Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Bisnesmiehet eivät halua lasten syöttötuoleja lentokentän loungeen


Jos lapset ovat tervetulleita lentokentän loungeen eikö ole hieman kummallista, että lasten ja heidän vanhempien oleskelua siellä halutaan vaikeuttaa? Eli käytännössä häiritään enemmän niitä bisnesmiehiä, joita lasten syöttötuolit kuulemma häiritsee. Onko heistä kenties kivempaa kun lapset möyrivät jaloissa ja heidän vanhempansa säntäilevät juuri liikkumiseen makuun päässeiden vesseleiden perässä? Tai onko parempi, että muutenkin lasten kantamista aamusta iltaan harrastavat vanhemmat eivät saa nauttia omaa ruokaansa ennen lentoa ilman, että toisessa kainalossa venkoilee kymmenkiloinen jötkäle? Miksi Aspire loungen henkilökunta Helsinki-Vantaan lentokentällä hyppii näiden mielensä pahoittajien pillin mukaan? Tarkoitus ei ole yleistää sillä tunnen kyllä ison joukon liike-elämässä toimivia miehiä, joille syöttötuoli ei ole kauhistus. En voi uskoa, että kovin suuri joukko edustaa tuollaista mielipidettä. Eikö bisnesnaiset lapsineen ole teille yhtä tärkeitä asiakkaita?Oli sikäli aika hauska sattuma, että samana päivänä asianajajaystäväni perheineen kävi samassa loungessa. Heille kerrottiin syöttötuolien puuttumisen johtuvan bisnesmiesten häiriintymisestä. Kysyessäni syöttötuoleja minulle taas sanottiin, että tämä ei ole oikein lapsiystävällinen lounge. No miksi sitten lapsiperheitä otetaan sinne? Osa varmasti miettii, että onko teidän pakko tunkea sinne loungeen. Kyllä on. Matkustamme paljon ja yksi suurimpia syitä vinguttaa American Express Platinumia on Priority Pass, jolla pääsee näihin loungeihin. On paljon miellyttävämpää viettää aikaa rauhallisessa loungessa ennen lentoja. Jos lapsemme käyttäytyisivät häiritsevästi toki puuttuisimme siihen ja tarvittaessa poistuisimme. Onneksi toistaiseksi nämä pienet matkamiehet ovat olleet oikein mallikkaita lounge vieraita.

Esitänkin siis kainon toiveen Aspire loungeen ja kaikkiin muihinkin. Hankkikaa muutama syöttötuoli tilaan ihan kaikkien viihtyvyyden vuoksi. Lounge on sen verran suuri, että ne eivät varmaankaan hyppää näiden mielensä pahoittajien silmille.

2 kommenttia

  1. Ymmärrän ärtymyksesi syöttötuolin puuttumisesta, mutta ihmettelen suuresti selitystäsi, että loungessa on huomattavasti mukavampi olla lasten kanssa, koska en voisi olla enempää eri mieltä, meillä on viihdytty kaikkialla erityisen hyvin. Mutta meitä ihmisiä on monenlaisia, olisiko siinä vastaus siihen alkuperäiseenkin kysymykseesi, miksi jotkut häiriintyvät lapsista.

    VastaaPoista
  2. En nyt suoranaisesti ärtynyt asiasta, meillä oli ihan mukavaa 😊 Toki syöttötuoli olisi lisännyt viihtyvyyttä ja lisäisi myös muiden viihtyvyyttä. Siitä olen samaa mieltä, että lapset nyt viihtyvät yleensä ihan missä tahansa ja vanhemmat siinä samalla jos lapsilla on kivaa. En kuitenkaan kysynyt miksi jotkut häiriintyvät lapsista, koska ymmärrän varsin hyvin, että lapsista voi häiriintyä. Ihmettelen miksi nämä syöttötuolien kieltäjät haluavat tilanteen, jonka johdosta lapset häiritsevät mahdollisesti enemmän. Jos siellä olisi syöttötuolit olisi häiriö vähäisempää.

    VastaaPoista