Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Voiko nukkumalla saada Suomen nousuun?Yrittäjänä sitä on viime vuodet saanut ihmetellä kasvavia kustannuksia. Joka vuosi tulee indeksikorotuksia lakisääteisiin työnantajakustannuksiin, vakuutuksiin, vuokriin, tilitoimistokuluihin ja oikeastaan kaikkeen mitä ilman yritystä on mahdotonta pyörittää. Samaan aikaan ainakin markkinointiviestintäalalla katteet ovat romahtaneet ja kilpailu koventunut. Hallituskin on kurittanut pienyrittäjiä esimerkiksi poistamalla yhteen kertaan verotettujen osinkojen nosto-oikeuden. Uuden hallituksen osalta saa päivittäin jännittää mitä siellä viisauksissaan keksitään ja seuraavana päivänä vedetään ehdotus pois. Kuten nyt esimerkiksi tämä lomakorvaussekoilu.Yrittäjää ei ymmärrä, kuin toinen yrittäjä. Sen osoittaa Omena Hotellien uusi kampanja yrittäjille. Perheyritysvetoinen toimija tarjoaa 30 000 huonetta 59€ hintaan sisältäen aamiaisen kahdelle. Moni yrittäjä tarvitsee hotellihuoneita työmatkoille ja tämä hinta on kyllä kohdillaan. Se on yli 30€ keskimääräistä hotellihintaa edullisempi. Kampanjan ansiosta suomalaisille yrityksille jää yli miljoona euroa käytettäväksi oman yritystoimintansa kehittämiseen. Toivottavasti kampanja innostaa muitakin yrityksiä ideoimaan nimenomaan yrittäjille suunnattuja etuja.

Nyt kulut alas ja yöpymään Omena Hotelleihin!


Omena Hotellit on ideaali liikematkustukseen senkin vuoksi, että se edustaa lähestysmistapaa, jossa asiakkaat maksavat aidosti vain siitä, mitä tarvitsevat. Omena Hotelleissa ensisijainen palvelu on nukkuminen ja siihen on tarjolla siistit huoneet ja hyvät sängyt. Hyvät sängyt eivät muuten ole itsestäänselvyys edes viiden tähden hotelleissa. Itse arvostan sitä, että selkä ei ole aivan jumissa hotelliyön jälkeen. Omena hotelleissa asiakas ei maksa hulppeista auloista, vastaanottovirkailijoista, kuntosaleista, ravintoloista ja muista palveluista. Hotellien sijainti kaupunkien keskustoissa tarkoittaa, että tarvittavat palvelut löytyvät aina lähikortteleista jos niitä tarvitsee. Suurin osa liikematkustajista ei näitä palveluita tarvitse hotellin yhteydessä.

Huone on tilava ja siisti.


Kävin tekemässä tupatarkastuksen teidän puolesta Lönnrotinkadun Omenahotellissa. Visiitti oli minulle positiivinen yllätys. Huoneet olivat siistejä ja kompakteja. Yrityksemme Eventgarden tekee jonkunverran tapahtumakiertueita ja tarvetta tapahtumatyöntekijöiden majoitukseen on silloin tällöin. Yhteen huoneeseen mahtuu jopa 4 henkilöä, joka sopii tällaisiin tarpeisiin hyvin. Pirteä punainen on Omenahotellin tunnusväri ja fiilis huoneissa on moderni. Varaa huoneet kampanjahintaan tästä.

Vuodevaatteet ovat sängyn päällä näin.

Omena Hotellien toimitusjohtaja Ville Valorinta esitteli huoneet minulle. 

Lönnrotinkadun Omena Hotellien käytävät olivat siistit ja simppelit.

Lönnrotinkadun aamiainen on tarjolla Cafe Paluwassa. Aamiainen sisältyy kampanjassa huoneen hintaan. 
Jääkaappi, mikro ja vedenkeitin löytyy huoneesta.

Lisävuoteet ja pöytä työskentelyä varten.
Ostin muuten uuden työvälineen Rajala Proshopista, jotta voin tarjota parempia kuvia teille.

3 kommenttia

 1. Majoituimme Seinäjoella Omppuhotellissa ja olimme todella tyytyväisiä. Iso perhehuone, taulutelsu, ei niin mitään moitittavaa. Ehdottomasti uudelleen. Upea juttu tuo aamupala vielä. Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Omppuhotelleilla on vaan hiukan kyseenalainen maine. Hotellit tunnetaan etenkin bilehotelleina ja tämä tietysti ymmärrettävää, kun hinta on eri luokkaa kuin perushotelleissa. Itse en tästä syystä suosittele viikonlopun vieraille. Arki lienee erilaista ja yöunet jopa mahdolliset.

  Olen itse yöpynyt, tosin lähes 10 v sitten Ompussa Turussa ja siitä ei ollut mitään negatiivista sanottavaa. Itse mietityttää näissä, että onko turvallinen, kun ei ole henkilökuntaa. Tosin vartiointipalvelu kiertää oletettavasti tsekkaamassa. Yksin en lähtisi.

  VastaaPoista
 3. Me olemme myös muutaman kerran yöpyneet Omena-hotellissa. Kööpenhaminassa hädin tuskin mahduimme perhehuoneeseen (4 henkeä). Seinäjoella yövyin yksin, huone oli isompi kuin Köpiksen perhehuone, mutta meteli oli aikamoinen. Tosin se osui pikkujouluaikaan ja siellä taisi olla joku yökerho alakerrassa. Mutta voin ajatella silti yöpyväni Omena-hotellissa jatkossakin.

  VastaaPoista