Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Minoa Palace Resortin leikkipaikka oli super ja poikien lomavaatekatsaus


Ensimmäinen asia hotelliin saavuttaessa on nykyisin leikkipaikan tarkistus. Se on itsesiassa isossa roolissa hotellia valittaessa. Esikoinen on aivan hullaantunut hotellien leikkipaikkoihin,
asiantuntijaksikin häntä voisi tituleerata. Täydellisen perheloman resepti Kreetalla postauksesta voi lukea miksi tämä loma Kreetalla Minoa Palace Resort & Spa hotellissa oli täyden kympin arvoinen. Hotelli sijaitsee Haniassa, Plataniaksen kylässä.

Tässä postauksessa pääsette kurkistamaan tarkemmin hotellin leikkipaikkaan, jossa vietettiin aikaa joka päivä monta tuntia ja miksi myös aikuiset viihtyivät. Poikien matkavaatetus koostui pääasiassa Polarn O. Pyretin ihanista vaatteista. Rakastan Popin vaatteissa värejä ja raitoja. Niitä on myös helppo yhdistellä keskenään. Ehdottomat suosikkivaatteet tällä reissulla oli ohutta farkkukangasta olevat housut ja paksumpaa raitaa olevat värikkäät paidat.

UV-suojavaatteista on oma postaus. Ne olivat eniten käytetyt vaatekappaleet esikoisen yllä. UV-suojahattu oli hyvä myös vauvalle.

Tämän hotellin leikkipaikka sijaitsi lasten uima-altaan välittömässä yhteydessä. Vanhemmat pääsivät rentoutumaan aurinkopedeillä ja tarjoilu pelasi. Paikalla oli hoitotäti, joka leikitti lapsia ja yhtenä päivänä lapset pääsivät leipomaan keksejä. Paikka sopi kaiken ikäisille lapsille. Leikkipaikan vieressä oli tunnelmallinen Taverna, jonka ystävällinen tarjoilijasetä kutsui poikamme tiskin taakse ja antoi suklaakakkua. Se jäi pikkumiehen mieleen. Leikkipaikan vieressä oli iso viheralue ja puita, joiden varjossa oli hyvä ottaa päiväunet vaunuissa makoillen. Tässä leikkipaikassa todella jaksoi oleskella koko perheen voimin. Kiva, että sitä ei oltu eristetty muusta toiminnasta, vaan myös aikuiset oli huomioitu.


Lounaspaikaksi valikoitui usein noin sadan metrin päässä sijaitseva hurmaava Alkionides hotelli. Sielläkin on ihana leikkipaikka rannan ja ravintolan välissä.

Ei kommentteja