Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Blogiringin joulukalenteri luukku 22 - Joulunodotusta Thaimaassa ja lahjavinkit eläinten hyväksi


Meidän joulupoika <3
Osallistun Blogiringin joulukalenteriin hieman eksoottisemmalla ja kantaa ottavalla teemalla. Meidän joulunodotus tapahtui kahden viikon reissulla Thaimaassa. Maa tunnetaan ystävällisenä ja ilmastoltaan miellyttävänä kohteena, mutta eläinten oikeudet ovat heikossa kunnossa. Tosin parannusta tapahtuu pikkuhiljaa ja meillä turisteilla on valta sanoa Ei eläinten käyttämiseen ihmisten viihdyttämisessä.

Päätimme kesällä, että synkin aika vuodesta vietetään lämpimässä. Lähdimme 4.12 Mai Khao Beachille Phukettiin. Kolmevuotias esikoisemme on varsinainen joulupoika. Hän rakastaa tonttujuttuja, joulupukkia, piparkakkuja ja tietysti lahjoja. Mietin, että mitenköhän saamme joulun odotuksen tuntua matkalle. Mukaan lähti tietysti joulukalenteri. Olemme hoilottaneet joululauluja päivittäin. Meidän oma juttu on laulaa kulkuset uima-altaassa sylikkäin pomppien. Hotellissa ja kauppakeskuksissa näkyy tietysti joulu koristeiden muodossa. Hotellin aulaan oli ilmestynyt valtava kuusi koristeineen. Joulunodotus on siis sujunut oikein hyvin.

Kenellekköhän paketit ovat?

Hotellin aulaan ilmestyi iso kuusi.

Thaimaassa kun olemme on oiva tilaisuus muistuttaa matkailijoita eläinsuojeluasioista. Harva tulee miettineeksi mitä on rannalla turisteja viihdyttävän suloisen norsunpoikasen tai vekkulin orankin kuuliaisen käytöksen takana. Poikkeuksetta taustalla on julmaa eläinten kaltoinkohtelua. Kun poikamme näki esitteessä eläintarhan mainoksen kerroimme, että emme mene sinne, koska paikka on eläimille vankila. Ne eivät ole siellä omasta tahdostaan. Emme osallistu mihinkään aktiviteetteihin, joihin liittyy eläinten alistamista. Tässä postauksessa ei ole näin ollen kuvia paikallisista eläimistä.

Meidän lomaan kuului uimista monta kertaa päivässä.

Kaksi viikkoa löhöilyä perheen kanssa teki terää.
Haluan kannustaa kaikkia muistamaan eläimiä näin jouluna ja olen valinnut viisi kohdetta, joista löytyy monenlaisia mahdollisuuksia tukea eläinten hyvinvointia. Animalian aineettomien lahjojen avulla voit auttaa esimerkiksi tuotantoeläimiä. Tuulispään asukeille voit lahjoittaa mm. jyviä, virikkeitä ja heiniä. Koirien vanhainkoti Tähtilampusta voit ottaa kummikoiran. Thaimaassa sijaitsevasta koirien pelastuskeskus Soi Dogista voit valita koiran, jonka hoitokuluja haluat tukea. Wildlife Friends Foundation Thailandista voit valita kummieläimeksi vaikkapa karhun, elefantin tai apinan.

Thaimaan lomasta voi totisesti nauttia myös eläinystävällisesti :)

Anna joululahja eläimille. Tässä vielä listattuna mainitsemani kohteet, joiden toimintaa voit tukea Suomessa tai Thaimaassa. 
Blogiringin joulukalenterin kaikki postaukset kootusti löytyy täältä. Eilisen luukusta vastasi Jotain tekemistä blogi. Tänään kanssani bloggaa Yhteenkasvettu blogi. Huomenna luukun avaa Tyttö trion talossa.

Tämän vuoden puolella luvassa on vielä useampi postaus Thaimaan reissustamme.

Kaunista joulua kaikille lukijoille <3 

Hotellin aulassa oli tällainen hieno joulumaa, jossa oli oikeita karkkeja tuoksua antamassa.

Ei kommentteja