suojahattu oli tärkein varuste auringolta suojautumista vastaan.

Voita Polarn O. Pyretin 50€ lahjakortti
Saan arpoa lukijoiden kesken 50€ lahjakortin Popille. Kerro kommentteihin oma paras lomakohde, jossa olet ollut perheen kanssa. Jaathan muutaman seikan, miksi kyseinen kohde oli ihana. Arvonta on käynnissä 2.6.2106 saakka. Laita mukaan toimiva sähköpostiosoite.

Luonnon voima on uskomaton ja ilmat vaihtelivat nopeasti aurinkoisesta pilviseen.

Muut Kreetan postaukset
Täydellisen perheloman resepti Kreetalla
Minoa Palace Resortin leikkipaikka oli super ja poikien lomavaatekatsaus
Papua poitsujen päällä Plataniaksessa - Papu arvonta

Testasimme reissulla Eucerinin aurinkosuojavoiteita ja kokemus oli hyvä.
Vauvakin viiletti UV-suojavaatteissa. Paita on Popin normaalia mallistoa.

12 kommenttia

 1. Lomakohteiden ehdoton ykkössuosikki on Kreeta. Kreetalla on tullut lomailtua jo nuoruudessa ja häämatkailtuakin 2 viikkoa. Laskin, että lähemmäs 10 reissua on tullut Kreetalle tehtyä mm. Agia Marina, Hersonissos, Kato Stalos, Rethymnon, Hania..... ❤️ Miksi juuri Kreeta? Vaikka Kreikan muutkin isoimmat saaret on koluttu ( mm. Samos, Rhodos, Kos)

  Ensimmäinen ehdottomasti yksi tärkeimmistä on ruoka, ruoka ja vielä kerran ruoka... Itse varmaan eläisin pelkällä tzazikilla ja kreikkalaisella salaatilla ja maisemat kruunaa kaiken ❤️ Kreikassa saa aina takuuvarmasti hyvää ruokaa. Seuraavia Kreetan tärkeimpiä asioita on ruuan ja maisemien lisäksi ystävälliset ihmiset ja tunnelma minkä he saavat aikaan ja mahtavat pitkät, siistit ja hyvinhoidetut rannat, varma aurinko, lapsiystävällisyys, hyvät yhteydet muihin lähikohteisiin/ kaupunkeihin ja paikallisbussit toimii loistavasti, kuten myös autonvuokraus ja ja ja....lista on loputon. Sydän aina kaipaa Kreetalle, vaikka kuinka lomailisi muualla vuosiakin...❤️☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnetar suosi sinua Mari arvonnassa. Laitathan yhteystiedot sähköpostitse minulle 😊

   Poista
 2. Kreikka on meidän suosikkimme ja saarista Kreetalla olemme olleet kahdesti. Juuri tuo Minoa Palace oli aivan nappi hotellivalinta. Ihana aamiainen ja ympäristö ja kaikki. Siitä oli hyvä tehdä bussilla reissu mm. Haniaan ja nauttia venetsialaistunnelmasta. Ruoka on aina Kreikassa suuri nautinnon aihe, yksi parhaista ravintoloista ko. hotellin lähellä on Mythos Restaurant.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti Kreikka! Kreeta (Agia Marina) on testattu useimmin, niin pariskuntana kuin pienen lapsen kanssa. Nyt olemme pitkästä aikaa lähdössä syyskuussa Kreikkaan, tällä kertaa Kosille. Lapsikin on jo 5v. Ihaninta on meri ja ne ruuat!
  miia.s.makinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Florida, siellä on paljon nähtävää!
  Olivertekimeistaperheen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Harrastamme vain kotimaanmatkailua, ja lempipaikkamme on Tampere. Se on sopivankokoinen kaupunki, ei ole liian pitkiä välimatkoja. Tyttären (ja myös mieheni :D) suuri kiinnostuksenkohde on Särkänniemi, ja itseäni kiinnostaa kaupungista löytyvä Ikea, sitä kun ei kotipaikkakunnallamme ole. Toki paljon muutakin kiinnostavaa Tampereelta löytyy :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Koko perheellä ei olla tehty ulkomaan reissuja. Kotimaan reissuja tehdään joka kesä. Erityisesti mieleen on jäänyt Hailuodon reissu, ihana hiekkainen merenranta ja aurinkoinen ja lämmin päivä olikin, niin saimme koko päivän nauttia rannalla.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kävimme viime kesänä Nizzassa, täytyy sanoa että se oli todella mukava kohde myös lapsen kanssa. Siellä oli rantaa, jossa loikoilla, mutta lisäksi myös mukavia nähtävyyksiä jotka myös lapsia kiinnosti. Lisäksi Nizzan lähellä rantaa oli mukava vesiputouskenttä, jossa oli myös vällyvät valot. Siellä oli paljon lapsia ja kaikki olivat riemuissaan :)

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Perheen kanssa ollaan menossa ensimmäistä kertaa Viroa pidemmälle ulkomaanreissulle kreetalle tänä kesänä. Itse olen käynyt siellä viimeksi yli 10-v sitten, aikaan ennen lapsia ja tykästyin saareen kovasti. Paikallinen ruoka, ihmisten ystävällisyys ja ihana meri ja hiekkarannat veivät sydämen tuolloin.
  kerttu.paatos@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Arvonnan voitti Mari 😊 Kiitos kaikille lomafiiliksiä jakaneille ❤️

  VastaaPoista