Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

DIY - Tie Dye t-paidan värjäämistä Thaimaassa ja muut leikkihommat hotellissa


Holiday Inn Mai Khaossa Phuketissa oli joka päivä lapsille ohjattua tekemistä kansainvälisessä kerhossa. Leikkipaikassa käytiin joka päivä vähintään kerran, usein kahdestikin. Yli neljävuotiaat saivat jäädä sinne myös ilman vanhempia. Me pötköttelimme siellä usein koko perhe tai sitten isi oli Mikon kanssa siellä.

Leikkipaikan vastapainoksi lapsille jänniä juttuja matkoilla on pienet yksityiskohdat, kuten riippumatot rannalla. Mielikuvitus on vain rajana, kun niissä leikitään. Olen varma, että hetket isin kainalossa riippumatossa auringonlaskua katsellen ja kylmää kaakaota siemaillen jäävät vahvasti lapsen mieleen.

Yksi tärkeä ellei tärkein seikka hotellia valittaessa oli kohteen sopivuus lapsille ja sen tarjoamat leikkimahdollisuudet. Mainoskuvissa nähty iso pallomeri oli odotusten arvoinen ja olikin taaperon suosikkipaikka altaan lisäksi.


Kerran ilmoittauduimme Tie Dye eli solmubatiikki t-paidan tekohetkeen. Se maksoi 350bht eli vähän yli 10€. Ajattelin, että paidasta saadaan kiva muisto matkasta ja hieno siitä tulikin. Miko jaksoi keskittyä vähän aikaa hommaan ja ohjaajat viimeistelivät lopputuloksen. Pari vanhempaa tyttöä oli samaan aikaan tekemässä paitaa. Ohjaajat auttoivat heidät ensin alkuun, joten odottelua essu ja kumihanskat päällä tuli jonkin verran. Tästä pieni miinus muuten ystävällisille ohjaajille. Jos olisi ollut pelisilmää olisi kannatanut ekana auttaa pienin hommiin, joka oli kuitenkin puettu ensimmäisenä. Isommat tytöt olisivat varmasti jaksaneet odottaa paremmin. Kiva, että tarjolla on monenlaista puhaa lapsille. Jos haluat itse kokeilla Tie Dye paidan tekoa lukaiseppa tämä Jokkemaan blogi. Minä esittelen kuvin, miten homma eteni Thaimaassa.


Mai Khao Beach Phuketissa on todella rauhallinen kohde ja sopii hyvin perheille. Tässä Trip Advisorin arvostelut kohteesta. Holiday Inn Mai Khao hotellissa oli lisäksemme vain kourallinen suomalaisia. Ehkäpä suomalaiset hakeutuvat mielummin kaupungin sykkeeseen, kuin lähes autioille rannoille. Hotelli on aika iso, mutta ainakin nyt se tuntui olevan melko tyhjä. Meitä ei tosin haitannut yhtään se, että oli rauhallista. Olen onnellinen, kun voimme tarjota lapsillemme kokemuksia matkojen avulla.Muut postaukset tältä Thaimaan reissulta teemoilla
Blogiringin joulukalenteri luukku 22 - Joulunodotusta Thaimaassa ja lahjavinkit eläinten hyväksi
Thaimaan rannat on siivottu ravintoloista - Mai Khao Beachin ruokatarjonta ja hintataso
James Bond saarella retkellä vauvan ja taaperon kanssa
3 kommenttia

 1. Voi kun on kaunis paita, vai onko niitä useita. Seurasin somessainnolla teidän ihanaa matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pirteä siitä tuli, yksi tehtiin. Pitäisi editoida video reissusta. Mistähän repis aikaa 😄 Yllättävän paljon kuluu aikaa editointiin. Ihanaa viikkoa Maiju ❤️

   Poista
 2. Paidat onnistuivat hyvin! Paljon paremmin kuin minun yritys XD

  VastaaPoista