Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Someloma - Saako Facebookkiin poissaoloviestin?


Puhelin on kasvanut käden jatkeeksi jos mieheltä kysytään. Olen painanut viimeiset kaksi kuukautta vauva kainalossa vauhdilla kasvavan Zinzino-tiimimme kanssa. Päivät ovat menneet tapaamisissa ja koulutuksissa. Aamulla kun silmät saan auki toimin Facebookin kautta etätukena tiimille ja sama homma iltaisin. Kun uusia tiimiläisiä starttaa useampi viikossa tarkoittaa se paljon perehdytystä ja neuvomista. Olin ajatellut tulevan Thaimaan loman aikana katsoa kerran päivässä Facebookin viestit. Omat sponsorini kuitenkin sanoivat, että en saa miettiä työjuttuja ollenkaan kahteen viikkoon. He hoitavat tiimin puolestani. Vau, näin sitä yrittäjät auttavat toisiaan. Facebookin Messenger on tosiaan kilkahdellut syksyn ajan iloisesti innostuneen tiimin toimesta. Koska haluan olla aina heti vastaamassa on se tarkoittanut ehkä vähän hektistäkin menoa. Laitoin viikonloppuna Lahden Sibeliustalon eventillä Messenger äänet pois ja kummasti on rauhallisempaa ja asiat tulee hoidettua, vaikka en sykikään joka sekunti.

Minut tosiaan saa yleensä kiinni Facebookista parhaiten. Nyt pitäisi sitten olla kaksi viikkoa somelomalla... mitäs ihmiset tuumaavat, kun en yhtäkkiä vastaakkaan heti? Eikä Faceen saa edes poissaoloviestiä. Tämä on oikeasti tosi hyvä juttu. Tiimiläisiä oli juuri kolme viikkoa avaamassa liiketoimintaamme Yhdysvalloissa ja Karibian risteilyllä ei ollut Wifiä. Puhdistava kokemus kuulemma. Koitan samaa. Melkein, sillä aion käyttää Instagramia kuvien jakamiseen. Facebookista yritän pysyä poissa koko reissun ajan. Täytyy varmaan kiinnittää postaus sivujen yläosaan, että en lue Facebookkia vähään aikaan.

Joulun odotukseen pääsette mukaan Blogiringin joulukalenterin parissa. Oma postausvuoroni on 22.12 ja silloin on luvassa joulun odotusta Thaimaan auringon alta. Kivaa joulun odotusta ja palataan asiaan :)

1 kommentti