Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Tempaudu matkakuumeen huumaan - voita ihania matkoja Matkamessujen arvonnassa


Matkakuume paras kuume. Minulla on jatkuva matkakuume päällä ja mikäs sitä lievittäisi paremmin, kuin tulevien reissujen fiilistely. Viime vuonna matkustin Lontooseen, Pariisiin, Ibizalle, Pyhätunturille, Tukholmaan ja Thaimaahan. Ja siinä välissä synnytin kuopuksemme neljän kuukauden sairausloman jälkeen. Olemme siis reissanneet vauvan kanssa jo kolmessa kohteessa syksyn aikana. Tänä vuonna ei tahti hiljene. Suunnitelmissa ainakin Kreeta, Cannes, Oslo, Tukholma, Orlando ja Karibian risteily. Useampiin noista matkoista yhdistyy työjuttuja seminaarien ja koulutusten muodossa. Reissupostauksiani löytyy kootusti täältä.

Matkamessut järjestää huikean arvonnan, jossa on palkintona mm. Royal Caribbeanin risteilyä Välimerellä, New Yorkin ja Miamin reissua, Lapin matkaa, Kroatian piipahdusta ja paljon muuta. Tempaudu mukaan matkamessujen huumaan ja osallistu arvontaan.

Matkailu on kyllä niin hauskaa perheen kanssa. Kolmevuotias poikamme on jo kokenut matkamies ja haaveilee koko ajan reissuista. Tässä kuussa kuusi kuukautta täyttävä vauvamme on päässyt aistimaan matkailun huumaa moneen kertaan ja veikkaanpa, että hänestäkin kasvaa kunnon reissumies.

Tervetuloa meidän Retkiperheen matkaan Äiti Yrittää blogini kautta :)1 kommentti

  1. Voi kuinka ihan blogi löytyikään, on pakko liittyä lukijaksi :)

    VastaaPoista