Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Kuninkaan tyttären jalkahoidossa - lahjakorteista -20%


Olin puhumassa Helsingin yrittäjien sähköisen markkinoinnin seminaarissa blogimarkkinoinnista ja sosiaalisen median näkyvyydestä. Useampi yrittäjä toivoi apuja somenäkyvyyteensä. Muutaman kanssa juttelin enemmän ja päätin osaltani auttaa heitä. Yksi näistä on Nina Kurkela. Hän on toiminut 30 vuotta yrittäjänä. Hän oli 7 vuotta lasten kanssa kotona ja kouluttautui jalkahoitajaksi. Nina perusti jalkahoitolan vuonna 2000. Hänen Glory for you hoitola Kampissa viettää 2 vuotissynttäreitä tässä kuussa. Hoitolassa työskentelee useita itsenäisiä yrittäjiä. Yrityksen visio on ihmisen persoonaa kunnioittaen auttaa löytämään omaa hyvinvointia ja tyyliä alan asiantuntijoiden avulla. "Jokaisen pitäisi iloita itsestään ja parhaana aitona omana itsenään puhjeta kukkaan." Totesi Nina.

Testasin kuninkaan tyttären jalkahoitoa, johon sisältyi säärten kuorinta ja naamio. Miehille on vastaava hoito nimellä soturin jalkahoito. Kuulemma monet miehet miettivät onko jalkahoito heille sopiva. Nimeämällä hoidon selvästi miehille suunnatuksi kynnys tulla hoitoon madaltuu. Minulla oli vauva mukana, joten hoitotilanteeseen sisältyi myös vaipanvaihtoa ja imetystä. Kyllähän henmotteluhoidot ovat rentouttavampia yksin koettuna, mutta joskus tilanne vaatii vauvan ottamisen mukaan. Itseasiassa olen koko lokakuun liikkunut vauva kainalossa palaverista ja kokouksesta toiseen. Näinollen jalkahoitokin sujui ihan mukavasti yhdessä. Hoitolan tilat ovat melko suuret ja kahdessa kerroksessa. Palveluita löytyy laajasti kosmetologin hoidoista pukeutumisneuvontaan.Lahjakortit -20% 23.12.2015
Jalkani ovat melko hyvässä kunnossa. Käyn jalkahoidossa pari kertaa vuodessa ja pyrin rasvailemaan niitä kotona säännöllisesti. Jalkahoito on erittäin suositeltavaa myös miehille, jotka eivät välttämättä hoida jalkojaan itse aktiivisesti. Nyt onkin oiva mahdollisuus hankkia lahjakortit -20% alennuksella vaikkapa joululahjaksi. Saat edun koodilla Äiti Yrittää ja etu on voimassa 23.12.2015 saakka.

Glory For You
Runeberginkatu 4 b, 00100 Helsinki | Puh: 045 841 4242

Lue artikkeli Citymutsin Helppo kasvonaamio Nivea Urban Skin
1 kommentti

  1. Ihana paikka. Olin itse viime kevänään siellä kultakollageenihoidossa. Ihana hoito ja ihana ympäristö.

    VastaaPoista