Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Vierasblogi: DrivenWoman rantautui Helsinkiin

Kirjoittaja: Susanna Saikkonen, Group Leader, DrivenWoman Suomi

Olin jo muutaman vuoden etsinyt itselleni sopivaa naisverkostoa, mutta syystä tai toisesta en löytänyt sopivaa. Kun DrivenWoman aloitti toimintansa Lontoossa, seurasin sitä mielenkiinnolla ja ajattelin, että joku tuollainen minuakin kiinnostaisi. Viime syksynä otin lopulta Miisaan yhteyttä ja kysyin, kiinnostaisiko häntä levittää DrivenWomanin toimintaa Lontoon ulkopuolelle. Palaset alkoivat loksahdella kohdalleen ja hyvin pian sovimme, että lanseeraamme DrivenWoman Suomen tammikuussa 2016.

DrivenWoman on naisille tarkoitettu jäsenverkosto, joka auttaa jäseniään määrittelemään omat tavoitteensa sekä menestyksen mittarit ja saavuttamaan unelmansa. DrivenWoman syntyi 2013 Lontoossa, kun Miisa Mink ja Jennifer Stoute ideoivat yhdessä uutta bisnestä. Naiset huomasivat, että olisi tarve kehittää uudenlainen naisverkosto, joka paitsi inspiroi, ruokkii naisia löytämään oman potentiaalinsa, uskomaan siihen ja toimimaan sen mukaan. He halusivat luoda jotain, missä kohtaavat verkostoituminen ja life-coaching, mutta ilman ulkopuolisia guruja. Valmentajia olisivat ryhmän jäsenet, jotka jakavat kokemuksia omasta matkastaan kohti unelmaa. 

Miisa Mink
Miisa itse kuvailee syitä DrivenWomanin synnylle näin: ”Meille tärkeää oli nimenomaan asenne. Maailma on informaatiota täynnä, onnistuminen ei ole kiinni siitä tiedätkö sinä oikeita asioita sillä kaikkea uutta voi oppia ja tieto on kaikkien ulottuvilla. Mutta meillä naisilla onnistuminen jää usein kiinni juuri asenteesta ja siitä, että emme usko itseemme, olemme liian ujoja pyytämään apua tai luovutamme kesken kaiken. Halusimme luoda ryhmän joka kannustaisi ja auttaisi naisia pyytämän elämältä isolla kauhalla!”

Ainoa tapa saada asioita tapahtumaan on aloittaa pienistä muutoksista nyt ja rakentaa niiden päälle pitkällä tähtäimellä. Ja tässä kohtaa päästäänkin DrivenWomanin ytimeen. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa luomaan muutokseen johtavia tapoja ja auttamaan toisiaan toimimaan tehtyjen suunnitelmien mukaisesti, askel kerrallaan. Idea on nimenomaan toteuttaa omat unelmat eikä yrittää sovittaa itseään jonkun toisen asettamiin raameihin ja yrittää juosta jonkun muun unelmien perässä. Kokemusten jakamisen voima vaikuttaa suoraan omaan positiivisuuteen ja vahvistaa uskoa omiin mahdollisuuksiin. Ja kun kerran on aloittanut rehellisen keskustelun elämästään, oppii enemmän itsestään kuin on koskaan kuvitellut. Tämä saa arvioimaan uudelleen tavoitteita ja prioriteetteja, jolloin alkaa löytää asioita, jotka ovat pidätelleet sinua. 

DrivenWoman Suomi lanseerattiin tämän vuoden tammikuussa ja helmikuussa ensimmäinen jäsenryhmä aloitti toimintansa. Suomessa toimintaa kohtaan on ollut valtava kiinnostus ja kaikki kolme johdantosessiota myytiin loppuun ennätysajassa. Selvästi tällaiselle verkostoitumisen ja valmennuksen yhdistävälle ryhmälle on ollut patoutunutta kysyntää. Ensimmäisessä jäsenillassa kokoontui ryhmä upeita, todella avoimia ja sitoutuneita naisia. Tuntui, että heti alusta alkaen ryhmä alkoi tukea toisiaan ja saada ideoita sekä inspiraatiota toistensa kokemuksista. Mikä huippua, moni oli jo heti ensimmäisen kuukauden aikana päässyt konkreettisesti eteenpäin kohti asettamaansa tavoitetta. Näyttää siltä, että Suomessa DrivenWoman on saanut muutosta aikaiseksi jo heti alkumetreillä – en olisi voinut parempaa alkua enää toivoa!

Tiesin heti alusta alkaen, että tämä on minun juttuni ja ensimmäisten DrivenWoman Suomen tapahtumien jälkeen olen siitä entistä vakuuttuneempi. En halua elää ”mutku, sitku” -elämää, vaan löytää omat unelmani ja tehdä asioita ne saavuttaakseni. Lisäksi olen jo nyt tutustunut uusiin ihmisiin, joiden tiedän tukevan minua matkallani, ja joita tiedän voivani itse tukea heidän ponnisteluissaan kohti unelmiaan.

DrivenWoman on ainutlaatuinen yhteisö, joka auttaa naisia saavuttamaan unelmansa, jos on valmis tekemään työtä sen eteen. Ala elämään haluamaasi elämää tänään, älä anna unelmiesi odottaa.

DrivenWomaniin voit tutustua parhaiten osallistumalla johdantosessioon.

Lisätietoja ja luettavaa:
DrivenWoman Suomi Facebook
DrivenWoman Facebook
Twitter: @DrivenWomanNetw
http://drivenwoman.co.uk/

Ei kommentteja