Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Rivieran reissulook ja peppua muokkaavat farkut


Suuri osa naisista varmaankin pakkaa Ranskan Rivieralle suunnatessaan matkalaukun täyteen kauniita mekkoja, korkkareita ja muuta hepenettä. Minusta on tullut mukavuudenhaluinen ja korkkareita tulee nykyisin käytettyä suhteellisen harvoin. Lempikenkiäni ovat tennarit ja tossut, kuten esimerkiksi nämä ihanat Paezit. Nyt Suomesta saa myös lasten suloisia tossuja. Paezilla on muuten tosi kivoja reppuja ja kasseja, joita meilläkin oli mukana reissulla.

Asuina käytän kesäisin hippihenkisiä vaatteita ja mukavat farkut ovat aina toimivat. Tällä matkalla vietin koko viikon näissä Salsa farkuissa, joita pääsin testaamaan. Niistä tuli kertaheitolla suosikkifarkkuni.

Tämä Guccin alesta ostettu hattu on ollut pari vuotta kaapissa käyttämättömänä, mutta nyt se kolahti kunnolla.

Kävin maaliskuussa tutustumassa Honeyhillin showroomilla Salsa farkkuihin ja mallisto on ällistyttävän laaja. On jos jonkinmoista mallia ja osa muokkaa takapuolta ja osa vatsaa. Esitteessä lukee "Push up your bottom wonder". Minulla testissä ollut malli on juurikin tämä. Ainakin farkut tuntuvat tosi mukavilta ja istuvat kivasti. Takapuoli ei "aivan" näytä esitteiden kaltaiselta, mutta se sallittakoon tällaiselle keski-ikäiselle hetki sitten synnyttäneelle mamille. Värejä ja malleja on tosiaan laaja kirjo. Farkut maksavat noin 100€ eli hintakin on järkevä. Postauksen lopussa on kuva eri malleista ja pääsette nyt etuajassa tilaamaan omia farkkuja suoraan maahantuojalta.

Poikien reissulook koostui pääasiassa Zippyn vaatteista. Kun löytyy ihanat vaatteet niitä käyttää mielellään vaikka joka päivä ja näin kävi esikoisen osalta. Hän oli melkein koko viikon näissä Zippyn housuissa ja hupparissa. Polarn O. Pyretin "jätskihattu" on ollut suosikki jo kaksi vuotta ja on erittäin hankalaa saada häntä pukemaan mitään muuta hattua kesäisin.Portugalilainen Zippy edustaa mukavaa eurooppalaista tyyliä, ja on aidosti yhtäaikaa laadukas ja edullinen. Zippy on kokonaisvaltainen lastenvaatebrändi, johon kuuluvat vaatteet, lastentarvikkeet ja lelut. Tämä kuopuksen pirteän oranssi neule sopi täydellisesti maaliskuisen Rivieran ilmastoon ja on tosi suloinen. Zippyn raitahousut, jotka näkyvät ylimmässä kuvassa ovat tosi mukavat ja pidän paljon niiden ilmeestä.Sympaattinen ja mukava PAEZ syntyi 8 vuotta sitten Argentiinassa, kun ystävykset Tomas ja Francisco päättivät tehdä argentiinalaisesta perinnejalkineesta kansainvälisen lifestyle brändin. PAEZ on innovatiivinen ja cool. PAEZ on nuorekas ja ajaton. PAEZ on lifestyle brändi, joka elää ja hengittää kohderyhmänsä sykkeessä. PAEZ on myös yllättävän edullinen!Salsa farkkujen mallisto on laaja ja itse tykkään useammasta eri mallista.
Pääsette nyt tilaamaan omia farkkuja suoraan meilitse mariajoao@honeyhill.fi.
Ei kommentteja