Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Elämäni öljyjä ja Oils Of Life voiteen arvonta


Kun miettii kosmetiikkayritystä, joka on alusta asti toiminut ilman eläinkokeita mikä tulee mieleen? The Body Shop on maailman tunnetuin kosmetiikan eläinkokeita vastustava yritys. Yritys ei testaa tuotteitaan tai niiden raaka-aineita eläimillä, eivätkä palkkaa ketään tekemään testejä puolestaan. Tätä periaatetta The Body Shop on noudattanut yrityksen perustamisesta asti.

Olen käyttänyt vuosien varrella Body Shopin meikkejä, voiteita ja suihkutuotteita. Nyt sain testattavaksi uuden Oils of Life sarjan tuotteita. Mikä inspiroiva nimi. Olen nimittäin niin täynnä elämää, kuin olla voi. Oikeastaan pakahdun onnen ja innostuksen tunteisiin joka päivä. Onnea koen perheestäni ja innostusta työstäni Balance öljyjen parissa. Meillä aukesi juuri kansainvälinen liiketoiminta yhdysvaltoihin ja tiimissämme on tosi kovan luokan asiantuntijoita hyvinvoinnin ja ravinnon parista. Päivittäin saan kuulla inspiroivia tarinoita, miten Omega-3 tuotteemme on auttanut eri vaivoihin. Kun luin tämän Body Shopin tuotteen sisällysluetteloa tuli hymy kasvoille. Näidenkin tuotteiden salaisuus on osaltaan Omegoissa. Ravinnon osalta on tärkeää, ettei Omega-6:sta saada liikaa. EcoHealthin Kirsi Kautiainen kirjoitti blogiini aiemmin suositun vierasblogin aiheesta. Hän on myös Safkatutkan kirjoittaja.

Omega-3 vaikuttaa sisäisesti nautittuna myös ihoon, kynsiin ja hiuksiin. Uskon sen voimaan myös ulkoisesti. Nämä Body Shopin tuotteet ovat ylellisen oloisia ja eteerisen tuoksuisia. Lupauksen mukaisesti iho jää miellyttäväksi käytön jälkeen.Oils of Life tuotteet sisältävät:
Egyptistä tuotettua mustakuminan siemenöljyä, joka tunnetaan korkeasta antioksidanttipitoisuudestaan. Elvyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Ikivihreistä puista Kiinasta saatavaa kamelian siemenöljyä, joka sisältää runsaasti ravitsevia rasvahappoja. Elvyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Chilestä tuotettua ruusunmarjan siemenöljyä, joka sisältää runsaasti Omega-3 ja -6-rasvahappoja. Elvyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Tehokkaasti ihoa elvyttävä yhdistelmä seitsemää eteeristä öljyä: pelargonia, rosmariini, meirami, kamomilla, laventeli, tähkälaventeli ja appelsiini.

Ihoa kosteuttavaa, hoitavaa ja silottavaa, käsinkerättyä ja kylmäpuristettua luomuoliiviöljyä, joka tuotetaan reilun yhteisökaupan kautta eteläitalialaisesta Cilento-kansallispuistosta. Nuovo Cliento -osuuskunnan jäsenet valmistavat öljyn alkuperäisistä oliivilajikkeista maaperällä, joka on ollut heidän käytössään sukupolvien ajan. Maailman luonnonsäätiö (WWF) tutustutti meidät ensin osuuskunnan uraauurtavaan työhön, ja me teimme heistä ainoan oliiviöljyn tuottajamme. Nyt he ovat yksi alueensa suurimmista oliiviöljyn tuottajista; 300 jäsentä viljelee 2000 hehtaarin maa-aluetta.

ARVONTA FACEBOOKISSA
Arvon postauksen tykkääjien kesken yläkuvassa olevan ihanan voiteen. Kolmea arvokasta siemenöljyä sisältävä silkkisen kosteuttava voide elvyttää ihoa tehokkaasti, palauttaa sen hehkun ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Ihon pintaa optisesti tasoittavia mikrohelmiä sisältävä koostumus sulautuu ihoon imeytyen vaivattomasti ja jättää sen kevyen ja miellyttävän tuntuiseksi ilman rasvaista tunnetta. Iho tuntuu välittömästi tehokkaasti ravitulta, kimmoisalta ja pehmeältä.
Osallistut arvontaan tykkäämällä postauksen jaosta Facebookissa 26.11.2015 mennessä. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti.


1 kommentti

  1. Body Shopin tuotteet on hyviä! Mutta eihän eläinkokeilla saa enää testata mitään kosmetiikkaa tai kosmetiikan raaka- aineita.
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista