Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Relata - Enempi kuin tavallinen hieronta, mutta tavallisen hieronnan hinta


Mäkelänkatu 56 näyttää rosoiselta toimistorakennukselta. Kulman takana on sisäänkäynti kiinteistön kellarikerrokseen. Oven avaa ystävällinen ja relan oloinen nainen, Relatan toinen omistaja Liisa Pietarinen. Tunnelma Relatassa on rauhallinen ja seesteinen. Tilat on sisustettu valkoisella, lilalla ja ruskealla. Kyselen Liisan omasta historiasta. Liisalla on 30 vuoden kokemus liike-elämästä markkinoinninjohdon tehtävissä kansainvälisissä yrityksissä. Viisi vuotta sitten hän päätti tehdä täydellisen kurssinmuutoksen elämässään ja kouluttautua uudelle alalle. Idea omasta liiketoiminasta alkoi kyteä ja muovautui konseptiksi sekä liiketoiminnaksi koulutuksen ohessa.

Liisa Pietarisen käsissä pääsee todellakin rentoutumaan.

Relatan missio on auttaa ihmisiä menestyksekkäästi voimaan paremmin.

Pääsin ensimmäisenä ulkopuolisena testaamaan stressiselänhoitopakettia. Alkuun oli selän klassista hierontaa ja Liisan hierontaote oli juuri sopiva. En pidä liian kovista otteista, mutta pelkkä hively ei avaa jumeja tarpeeksi tehokkaasti. Kuorinta oli kiva lisä ennen kuumakivihierontaa. Kuorinta lisää aineenvaihduntaa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Kuumakivihieronnassa olen ollut aiemmin pari kertaa. Minusta on hyvä kombo yhdistää perinteistä hierontaa kuumakivihierontaan samassa hoidossa. Hoito kestää tunnin. Hintaa hoidolla on 67€.

Relatan perinteinen hieronta nopeuttaa mm. palautumista ja poistaa lihaskipuja. Hieronnan avulla voidaan myös parantaa unen laatua sekä jopa tehostaa laihtumista! Löytyypä listoilta ideani pohjalta nyt myös hieronta imettäville äideille. Imettävän äidin keho joutuu vauvan syntymän myötä monelle toispuoleiselle rasitukselle. Vauvan imetys eri asennoissa sekä kantaminen tai hyssyttely sylissä altistavat huomaamatta erilaisille staattisille asennoille. Usein kipeytyvien hartioiden, lapojen tai rintalihasten syynä on juuri nuo erilaiset vauvanhoitoasennot jotka eivät ole aina äidin näkökulmasta kaikkein ergometrisimpiä. Tämä 50 minuutin hieronta kustantaa 49€.

Perinteisten hierontahoitojen kestot ovat: 30min, 45 min, 60 min tai 90 min. (hinnat 37€, 47€, 54€, 69€). Koko kehon käsittelyyn suosittellaan varattavaksi aikaa 90 min.

Relata sijaitsee Mäkelänkatu 56:ssa.

Hinnat ovat kohtuulliset ja tilat hieman Spa henkiset. Yleensä perinteistä hierontaa tarjotaan askeettisissa loisteputkilampuilla varustetuissa tiloissa ja alustana on karhea paperi. Relatassa saa nauttia hieronnasta hämärässä valaistuksessa pehmeän pyyhkeen päällä. Oikeastaan ainoa mikä eroaa omista spa kokemuksista on taustamusiikin puuttuminen.

Relatan odotustila.

Sijainniltaan Relata on minulle näppärä ja parkkitilaa 1€/h löytyy yleensä hyvin Mäkelänkadulta. Relatan lahjakortti on hyvä isänpäivälahjaidea tai joululahjaidea. Saunatilaa voi myös vuokrata ja tarjolla on esimerkiksi saunajoogaa. Päätinkin järjestää pienen kilpailun omalle suoramyyntitiimilleni ja viedä 8 parasta saunajoogaan ja illanviettoon.

Painaako stressi tai ovatko voimasi lopussa ? Onko aina kiire ? Ota hetken hengähdystauko kiireistäsi ja tule Saunayogaan, rentouttavaan kuumakivihierontaan tai ihanan rentouttavaan niska-hartiahierontaan!

Onko mittasi täynnä - haluaisitko laittaa itsesi kuntoon tai ja jaksaa paremmin muttet tiedä miten?
Autamme sinua pääsemään irti kiireestä ainakin hetkeksi ja tuemme sinua elämäntapamuutoksessasi, kohti energisempää arkea.

Me, Relatan hyvinvoinnin ammattilaiset olemme apunasi, kun hektinen arki kuormittaa.


Relata Hyvinvointistudio
Mäkelänkatu 56
00510 Helsinki
puh. 0400 314 424
info@relata.fi

Personal Trainer palvelut kuuluvat valikoimiin myös.

Saunatilaa voi vuokrata.

1 kommentti

  1. Kiitos Relata-vinkeistä, minäkin haluaisin just nyt relata kuumakivihoidossa ♥

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista