Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Oppi & Ilo luo lapsille onnistumisen tunteita - Voita tekemiskortteja


Oletteko kokeilleet Oppi & Ilo tuotteita lastenne kanssa? Miko on saanut lahjaksi kummeiltaan näitä puuhakirjoja ja hän tykkää katsella niitä iltasatuinakin. Mietimme yhdessä iltaisin mitä kautta eläimet pääsevät kulkemaan kirjojen sivuilla oikeisiin paikkoihin. Mio sai testattavaksi puuhakortteja, joista löytyy ideoita leikkeihin ja loruihin. Saamme arpoa niitä teillekin.

Pyyhittävissä puuhakirjoissa on kätevää, kun niitä voi tehdä aina uudestaan ja uudestaan. Puuhakirjojen avulla voi kehittää myös lapsen valmiuksia koulutielle. Kielitaidon kehittämiseen löytyy omia kortteja ja kirjoja. Oppimispelit vaikuttavat kiinnostavilta myös. Vaihtoehtoja löytyy pilvin pimein ja nämä tuotteet ovat oiva lahjaidea, josta on paljon hyötyä lapsen kehitykselle.

ARVONTA
Saan arpoa lukijoille Taaperon kanssa ja Vauvan kanssa tekemiskortit. Kerro oma suosikkileikkinne blogin kommenttiosioon. Kerro kummat kortit haluaisit. Voittajat arvotaan 22.2.2016. Laita mukaan toimiva sähköpostiosoite.
14 kommenttia

 1. Osallistun arvontaan. Suosikkijuttuna tällä hetkellä on askartelu, erityisesti korttiaskartelut. Esikoinen on oppinut leikkaamaan saksilla ja kuopus tykkää liimata paperinpalasia sekä piirtää ympyröitä. satunnen(at)live.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnetar suosi sinua arvonnassa. Laitan sähköpostia, niin saadaan vauva-kortit postiin :

   Poista
 2. Oppi & Ilon tuotteita (kortteja, pelejä ja kirjoja) ollaan käytetty jo monta vuotta ja kovasti on tykätty. :) Tällä hetkellä muksut tykkäävät kutitusleikeistä ja yhdessä leipomisesta. Oppi & Ilon tuotteista lemppari on Hoksotin-peli.
  Tavoittelen Taaperon kanssa -tekemiskortteja.
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa! :) Suosikki meillä myös askartelu sekä puuhakirjat. Valitsisin taaperon kanssa tekemiskortit.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 4. Meillä tykätään nyt Duploista ja junaleikeistä. Valitsisin taapero-kortit.

  VastaaPoista
 5. Meiltä löytyy jo vauvan kanssa-kortit, joten tavoittelen taaperon kanssa-kortteja. :) Lempileikki on piilosta. arjenmiljonaari@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Taaperon kanssa-kortit valitsisin. Meilläkin leikitään innoissaan piilosta, myös erilaiset mielikuvitusleikit, kuten kauppaleikit, ovat suosittuja sekä Lego-rakentelut.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnetar suosi sinua arvonnassa. Laitan sähköpostia, niin saadaan kortit postiin :

   Poista
 7. Piiloleikit on meillä nyt pop =)! Mukaan kivaan arvontaan.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Meillä on käytössä Puuhapinkka 4-6 ja Minä itse osaan vastata 3-5 -pakkaus! Ollaan tykätty kamalasti! Siis minäkin! ;)

  Arvonnassa tavoittelisin kummipojalle taaperon tekemiskortteja! :)

  kunaitikelaa@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Meillä on isommilla käytössä Oppi&Ilo-pakkoja mutta taaperolla ei vielä, sellaisen valitsisin siis minä ^_^ saratsu84@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Taaperon kanssa -kortit ilahduttaisi täällä kovasti :) Meillä muunmuassa muovaillaan, rakennetaan dubloilla ja askarrellaan.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista