Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Numero 296 - Olen ehdolla HOK-Elannon vaaleissa 18.-29.4.2016


Olen ehdolla kunnallisvaaleissa vuonna 2017. Nämä HOK-Elannon edustajiston vaalit ovat pienimuotoinen koeponnistus. Tiedätkö sinä mitä Edustajisto tekee? Edustajisto on asiakasomistajien edustaja osuuskaupan hallinnossa. Se tekee päätöksiä ja toimii äänitorvena, joka vie osuuskaupan johdolle asiakasomistajien kehitysajatuksia: ideoita ja toiveita kaupan palveluiden parantamiseksi.

Edustajisto vahvistaa osuuskaupan tilinpäätöksen ja päättää mitä taseen mahdollisesti osoittamalle ylijäämälle tehdään. Osuuskaupan edustajisto päättää myös mahdollisista sääntömuutoksista sekä fuusiohankkeista.

Edustan näissä vaaleissa lapsiperheitä ja yrittäjiä, jotka käyttävät monipuolisesti eri palveluntarjoajia. Mielestäni on vahvuus, että en ole keskittänyt ostoja yhteen paikkaan.HOK-Elannon omistavat sen 600 000 asiakasomistajaa. Joka neljäs vuosi asiakasomistajat valitsevat HOK-Elannolle edustajiston, joka käyttää omistajien ääntä sen hallinnossa. HOK-Elanto järjestää edustajiston vaalit 18.-29.4.2016.

Kaikkien äänestäneiden kesken kolmelle voittajalle S-ryhmän lahjakortit (á 12 000 euroa) sekä netissä äänestäneiden kesken 50 ravintolalahjakorttia (á 100 euroa)

Äänestysnumeroni on 296.

Ei kommentteja