Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Vauvan nimiäiset keräsi kokoon ystävät ja sukulaiset Villa Andaniassa


Pidän isoista juhlista, olen säännöllisesti järjestänyt sukujuhlia. Olen toiminut tapahtumamarkkinointialalla pitkään ja ollut vastuussa sadoista tuhansien ihmisten tuotannoista yrityksemme Eventgardenin kanssa. Nyt päivää ennen kuopuksen nimiäisiä nauroin, että ihan kuin en koskaan olisi järjestänyt yhtään tapahtumaa. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä vai miten se oli? Syksy on menty haipakkaa matkustellen ja viimeinen kuukausi on mennyt pitkälti töiden merkeissä suoramyyntitiimiä kasvattaen vauva kainalossa. Päätin, että vauvan nimiäisiä ei tällä kertaa vietetä kotonamme. Esikoisen juhlat kolme vuotta sitten olivat samalla tupaantuliaiset uuteen kotiimme. Suurin syy viettää juhlia muualla oli liuta villejä lapsivieraita. Jo muutama kaveri saa esikoisemme kanssa aikaan sellaisen härdellin, että yli 10 olisi liikaa.

Käännyin Eventgardenin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Theron Cateringin puoleen. He ehdottivat muutamaa tilaa ja päädyimme Villa Andaniaan Vuosaaressa. Täytyy sanoa, että se ylitti odotukset. Merellinen miljöö, tunnelmallinen vanha huvila ja täydellinen aurinkoinen syyssää tarjosivat ihanat puitteet rakkaan lapsemme Mio Walterin juhliin.

Mio Walter <3

Ihana aurinkoinen syyspäivä lokakuun lopussa kruunasi kokonaisuuden.

Vieraita oli viitisenkymmentä ja lapset olivat innoissaan jännittävästä huvilasta. Vauhti oli kova, kun he temmelsivät yläkerrassa. Kaikki mahtuivat istumaan pöytiin samassa tilassa.

Osa lapsista saatiin hetkeksi pysähtymään leikin tiimellyksessä.

Theron catering hoiti tilan ja ruokatarjoilut. Minä aloin miettimään vasta pari päivää ennen juhlia muita hoidettavia asioita. Juomatarjoilut hoidimme itse ja tarjolla oli samppanjaa ja omenamehua lapsille.

Tarjolla oli kasvispiirakkaa, Falafel pyöryköitä, kanavartaita, salaattia ja leipävalikoima.

Takuuvarma herkku on Theron Cateringin kolmensuklaan kakku.

jälkiruoaksi oli myös hedelmäsalaattia.


Kukka-asetelmiksi keksin ehkä vähän oudon kombon. Pieniä viherkasveja turkooseissa ämpäreissä kera turkoosien koristekivien ja tökkäsin sekaan keltaisen ruusun. Ostin kukat Pukinmäen Puutarhasta. Buffetpöytään valitsin syksyisen asetelman. Näin kaikista kukista on pitkään iloa.

Pöytäsomisteena oli viherkasvi höystettynä ruusulla.

Kummeilta pyysin kummilupaukset ja tein kummidiplomit muistuttamaan näistä lupauksista. Näillä lupauksilla meille kasvaa taatusti hieno poika. Miolla on viisi kummia ja tässä Jussin lupaus.

Jussi on tänään kummin ominaisuudessa luvannut olla ikuisesti Mio Walterin ystävä ja kannustaa häntä olemaan aina reilu ja luotettava kaveri muita kohtaan. 

Opettaa Miolle tarkka ja tulinen rannelaukaus ja olla hänelle
pelikaverina missä tahansa lajissa. 
Kertoa Miolle paljon hauskoja tarinoita
sekä 
kannustaa häntä nauttimaan elämän pienistä ja suurista iloista ja ennen kaikkea nauramaan mahdollisimman paljon.

Kummidiplomin bongasin Soppaa ja sirkushuveja blogista.
Mion ihanat kummit eli omat ihmiset.

Taustamusiikista vastasivat muusikkosukulaiset Witsu-vaari ja tätini Anu. Esikoisemme Miko serkkuineen kokeili myös pianistin hommia. Juhla oli vapaamuotoinen ja pääpaino oli yhdessäololla. Juhlat kestivät kolme tuntia ja se oli juuri sopiva kesto.

Serkukset musisoivat.

Tätini Anu on pianisti ja soitti myös häissämme vuonna 2003.

Villa Andania sai paljon kehuja ja tämä onkin mahtava paikka järjestää perhejuhlia sekä yritystapahtumia. Theron cateringin tarjoilut olivat jälleen kerran hyvät. Ystäväni Maria teki raakakakun tarjoilupöytään. Se oli ihana juttu, koska olen maidottomalla dietillä. Juhlien jälkeen ainoa tehtävä oli avata lahjat ja pitää rääppiäiset. Kätevää ja helppoa :) Eipä tarvinnut miettiä siivoamista tai tiskaamista.

"Ihana peehe" esikoisemme Mikon sanoin. 
Marian tekemä raakakakku nimikoituna. 
Rakkaita ystäviä, osa 80-luvulta asti. On ihana saada tehdä tämän joukon kanssa töitä yhdessä suoramyynnin parissa.


Crown sammakko pitää huolen Mion rahoista :)
Juhlakalu ihmettelee lahjojaan.


1 kommentti

  1. Onpa sulla kiva blogi, nyt tänne löysin sattumien kautta. Todella ihanan näköiset juhlat! Onnea nimelle!

    VastaaPoista